Pannacotta on pieni keittiö- ja lahjaparatiisi

Pannacotta on pieni keittiö- ja lahjaparatiisi

1439
Pannacotta Kauniainen
– Jos meiltä ei löydy jotain asiakkaan kaipaamaa, etsimme mielellämme sellaisen ja selvitämme, mihin hintaan se olisi saatavissa.

Suuntaa matkasi kohti Pannacottaa, kun etsit yksilöllisiä tuotteita ja laatumerkkejä keittiöösi tai kotiisi tai lahjaksi sinulle tärkeille ihmisille. Pääset ihailemaan ja inspiroitumaan kaikesta kauniista ja käytännöllisestä ja saat hymyssä suin hyviä vinkkejä kauppiaspariskunnalta, jonka suuri kiinnostus ruokaan, juomaan ja hyvään tunnelmaan heijastuu myymälän valikoimiin ja joilla on taustalla ravintola-alan koulutus ja monipuolinen kokemus.

Camilla ja Johan Hallbäck valitsevat myymälän tuotteet yksilöllisesti pääasiassa ulkomaisilta messuilta. Trendejä seurataan innolla myös lehdistä ja netistä. Kaikki ruokatuotteet maistellaan, mutta myös testataan omassa kokkailussa.

– Jos meiltä ei löydy jotain asiakkaan kaipaamaa, etsimme mielellämme sellaisen ja selvitämme, mihin hintaan se olisi saatavissa. Vanhojen suhteiden ansiosta mikään ei ole mahdotonta, vaikka voisi siltä joskus alussa tuntuakin, yrittäjät nauravat.

Upeita laatumerkkejä

Pannacottasta löytyy muun muassa Dualiten pienkeittiökoneita, noita keittiöiden Rolls Royceja. Siellä on hyvä Le Creusetin astiaja Riedelin viinilasivalikoima. Paljon vaihtoehtoja löytyy leivontaan ja itse maahantuotaviin tekstiileihin. Lisäksi on kynttilää, servettiä, korttia ja monenlaista muuta.

Vuonna 2005 perustettu perheyritys löytyy Kauniaisten kauppakeskus Granin toisesta kerroksesta, johon liike muutti Promenadilta kauppakeskuksen laajennustyön ajaksi. Palvelu pelaa luontevasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Yhteystiedot

Oy Pannacotta Finland Ab
Kauniaistentie 7
Kauppakeskus Grani, 2. krs, 02700 Kauniainen
Puh. (09) 2906 0829
www.pannacotta.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä