Paras hinta asunnostasi ja vieläpä nopeasti – Onko se mahdollista?

Paras hinta asunnostasi ja vieläpä nopeasti – Onko se mahdollista?

4176
Kiinteistömaailma Espoonlahti
Kiinteistömaailma Espoonlahden palkittu ja tehokas myyntitiimi on valmiina palvelemaan asuntokaupan kaikissa vaiheissa. Kuvassa (tak. vas.) Hannu Salo, Pekka Salminen, Jorma Lehtikangas, Sari Andersson, Nalle Juslén, (ed. vas.) Sari Myntti, Sari Latvanen, Tarja Tarkkanen, Lenita Hopea-Sjöstedt, Päivi Salo ja Rauni Anttila.

Osaava ammattilaisjoukko, heitä työssä onnistumiseen tukevat modernit markkinointivälineet ja toimintatavat, laadukkaat kuvat ja videot sekä tehokas Tarjouskauppa-vaihtoehto tekevät Kiinteistömaailmasta halutun yhteistyökumppanin ja markkinajohtajan Espoossa.

Salon yrittäjäpariskunta on vetänyt kauppakeskus Lippulaivassa sijaitsevaa Kiinteistömaailma Espoonlahden asuntomyymälää pian kolme vuotta. Monin tavoin palkitulla myymälällä on kokemusta tehokkaasta ja vastuullisesta kiinteistönvälityksestä jo vuodesta 1996.

– Haluamme jatkaa perinnettä ja pidämme tiukasti kiinni ylivertaisen laadun tuottamisesta. Osaamisvaatimus on tällä alalla tavattoman suuri. Asunto-osakkeen, kiinteistön, rantatontin ja metsäpalstan myynnissä on kussakin omat yksityiskohtansa, jotka on hallittava. Haluamme, että asiakas saa nukkua yönsä rauhassa. Hyvää ei voi saada oikein halvalla. Meiltä asiakas saa markkinajohtajan palvelut kohtuullisin palkkioin, toteaa toimitusjohtaja Hannu Salo. Hän on koulutukseltaan insinööri ja arvioi aikaansaannoksia mielellään numeroin.

Jatkuvasti mitattava asiakastyytyväisyys Espoonlahden asuntomyymälässä on koko vahvan ketjun huippua. Valtaosa ammattilaisista on suorittanut alan tutkinnon. Tuleva vaatimus, että vähintään puolella toimiston välittäjistä pitää olla LKV-tutkinto, on Salon mielestä hyvä asia.

– Vaatimus voisi olla tiukempikin teemmehän kauppaa useimpien ihmisten kalleimmalla omaisuudella.

Tarjouskauppa on reilua ja avointa

Kiinteistömaailma Espoonlahdessa tehdään paljon Tarjouskauppaa, jonka on todettu sopivan kaikenlaisiin koteihin ja tontteihin.

– Tarjouskauppa on avoin ja reilu tapa sekä ostajaa että myyjää kohtaan. Tutkitusti asunnot myydään näin nopeammin ja hyvällä hinnalla. Meidän myymälässämme Tarjouskauppa-kohteiden myyntiaikojen keskiarvo oli huhti-elokuussa alle kuukausi. Näytöillä käy myös selkeästi enemmän väkeä. Tarjouskaupan ennakkoluulot on voitettavissa kertomalla lukuisista Tarjouskauppa- onnistumisistamme. Nykyään toive Tarjouskaupasta voi tulla jo asiakkaalta, jolla on taustalla omia tai tuttavapiirin hyviä kokemuksia mallista.

Modernia markkinointia

Kiinteistömaailma EspoonlahtiTähän haasteelliseen markkinatilanteeseen sopii yrittäjien mielestä erittäin hyvin myös Kiinteistömaailman uusi ja tehokas 2in1-teknologia. Siinä yhdistyvät videoesittelyt ja yksityisnäytöt.

– Teknologia tuo etuja niin ostajalle kuin myyjälle. Asunnossa on näin esittely kaiken aikaa. Toimeksiantajamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä heidän asunnostaan kuvattuihin video- ja ilmakuvauksiin. Laadukas kuvaus vie välillä aikaa, kun ylimääräisiä tavaroita piilotetaan ja tehdään pikastailauksia, mutta se palkitsee. Kuvista ja videoista tulee houkuttelevia. Ostajat tavoitetaan tänä päivänä netistä ja video kertoo enemmän kuin 100 kuvaa, Päivi Salo kertoo.

– Järjestelmämme taipuu notkeasti ja prosessit ovat tehokkaat. Välittäjä voi tehdä työtään missä ja milloin vain. Tieto kulkee ja välittäjä on helposti asiakkaan tavoitettavissa eri välinein.

Kauppa käy, myös arvoasunnoissa

Kiinteistömaailman Espoonlahden asuntomyymälässä on tehty maaliskuusta alkaen kauppaa joka kuukausi enemmän kuin viime vuonna vastaavana ajankohtana. Myös ostotoimeksiannot asunnoista ja tonteista ovat lisääntyneet.

Tilastojen mukaan asunnosta saatava kauppahinta alkaa laskea myyntiajan pitkittyessä. Siksi on tärkeää saada asunto myyntiin heti oikealla hintamielikuvalla ja laadukkaimmalla mahdollisella tavalla. Tämän me alueen ja alan asiantuntijana osaamme, sanoo Salo.

Yhteystiedot

Kiinteistömaailma Espoonlahti
Espoon Kodit Oy LKV
Kauppakeskus Lippulaiva, 2. krs
Espoonlahdenkatu 4 02320 Espoo
Puh. 010 622 3200
espoonlahti@kiinteistomaailma.fi
www.kiinteistomaailma.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä