Pelican Self Storage – pienvarastot ja isommatkin tilat joka tarpeeseen

Pelican Self Storage – pienvarastot ja isommatkin tilat joka tarpeeseen

3287
Pelican Self Storage varasto
Uusin pienvarastokeskus avataan Vantaan Tammistoon keväällä 2015.

Onko remontti tulossa ja irtaimisto, huonekalut sekä muut tavarat pitäisi sijoittaa väliaikaisesti jonnekin? Onko asukkaiden varastojen tilalle tulossa huoneistoja? Mihin tavarat odottamaan pääsyä uuteen asuntoon tai toimitiloihin? Tarvitsevatko asukkaat tai yrityksesi enemmän varastotilaa kuin mitä on käytettävissä? Nyt varastotilan järjestäminen onnistuu vaivattomasti ja nopeasti Pelican Self Storagen avulla.

Remontti, muutto tai muissa tilanteissa joissa on tarpeen tyhjentää asuntoja, huoneita tai muita tiloja on yksi huolenaihe miten järjestää huoleton ja turvallinen varastointi. Pelican Self Storage pienvarastokeskukset ovat tuoneet kaikkien saataville helpon ja turvallisen varastointiratkaisun. Lyhyeen tai pidempään tarpeeseen on tarjolla useita eri kokoisia pienvarastoja ja oikean ratkaisun löytämisessä auttaa asiantunteva henkilökunta. Isompaan tarpeeseen tai jopa toimitilatarpeisiin löytyy ratkaisuja pääkaupunkiseudun ja Turun alueen Pelican Self Storage verkostosta.

Pelican Self Storagen Markus Pentikäinen kertoo, että toimintaperiaate on yksinkertainen: asiakas vuokraa säilytystilan, joiden koot vaihtelevat yhdestä neliöstä jopa 30 neliöön asti. Säilytystilamme ovat siistejä, kuivia, lämmitettyjä ja valvottuja. Varastoitavat tavarat voi tuoda ja viedä milloin haluaa. Asiakkaana varastolla voi käydä vaikka ympäri vuorokauden omilla avaimilla ja kulkukoodeilla.

Pelican Self StoragePentikäisen mukaan taloyhtiöt ja yritykset voivat myös vuokrata asukkaille tai työntekijöille varastoja joustavasti. Remontit siirtyvät usein huoneistosta ja rapusta toiseen jolloin myös käytössä olevat varastot voivat siirtyä asukkaalta toiselle. Tällöin varastointi on hyvinkin kustannustehokasta. Yritykset puolestaan arvostavat palvelua jossa työntekijät voivat tarvittaessa saada avaimen varastoon myymälästämme.

Pelican Self Storagen toimipisteitä löytyy pääkaupunkiseudulta 11 ja Turusta 2. Uusin pienvarastokeskus avattiin Vantaan Tammistoon toukokuussa 2015. Muut toimipisteet löytyvät Helsingin Vallilasta, Herttoniemestä, Malmilta, Ala-Tikkurilasta ja Konalasta. Espoon toimipisteet sijaitsevat Kilossa ja Olarissa. Turussa Itäharjun ja Länsikeskuksen toimipisteet palvelevat varastontarvitsijoita. Myös Helsingin keskusta-alueelta löytyy varastontarpeeseen helpotusta Ruoholahdesta ja Töölöstä sekä Lauttasaaresta.

Toimipisteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella ja niihin on helppo tulla myös julkisilla kulkuvälineillä. Kaikissa toimipisteissä on suojaisat lastausalueet. Pelican Self Storagen myymälöistä saa kerralla tarvittavat laatikot, pakkaus- ja suojaustarvikkeet. Henkilökunta myös neuvoo pakkaamisessa ja irtaimiston suojaamisessa.

Ei vakuuksia tai pantteja ja joustava laskutusjakso

Tilojen vuokrausajat vaihtelevat viikosta pidempiin jaksoihin. Varaston saa käyttöön nopeasti ja joustavasti. Varastoinnin voi sopia alkamaan vasta useammankin kuukauden päästä ilman lisälaskutusta. Jos varastointitarve on yllättänyt tai asian hoitaminen jäänyt viime hetkeen saa varaston tarvittaessa heti käyttöön.

Palvelukonseptimme sopii yrityksille kokoon katsomatta ja erilaisista käytännönjärjestelyistä voidaan aina sopia, sanoo Pentikäinen. Yrityksille omien tilojen tehokas käyttö on yksi yhä yleisempi syy käyttää pienvarastopalvelua. Varaston hyvä sijainti ja helppo pääsy säästää myös työntekijöiden työajan varsinaisen työntekemiseen. Myös kotitalouksille pienvarastoinnista on tullut arkea helpottava palvelu, sen käyttö on jokapäiväistä ja yhä useampi käyttää vuokrattua säilytystilaa kodin tilojen jatkeena. Varastotiloja käytetään jopa ulkoisina vaatekomeroina. Varastoitavalle tavaralle ei ole asetettu muita rajoituksia, kuin että se ei saa olla palovaarallista, terveydelle haitallista tai lainvastaista.

Pelican Self Storage palvelee arkisin 10- 18, Malmilla asiakaspalvelu auki 9-16:30. Viikonloppuisin asiakaspalvelua sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

www.tilaakaikelle.fi
tai 0207 007 700

Osallistu lukijakilpailuun tästä