Optikolta apua näköasioihin

Optikolta apua näköasioihin

1536
Optikko Pihlajamäki
Kai Meramo tunnetaan ammattitaitoisena optikkona

Optikko hallitsee näöntarkastuksen ja auttaa silmälasien valinnassa.

Optikko Kai Meramo on palvellut asiakkaitaan Pihlajamäessä pian 28 vuotta. Vakituisia asiakkaita on paljon, mutta myös niin sanottuja ”paluumuuttajia”, jotka usein tulevat takaisin kokeiltuaan jotain muuta, toteaa Meramo tyytyväisenä. Hinta ja laatu kulkevat käsikkäin.

Rimless –kehykset, titan, 50 –luku, ym…

Kehyksettömät lasit, joissa on vain aisat ja linssejä yhdistävä nenäkappale ja paino 10g, sopivat erityisesti ”aamusta iltaan” laseja käyttäville. Lisäksi valikoimassamme on yli 200 titan -kevytkehystä, jotka käyvät myös nikkeliallergisille. Kaikkiaan vaihtoehtoja on runsas 750, myös pieniä kehyksiä. Aurinkolasimalleja on yli 200.

Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat muun muassa Ray Ban, Jaguar, CAT ja Haruka. Tällä hetkellä suosituimpia ovat 1950-luvun nostalgiset Roy Orbison -tyyliset tummat muovikehykset sekä mainitut rimless-kehykset. Linssivalikoima on laaja: 1-tehot, syväterävät eli office -linssit, monitehot, ohennetut, auringon valossa tummuvat, polaroivat sekä erikoislinssit. Kaikkiin näihin saat halutessasi kovan sekä heijastuksia vähentävän pinnoitteen. Edullisimmat 1 –tehosilmälasit maksavat 48 euroa.

Nopeat toimitusajat

Pienessä kivijalkaliikkeessä toimitusajat ovat nopeita, peruslasit valmistuvat 2 – 4 päivässä, monitehot kahdessa viikossa. Lisäksi myynnissä on aurinkolaseja, kiikareita, suurennuslaseja, piilolasinesteitä sekä paristoja esimerkiksi palovaroittimiin. Valokuviakin voi tuoda kehitettäväksi.

Yhteystiedot

Graniittitie 1, 00710 Helsinki
Puh. 09 – 3877 341
Avoinna ma 10 – 18, ti – pe 10 – 17, la 10 – 13
(kesälauantait suljettu)
sekä sopimuksen mukaan
optikko.pihlajamaki@webinfo.fi
www.pihlajamäki.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä