Omaan elämäntilanteeseen sopiva koti Kiinteistömaailman kautta

Omaan elämäntilanteeseen sopiva koti Kiinteistömaailman kautta

3502
Kiinteistömaailma Myyrmäki ja Martinlaakso
Kiinteistömaailman ammattilaiset tietävät, että tyytyväinen asiakas tuo uuden asiakkaan ja palaa itsekin, kun asuntoasiat tulevat seuraavan kerran ajankohtaiseksi. Tiimimme: Matti Hiltunen (vas.), Stefan Rehnström, Nina Männikkö, Kirsi Vihtonen, Tapio Heikkinen, Esa-Pekka Pennanen, Tuija Järvenkallas, Virve Rannela, Ari Hanhike ja Anne-Mari Gündem.

Kiinteistömaailma on toiminut samoilla paikoilla Myyrmäessä pian kaksikymmentä ja Martinlaaksossa reilut kymmenen vuotta. Iso joukko tyytyväisiä asiakkaita on löytänyt sinä aikana ammattilaisen avustuksella itselleen kulloiseenkin elämäntilanteeseensa sopivan kodin, moni jo useampaankin kertaan.

Kiinteistömaailma Myyrmäki ja Martinlaakso ovat saavuttaneet pitkäaikaisella toiminnallaan ja ammattilaisten ahkeralla työllä asiakkaiden luottamuksen. Siitä yrittäjäpariskunta Tuija Järvenkallas ja Esa-Pekka Pennanen ovat iloisia ja ylpeitä.

– Meidän pitää tehdä asiat paremmin kuin muut. Olemme näkyvä toimija pienellä alueella. Se luo turvallisuutta. Meillä ei ole varaa rönsyillä. Asiakas on ollut meille alusta alkaen ykkönen. Haluamme olla luottamuksen arvoisia jatkossakin, sillä aiomme toimia vielä kymmenen vuoden päästäkin.

Helppo tulla ja tavoittaa

Yrittäjät laskevat, että yhden perheen asuntokaupat on taidettu tehdä jopa kymmenen kertaa ja usein sattuu, että kauppaa päästään tekemään jo kolmannessa polvessa.

Jatkuvuuden ja tavoitettavuuden takaamiseksi Kiinteistömaailman asuntomyymälät halutaan säilyttää hyvillä tutuilla paikoilla Myyrmäen ja Martinlaakson rautatieasemien vieressä. Niissä palvellaan asiakkaita arkisin kello 10–16.30 tai sopimuksen mukaan.

– Laadukkaat kohdekuvat ja videot tuovat palveluun uusia ulottuvuuksia. Videoissa on ylitetty miljoonan katseluminuutin raja, mikä kertoo niiden suosiosta. Yleisten näyttöjen sijaan suositaan nyt yksityisnäyttöjä. Tarjouskauppa-mallimme suosio lisääntyy koko ajan. Vuodesta 2007 kauppoja on tehty yli 30 000 kappaletta.

Ruohonjuuritason paikallistuntemusta

– Ei ole kerrostaloa, jossa emme olisi käyneet. Muistamme missä tulee putkiremontti ja onko taloyhtiössä kerätty sitä varten rahaa.

Osaavia ammattilaisia työskentelee asuntomyymälöissä kymmenen. Kaikki asuvat itsekin yrityksen toiminta-alueella.

– Tunnemme talot, palvelut, tiet ja oikopolutkin, naurahtaa vuodesta 1972 Länsi- Vantaalla asunut Pennanen. Järvenkallas muutti alueelle vuonna 1978.

Pääosa Myyrmäen ja Martinlaakson taloista on rakennettu aikana, jolloin kerrostaloasuntojen pohjat olivat samanlaiset alhaalta ylös. Uusissa taloissa vaihtelua on runsaasti. Nekin ovat tulleet tutuiksi, sillä Kiinteistömaailma on tehnyt uudisrakentamisessa yhteistyötä lähes kaikkien merkittävien toimijoiden kanssa.

– Ei ole kerrostaloa, jossa emme olisi käyneet. Muistamme esimerkiksi, milloin missäkin tulee putkiremontti ja onko taloyhtiössä kerätty sitä varten rahaa etukäteen. Seuraamme myös kaavoituskatsauksia, joten tiedämme, mitä tulevaisuuden visioihin on piirretty, Järvenkallas kertoo.

Vantaan vetovoima lisääntynyt

Erityisesti Kehärata, Kivistön asuntomessualue sinne suunniteltuine palveluineen ja Avia Polis ovat lisänneet Vantaan vetovoimaisuutta.

– Nyt tänne muutetaan muualta pääkaupunkiseudultakin, mitä ei aiemmin juuri tapahtunut. Vantaalta löytyykin monenlaisia kotivaihtoehtoja kohtuuhintaan, myös tontteja, Tuija Järvenkallas kertoo.

Esa-Pekka Pennanen painottaa, että hänen mielestään olisi tärkeää, että ihmiset asuisivat lähellä työpaikkaa ja koti olisi kulloiseenkin elämäntilanteeseen sopiva; ei liian pieni eikä iso, ei vääränlainen eikä väärässä paikassa.

– Tulevaisuudessa nähdään todennäköisesti omakotitaloja pienillä tonteilla, taloilla yhteistä piha-aluetta, energiatehokkuutta, ekologisuutta, yhteisoloa ja jopa talkooperinteen heräämistä.

Yhteystiedot

Kiinteistömaailma Vantaa Myyrmäki
Liesikuja 4
01600 Vantaa
Puh. 010 622 4400/050 455 8308
myyrmaki@kiinteistomaailma.fi

Kiinteistömaailma Vantaa Martinlaakso
Kivivuorentie 4
01620 Vantaa
Puh. 010 622 3300/050 406 4650
martinlaakso@kiinteistomaailma.fi
www.kiinteistomaailma.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä