Pieneen Aktian konttoriin on helppo tulla

Pieneen Aktian konttoriin on helppo tulla

2547
Aktia Espoonlahti
Aktian Espoonlahden konttorissa palvelevat asiakkaita suomeksi ja ruotsiksi Irina Pousar (vas.), Christian Dannbäck, Niklas Karling, Maria Selroos ja Jeannette Andersson.

Aktia on koko perheen pankki. Vaikka tekniikka mahdollistaa monien pankkiasioiden hoidon missä vain, joskus on paikallaan tai vain mukava tulla käymään konttorissa. Espoonlahdessa se käy helposti.

Tasan kymmenen vuotta sitten Aktia toimi valtavirtaa vastaan ja avasi uuden pienen konttorin Espoonlahteen, jotta pankki olisi lähempänä asiakasta.

– Tästä syntyi menestystarina, joka osoittaa ihanasti, ettei työtä tarvitse eikä kannata tehdä hampaat irvessä. Ihmiset kaipaavat sitä, että on helppo tulla konttoriin asioimaan, vaikka asiat voisi hoitaa muutenkin. Käteistäkin meiltä saa joka päivä kello 10–13. Lisäksi sitä tietysti saa automaateista, R-kioskeilta ja K-kaupoista. On tärkeää, että jokaiselle löytyy mieluisin oma tapa, toteaa apulaispankinjohtaja Irina Pousar. Hänen oma piipahduksensa Aktiaan on venähtänyt yli 30-vuotiseksi.

Pienessä konttorissa tullaan pankkilaisten ja asiakkaiden kanssa tutuksi useamman sukupolven perheketjussa. Pienestäkin konttorista löytyvät kaikki pankkipalvelut. Käynti konttoriin on esteetön ja ovi aukenee usein myös aukioaikojen ulkopuolella, kun pankkilaiset näkevät tutun asiakkaan ulkopuolella.

– Melkein kaikki meistä osaavat melkein kaikki palvelut ja sen lisäksi jokaisella on oma erikoisvahvuus joko sijoitus-, laina- tai vakuutusasioissa. Pidämme asiakkaistamme ja kaikilla meillä on kova halu tehdä hyviä tekoja. Asiakastyytyväisyytemme onkin erittäin hyvä. Asuntoasioissa ja muutenkin tarvittaessa Espoonlahden konttori saa apua Aktian Tapiolan konttorista.

Ihmisen kokoinen pankki

Irina Pousarin mielestä Aktian tutut sloganit: ”Ihmisen kokoinen pankki” ja ”Näemme kaikissa asiakkaissa ihmisen” kuvastavat hyvin pankin ajattelumaailmaa ja toimintatapaa.

– Emme myy tuotteita emmekä rahaa. Pyrimme tunnistamaan asiakkaan haaveet ja keskustelujen kautta mietimme yhdessä, miten niitä lähtisi toteuttamaan.

”Talouteni työkirja” on erityisen lähellä Irina Pousarin sydäntä.

Omat apuvälineet arkeen

Aktiassa pyritään siihen, että asioiden hoito on helppoa kaikissa elämänvaiheissa. Siksi niiden perinpohjainen läpikäynti aika ajoin on erittäin tärkeää.

”Näin asioit Aktiassa” -kirjaseen on koottu selväsanaiset ohjeet eri vaihtoehtojen käyttöön.

”Talouteni työkirja” on erityisen lähellä Irina Pousarin sydäntä. Häntä huolestuttaa, kuinka vanhemmat ihmiset selviävät muuttuvassa maailmassa.

– Työkirja auttaa muistamaan kaikki pienet, mutta tärkeät elämään vaikuttavat yksityiskohdat. Kun kirjan kanssa käydään läpi ja kirjoitetaan muistiin omat toiveet ja ohjeet, elämä itselle ja läheisille on huomattavasti helpompaa eikä tule yllätyksiä. Kerran jos toisenkin on nimittäin paljastunut, että niinkin yksinkertainen asia kuin tilinkäyttöoikeus on jäänyt päivittämättä ja se on ei-toivotusti vaikka entisellä puolisolla.

Paljon tarkistettavaa on pankkiasioinnin lisäksi myös vakuutuksissa, perheoikeudessa, asumisessa sekä säästämisen ja sijoittamisen asioissa.

Aktia Espoonlahti palvelee ma-pe 10- 16.30 ja ke 10-18, käteispalvelut 10-13 ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Asiakaspääte on käytettävissä 6-22.

Uutta Aktiasta: Henkilöllisyysvarkausvakuutus

Aktian kotivakuutukseen automaattisesti kuuluva Henkilöllisyysvarkausvakuutus on uutta Suomen markkinoilla. Henkilötietojen väärinkäytöstä on tullut entistä suurempi riski.

Vakuutettuna asiakas saa käyttöönsä puhelintuen, joka auttaa selvittämään henkilöllisyysvarkauden aiheuttaman vahingon laajuuden ja rajoittamaan sitä. Asiakas saa apua perättömien rahavaateiden torjumisessa ja maksuhuomautusten poistamisessa. Lisäksi hän voi saada tapausta kohti lainopillista apua juristin kuluihin 2 000 euroon saakka ilman omavastuuta.

Yhteystiedot

Aktia Espoonlahti
Espoonlahdenkatu 1, 02320 Espoo
Asiakaspalvelunumero 010 247 010 tarjoaa palvelua laajasti arkisin kello 8–20. Sieltä voi myös varata ajan konttoriin.
www.aktia.fi
www.aktialkv.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä