Osaavilta ammattilaisilta syntyy asuntokauppoja

Osaavilta ammattilaisilta syntyy asuntokauppoja

2257
Kiinteistömaailma Tikkurila
Tikkurilan Kiinteistömaailman tehokas ja menestynyt myyntitiimi on valmiina palvelemaan asuntokaupan kaikissa vaiheissa.

Tikkurilan Kiinteistömaailma on reilun kokoinen, hyvin tunnettu ja näkyvä yritys. Kokenut ja sitoutunut ammattilaisjoukko keskittyy iloisella ja palvelualttiilla mielellä omaan tekemiseensä, ja tulosta syntyy.

Kiinteistömaailmalla on Vantaalla vahva edustus ja Kiinteistömaailma onkin alueensa markkinajohtaja, joka on onnistunut lisäämään markkinaosuuttaan entisestään.

– Vantaa on kaupunkina nostanut kasvojaan. Kauppa on käynyt ja käy hyvin. Plussalla ollaan viime vuoteenkin verrattuna. Asiakkaat pitää vakuuttaa omalla palvelullaan. Näin saadaan suosittelijoita ja pitkäaikaisia asiakassuhteita, kuvaa Tikkurilan Kiinteistömaailman yrittäjänä vuodesta 2002 toiminut Marja-Liisa Pyynönen.

Ilman hyviä, innostuneita ja kielitaitoisia ihmisiä ei yritys olisi parhaiten menestyneiden listoilla.

– Meillä on tosi hieno porukka. Olen heistä erittäin kiitollinen ja ylpeä. Yritystä on viety yhdessä eteenpäin. On luotettu toisiimme ja oltu avoimia. Ilman yhteisiä tavoitteita ei meillä olisi näin kivaa työpaikkaa ja palkitsevaa työtä. Yrittäjävetoisuus mahdollistaa nopeatkin liikkeet.

Kokemus on yrittäjän mielestä ehdoton valtti kiinteistönvälittäjälle

– On kuitenkin tärkeää aika ajoin palkata myös uusia tekijöitä tuoreine ajatuksineen, jottei toiminta jämähdä paikoilleen vaan pysyy ajan hermolla.

Kaikenlaisia koteja

Tikkurilan Kiinteistömaailman toimintaalueella on tarjolla kaikenlaisia kotivaihtoehtoja. Löytyy eri kokoisia kerrostalo-, paritalo-, rivitalo- ja omakotitaloasuntoja sekä tontteja oman kodin rakentamiseen. Tarjolla on sekä käytettyjä että upouusia asuntoja. Myös vuokra-asuntoja on ajoittain tarjolla.

– Pystymme löytämään ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen räätälöidysti erilaiset elämäntilanteet huomioiden, myyntijohtaja Ari Pyynönen lupaa.

Tikkurilan Kiinteistömaailma on saanut myyntiin myös monia uudiskohteita. Sekin kertoo vahvasta osaamisesta ja kokemuksesta, joita rakennuttajat osaavat yhteistyökumppaneiltaan vaatia.

– Olemme onnistuneet myymään monet kohteet kokonaan ennen taloyhtiön valmistumista. Uudiskohteiden suosio on noussut, kun ihmisten silmät ovat auenneet näkemään, miten huoletonta asuminen uudessa talossa on. Monesti asuntoon pääsee myös kiinni pienemmällä rahalla. Ja nythän halpakorkoista lainaa saa hyvin, kun pankkien vakavaraisuus on kunnossa, toteaa Marja-Liisa Pyynönen.

Modernit markkinointivälineet ja toimintatavat

Kiinteistömaailma-ketju on tuonut kaupanteon avuksi ja työtä tukemaan modernit markkinointivälineet ja toimintatavat sekä laadukkaat kuvat ja videot.

– Kuvien lisäksi kohdevideot ovat tosi tärkeitä. Ne ovat asiakaspalvelua parhaimmillaan ja niiden pohjalta on helppo tehdä esikarsintaa mahdollisesti kiinnostavista kohteista. Myös aluevideointi yleistyy hyvää vauhtia.

Kiinteistömaailma TarjouskauppaJo 30 000 Tarjouskauppaa

Kiinteistömaailma toi Tarjouskauppa-mallin markkinoille vuonna 2007. Nyt kauppoja on tehty jo 30 000.

– Malli on todettu hyväksi avoimeksi kauppatavaksi. Se on reilu sekä ostajaa että myyjää kohtaan. Nyt tiedetään myös, että Tarjouskaupalla asunnot myydään nopeammin ja hyvällä hinnalla. Kaupanteko on intensiivistä heti, kun se lähtee käyntiin, ammattilaiset kertovat.

Alkuun ehkä ajateltiin, että Tarjouskauppa sopii vain haluttuihin pieniin asuntoihin, joihin syntyy runsaasti kilpailua. Varsinkin tässä markkinatilanteessa Tarjouskauppa on kuitenkin osoittautunut Marja-Liisa Pyynösen mukaan mainioksi tavaksi mihin tahansa kohteeseen, vaikka isoon omakotitaloon. Siitä hänellä on omakohtaistakin kokemusta.

Yhteystiedot

Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila
Peltolantie 2
01300 Vantaa
Puh. 09 838 7210
tikkurila@kiinteistomaailma.fi
www.kiinteistomaailma.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä