Porvoon Autopalvelusta joustavasti kaikki autoilijan palvelut

Porvoon Autopalvelusta joustavasti kaikki autoilijan palvelut

1743
Porvoon Autopalvelu
Korjaamopuolella tehdään nyt Auto-Ringin korjaamopäällikkö Anssi Lammen (vas.) mukaan paljon mukavuutta lisäävien sekä autoa ja polttoainekuluja säästävien polttoainekäyttöisten lisälämmittimien asennuksia ja huoltoja. Vieressä varaosapäällikkö Ove Stjernberg, jonka isä Holger Stjernberg perusti aikoinaan Auto-Ringin.
Porvoon Autopalvelu
Porvoon Autopalvelu on avoinna arkisin kello 7–17. Töiden vastaanotossa työnjohtaja Sami Reinikainen.

Porvoon Autopalvelu on todellinen autoilijan täyden palvelun talo. Sieltä löytyy koko palveluketju katsastuksesta huolto- ja varaosapalvelun kautta automyyntiin. Korjaus- ja huoltoasioissa asiakkaita palvelee kaksi korjaamoyksikköä.

Porvoon Autopalvelu yhdessä Auto-Ringin kanssa on Porvoon suurin yksityinen autojen monimerkkikorjaamo ja varaosaliike. Kokeneella ja ammattitaitoisella henkilöstöllä on käytettävissään uusimmat testerit ja erikoistyökalut, joten vaativimmatkin työt pystytään varmasti korjaamaan oikealla tavalla.

– Luottamus ja joustavuus ovat vahvan ammattitaidon lisäksi työssä onnistumisen paras tae. Oma ISO 9001 -laatukäsikirjammekin velvoittaa meitä jatkuvaan kehittämiseen, toteaa Autopalvelun toimitusjohtaja Tomi Vilenius.

Nopea ja tehokas palvelu

Työtilanteesta riippuen huolto- tai korjausajan saa viimeistään reilun viikon sisällä, usein nopeamminkin. Pienet työt pystytään hoitamaan yleensä välittömästi. Autopalvelusta saa tarvittaessa sijaisauton ja yritys hoitaa myös hinaukset.

Yli 50 vuotta toimineen Auto-Ringin varaosapalvelu vastaa siitä, että tarvittavat osat saadaan korjaamoille nopeasti, jopa saman päivän aikana. Varaosamyymälästä tuotteita voi käydä ostamassa kuka tahansa.

Porvoon Autopalvelu
Porvoon Autopalvelu on vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo ja siellä tehdään huolella myös sekä pelti- että maalaustyöt. Korikorjaamosta vastaava Johan Krogell kiinnittää uutta puskuria keulakolarissa olleeseen autoon.
Porvoon Autopalvelu
Töihin pitää olla kiva tulla, jotta ammattilaiset viihtyvät ja haluavat kehittyä jatkuvasti.

 

Porvoon Autokatsastuksessa palvelu pelaa mallikkaasti

Porvoon Autokatsastus löytyy helposti Tarmolan teollisuusalueelta samasta talosta kattavat autoilijan palvelut tarjoavan Porvoon Autopalvelun kanssa.

Porvoon Autokatsastus
William Roberts on tyytyväinen saumattomaan yhteistyöhön korjaamopuolen osaajien kanssa.

Paikallisessa yksityisessä Porvoon Autokatsastuksessa työskennellään ripeällä ammattitaidolla edullisin hinnoin. Asiakas säästää aikaa ja rahaa siinäkin, kun tarvittaessa ajopelin viat voidaan korjata nopeasti ja joustavasti saman katon alla. Porvoon Autokatsastuksessa tehdään kaikki kevyen kaluston määräaikaiskatsastukset vahvalla ammattitaidolla ja viimeisen päälle olevilla nykyaikaisilla laitteilla. Täällä katsastetaan myös ralliautoja.

Toimiston puolella hoidetaan osaavasti kaikki rekisteröintipalvelut. Toimistossa on samat pitkät palveluajat kuin katsastuksen puolella, eli arkisin kello 7–17 ja lauantaisin kello 9–13. Kaikki palvelut sujuvat suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Yhteistyöstä hyötyvät kaikki

Porvoon Autokatsastus on toiminut vuodesta 2014. Se on yksi ensimmäisistä korjaamopalveluiden yhteydessä toimivista katsastusasemista ja ensimmäinen, jossa saman katon alla on myös varaosamyynti.

– Yhteistyöstä on suurta hyötyä meille ja varsinkin asiakkaalle. Pienet viat saadaan korjattua saman tien eikä asiakkaan tarvitse niiden takia ajella aikaa kuluttaen paikasta toiseen. Jos katsastuksessa ilmenee jälkitarkastusta vaativia suurempia korjaustarpeita, teemme jälkitarkastuksen puoleen hintaan, kun korjaustyöt tehdään omassa talossa, kertoo katsastustoimipistepäällikkö William Roberts.

Porvoon Autokatsastus
Porvoon Autokatsastus palvelee asiakkaita sekä katsastus- että rekisteröintiasioissa arkisin aamuseitsemästä kello 17 saakka sekä lauantaisin kello 9–13.
Tule rohkeasti kysymään

Katsastuksen ammattilainen vinkkaa autoilijoiden muistinvirkistykseksi, että ennen katsastukseen tuloa kannattaa itse tarkistaa sellaiset perusasiat kuin valot ja renkaiden kunto.

– Niistä on turha ottaa huomautuksia tai korjauskehoitusmerkintöjä. Jos on epävarma, kannattaa pyörähtää korjaamon kautta tarkistuttamassa asia. Ja meiltä voi aina tulla kysymään, jos jokin asia askarruttaa mieltä.

Porvoon Autokatsastuksessa on kolme nosturipaikkaa ja sama määrä katsastajia, joten työt sujuvat joustavasti.

Katsastusajan voi varata netin kautta, puhelimitse tai käymällä paikan päällä. Ilman ajanvaraustakin katsastus hoituu tavallisesti nopeasti.

Yhteystiedot

Porvoon Autopalvelu & Porvoon Autokatsastus
Autopalvelu korjaamo. Puh. 019 524 7767
Työpajatie 21, 06150 Porvoo
autopalvelu@porvoonautopalvelu.fi
Autokatsastus Puh. 010 281 2180
asiakaspalvelu@porvoonautokatsastus.fi
www.porvoonautopalvelu.fi

 

Porvoon Autopalvelulla on nyt myös automyynti

Porvoon Autopalvelun palveluketju on täydentynyt automyynnillä. Sen kehittäminen lähti liikkeelle asiakkaiden toivomuksesta ja tarpeista. Tuloksena on nyt kokonaan uudenlainen autokauppa.

Kaikki Porvoon Autopalvelun automyynnin yksilöt ovat huolellisesti tarkastettuja, huollettuja ja hyvin varusteltuja laadukkaita vaihtoautoja. Valtaosa niistä on leasingkäytöstä palautuneita hyväkuntoisia, 3–4 vuotta vanhoja autoja, joilla on ajettu alle 100 000 kilometriä.

Porvoon Autopalvelu Automyynti
Kokenut autokaupan ammattilainen Mika Haakana lähti innolla mukaan kehittämään Porvoon Autopalvelun täysin uudenlaista automyyntikonseptia.

– Ostamme autoja pääasiassa leasingyrityksiltä tai omien ostoväyliemme kautta Keski-Euroopasta tai Ruotsista. Edellytämme, että jokaisella ostamallamme autolla on selkeä dokumentoitu huolto- ja käyttöhistoria, toteaa Porvoon Autopalvelun automyynnistä vastaava Mika Haakana.

Tarkastettuja laatuvaihtoautoja

Jokainen ajoneuvo tutkitaan oston jälkeen huolellisesti Porvoon Autokatsastuksen tarkastuslinjalla. Havaitut viat ja mahdolliset puutteet dokumentoidaan ja korjataan. Kaikki tämä tieto annetaan myös tulevalle ostajalle.

– Ajoneuvot, jotka eivät täytä meidän tarkkoja kriteereitämme, myymme edelleen käytettyjen autojen myyntiliikkeille. Jokaiselle myymällemme autolle on kuuden kuukauden takuun lisäksi mahdollisuus hankkia tekniikkavakuutus aina 24 kuukauteen asti.

Myynnissä on pääasiassa Premium-luokan autoja hintaluokassa 20 000–50 000 euroa, mutta myös edullisempia vaihtoehtoja löytyy.

– Vaihdossa otamme asiakkaan vanhan auton merkistä ja vuosimallista riippumatta, kertoo Mika Haakana.

Porvoon Autopalvelu

Yhteystiedot

Porvoon Autopalvelu
Työpajatie 21
06150 Porvoo

Porvoon Autopalvelu korjaamo
Puh. 019 524 7767
autopalvelu@porvoonautopalvelu.fi

Auto-Ring korjaamo
Puh. 050 527 0092
korjaamo@autoring.fi

Varaosat
Puh. 019 549 401
huolto@porvoonautopalvelu.fi

Automyynti
Puh. 010 2812 182
automyynti@porvoonautopalvelu.fi
www.porvoonautopalvelu.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä