Perinteisiä herkkuja ja uusia makuvivahteita mutkattomasti

Perinteisiä herkkuja ja uusia makuvivahteita mutkattomasti

4342
Vantaan Pitopalvelu
Neea Mutanen ja Milla Peltokangas loihtivat tarjoilun tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Vantaan Pitopalvelu loihtii juhliin niin voileipäkakut, täytekakut kuin pikkuleivätkin. Myös astioita voi vuokrata.

Vantaan Pitopalvelu on toiminut 2,5 vuotta Vantaan Koivukylässä kahden nuoren naisen, Neea Mutasen ja Milla Peltokankaan ohjaksissa. Leivonnaisia ja ruokia tehdään niin häihin, hautajaisiin, ristiäisiin, harjannostajaisiin kuin yritysjuhliin. Seurakunnille tehdään myös levykakkuja.

Tuotteita voi tilata yksittäin kotiinkin. Kuljetuspalvelu toimii laajalti pääkaupunkiseudulla.
Menuehdotelmat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Hinnastot ja menut
löytyvät kätevästi netistä.

Ristiäiset ovat pitkälti kahvitilaisuuksia, joissa tarjoillaan voileipäkakkua, suolaista piirakkaa tai karjalanpiirakoita ja ehkä jotain salaattia, kertovat Neea ja Milla.

Vantaan PitopalveluKesällä mansikkakermakakku on ehdoton suosikki, mutta perinteisen kermakakun tilalle on kiirinyt myös erilaisia tuorejuustoja moussekakkuja. Ihmiset lukevat paljon ruokablogeja, ja saattavat innostua esimerkiksi cocktailpaloista tai minttusuklaakakusta.

Aidot raaka-aineet, jäljittelemätön maku

Erityisruokavalioita, kuten gluteenittomia ruokavalioita ja erilaisia ruoka-aineyliherkkyyksiä on nykyään paljon, ja se huomioidaan aina palvelussa. Myös kasvissyöjiä on.
Leivonnaiset tehdään perinteitä kunnioittaen aidoista raaka-aineista, laadusta ei tingitä. Voitaikina syntyy oikeasta voista, ja kerma on aina oikeaa kermaa. Kokeilemme mielellämme uusia reseptejä, ja teemme asiakkaalle ehdotelman, jota voidaan muokata yhdessä.

Kaunista pullakranssia unohtamatta yksi yrityksen klassikko kotikalja, joka valmistetaan vanhoihin, alumiinisiin maitotonkkiin. Juoma on saavuttanut suuren suosion ja sitä tarjotaan myös perhejuhlissa.

Pitopalvelusta voi vuokrata astioita ja pöytäliinoja, myös henkilökuntaa saa tarvittaessa
tuotteiden yhteydessä. Palveluun kuuluu tuotteiden kuljetus juhlapaikalle.

Mutkaton ja joustava palvelu

Tuotteita saa tilaamalla. Jos haluaa leivonnaisia loppuviikoksi tai viikonlopuksi, tilaus kannattaa tehdä viikkoa aiemmin. Voileipiä ovat syrjäyttäneet voileipäkakut, joissa perinteisten makujen rinnalle ovat nousseet texmex-, broileri- ja kasvisvaihtoehdot.

Vantaan Pitopalvelun yhteistyökumppani on Pakilan Kukkatalo, joka tekee juhlatilaisuuksiin kukkakoristelut. Koivukylän aseman lähellä oleva Pitopalvelu palvelee arkisin kello 8 – 15 ja lauantaisin tuotteita voi noutaa kello 8 – 11 välillä. Sunnuntaisin palvellaan sopimuksen mukaan.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Yhteystiedot

Vantaan Pitopalvelu Oy
Kuusitie 8, 01400 Vantaa
Puh. 09 – 823 5242
myynti@vantaanpitopalvelu.fi
Ma – pe 8- 15,
la 8 – 11 (tuotteiden nouto),
su sopimuksen mukaan.
www.vantaanpitopalvelu.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä