Paikallistuntemus on onnistuneen asuntokaupan avain

Paikallistuntemus on onnistuneen asuntokaupan avain

1391
LKV Tuija Hurme
LKV Tuija Hurme Oy:n ammattilaisjoukon muodostavat Maija Keinänen (vas.) Pia Hurme, Tommi Heino ja Nina Malmivaara.

LKV Tuija Hurme Oy:ssä tehdään asuntokauppaa jo sukupolvesta toiseen. Kokeneet ammattilaiset tietävät, että kun hinta-laatu-suhde on oikea, kauppa käy. Silloin ovat tyytyväisiä niin myyjä, ostaja kuin välittäjäkin.

LKV Tuija Hurme on vuonna 1988 perustettu ja 2013 Vantaan Vuoden Yrittäjänä palkittu perheyritys. Perustaja Tuija Hurme on edelleen taustatukena ja seuraa toimintaympäristöä valppaasti hallituksen puheenjohtajana, mutta vuodesta 2007 on yritystä luotsannut tytär Pia Hurme. Hän johtaa toimistoa leaderinä esimerkkiä näyttäen, tukien, kannustaen ja osaavia työntekijöitä hyvästä työstä palkiten.

– Olemme saaneet toiminnastamme erittäin paljon hyvää palautetta. Meillä on huikea määrä vanhoja asiakkaita ja saamme paljon referenssejä. Olemme siis ilmeisesti osanneet tehdä jotain oikein, toteaa nykyinen yrittäjä ja lisää, että oma nimi yrityksen nimessä antaa velvoittavan lisäsävyn niin hänen kuin kolmen muun ammattilaisen arkeen: Tulemme Hurmeelta, emme mistä tahansa!

Länsi-Vantaa on LKV Tuija Hurmeen kotikenttää, mutta tutuksi on tullut koko pääkaupunkiseutu.

“Jokaiselle kodille
löytyy ostaja, kun
hinta-laatu-suhde
on kohdallaan”

– Kyllähän kauppaa voi tehdä periaatteessa missä tahansa, mutta hyvä paikallistuntemus ja kokonaisnäkemys tekevät tästä työstä ammattimaista. Ja ne ovat kaiken a ja o. Vain silloin asuntoa pystytään myymään oikealla hinnalla. Tämän päivän ostajat ovat erittäin hintatietoisia.

Asiakas on tähti

Kokemuksesta Pia Hurmeelle on selvää, että kiinteistönvälittäjän työ on elämäntapa, jota on lähes mahdotonta yhdistää lapsiperheellisen arkeen. Kokeneista ja sitoutuneista ammattilaisista onkin pulaa. Työtä on tehtävä paljon, sillä mitä enemmän lepsuttelee, sen vähemmän tienaa.

– Tässä työssä seuraa luontevasti ympäristöään ja sen muutoksia kaiken aikaa. On tärkeää tietää, mitä alueella suunnitellaan ja mitä esim. lähimetsään aiotaan ehkä rakentaa. Näitä tietoja arvostaa myös asiakas, jota haluamme palvella mahdollisimman hyvin.

Ulkona liikkuessaan Pia Hurme tietää olevansa yrityksen kävelevä käyntikortti.

– Henkilökohtaiset kontaktit ja luottamuksen saavuttaminen ovat tärkeitä. En usko, että kodin osto tai myynti siirtyvät koskaan kokonaan internetiin, vaikka uudesta tekniikasta onkin paljon apua.

Jokainen koti ja ihminen ovat tärkeitä

Pia Hurme painottaa, että LKV Tuija Hurmeelle jokainen ihminen sekä kaikki kodit ovat arvokkaita.

– Jokaiselle kodille löytyy ostaja, kun hinta-laatu-suhde on kohdallaan. Sen eteen teemme työtä yhteisten arvojen mukaisesti rennossa ilmapiirissä. Onnistumiseen tarvitaan osaamista, ammattitaitoa ja täydellistä luottamusta joka suuntaan. Menestys tuo nöyryyttä ja kiitollisuutta.

Pia Hurmetta harmittaa, että asuntojen hinnoista kirjoitellaan valtavan paljon liiaksi yleistäen ja ilman riittäviä pohjatietoja.

– Pienellä asuinalueella korkeahintainen uustuotanto voi nostaa kohtuuttomasti asuntojen hintojen keskiarvoa, vaikka vanhojen asuntojen hinnat ovat saattaneet todellisuudessa tulla jopa alaspäin.

Myös vuokraus ja kaupanvahvistukset

LKV Tuija Hurme hoitaa ammattitaidolla myös sijoitusasuntojen vuokraukset sekä kaupanvahvistukset.

Martinlaakson Martinmiilussa kirjaston ja terveysaseman talossa sijaitsevassa toimistossa päivystetään arkisin kello 10–17 ja sopimuksen mukaan. Kodikkaaseen toimistoon voi piipahtaa keskustelemaan ammattilaisen kanssa kaikista kodin hankintaan tai vaihtoon liittyvistä asioista.

Yhteystiedot

LKV Tuija Hurme Oy
Laajaniityntie 3
01620 Vantaa
Puh. 09 5893 9060
info@lkvtuijahurme.fi
www.tuijahurme.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä