Oma Hammaslääkärisi takaa turvallisen ja luotettavan kokonaisvaltaisen hammashoidon

Oma Hammaslääkärisi takaa turvallisen ja luotettavan kokonaisvaltaisen hammashoidon

2561
Oma hammaslääkäri Vantaa Tikkurila
Hammaslääkäri Johanna Rouhiainen kuuluu Oma Hammaslääkärisi Vantaa Tikkurilan tiimiin, joka palvelee ma–to 8–20, pe 8–16 ja la päivystyksellä 9–13.

Oma Hammaslääkärisi on lämminhenkinen, korkeatasoista ja yksilöllistä hammashoitoa tarjoava täyden palvelun dynaaminen paikallinen talo. Laadusta vastaavat osaavat ja sitoutuneet ammattilaiset, joilla on apunaan huippumodernit laitteet.

Oma Hammaslääkärisi Vantaa Tikkurila tarjoaa kattavat ja korkealaatuiset hammaslääkäripalvelut reipas vuosi sitten täysin uudistetuissa tiloissa Tikkurilan keskustassa.

Yleishammashoitoon kuuluvat kaikki tavanomaiset hammashoitotoimenpiteet. Erikoishammaslääkärit vastaavat erikoisosaamista edellyttävistä vaativammista toimenpiteistä ja hoidoista. Suuhygienistit ovat suu- ja hammassairauksien ehkäisyn sekä varhaishoidon ammattilaisia, jotka huolehtivat hammaskiven poistoista ja ientulehduksen hoidosta sekä antavat kotihoitovinkkejä.

Huippumoderneja laitteita edustavat esimerkiksi 3D-kartiokeilatutkimuslaitteet sekä CEREC-tekniikka, jolla voidaan valmistaa kestävät keraamiset paikat, kruunut, laminaatit ja implanttikruunut vaikka odottaessa ilman väliaikaisia ratkaisuja.

Oma hammaslääkäri, oma hoitosuhde

Henkilökohtaisessa ja yksilöllisessä palvelussa huomioidaan huolellisesti myös pelkopotilaiden tarpeet. Oman tutun hammaslääkärin hoidossa pelko hälvenee parhaiten. Tarvittaessa hoidot voidaan tehdä myös nukutuksessa.

– Oma Hammaslääkärisi -vastaanotot ovat paikkoja, joissa ihmisten on sekä kiva tehdä töitä että asioida. Oma hammaslääkäri tuntee potilaansa. Hänellä on kyky käsitellä jokaista potilasta yksilönä. Oma hoitosuhde sinetöi luottamuksen, kuvaa johtava hammaslääkäri Erkki Virta Oma Hammaslääkärisi -ketjusta, johon kuuluu 21 hammaslääkäriasemaa.

Oma Hammaslääkärisi on ollut helmikuusta alkaen osa Mehiläinen-konsernia, jota myynti- ja kehitysjohtaja Kari Mäkipää kuvaa arjessa moderniksi ja ketteräksi, mutta perinteisiä arvoja kunnioittavaksi palvelukonserniksi.

– Meille asiakaskokemus on erityisen tärkeä asia, ja intohimoinen tavoitteemme on 100-prosenttinen asiakastyytyväisyys.

Pitkäjänteisyys palkitsee

Pitkäaikainen potilaiden hoito ja heidän suunsa terveydenhuollosta huolehtiminen on Oma Hammaslääkärisi -toiminnan peruspilari. Asiakkaalle tehdään yhdessä oman hammaslääkärin kanssa kokonaisvaltainen ja pitkän tähtäimen hoitosuunnitelma.

– Meillä kannetaan huolta hoitosuunnitelman teosta, hoidosta ja kotihoidosta. Panostamme hyvään hinta-laatusuhteeseen. Kokeneet hammaslääkärimme etsivät eri hoitotilanteisiin potilaalle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Hoitosuhde omaan tuttuun ja turvalliseen hammaslääkäriin on parasta hampaiden ylläpitohoitoa ja johtaa myös hammashoidon kustannusten pienenemiseen hoidontarpeen vähentyessä, Virta kuvaa.

Hammashoito osana työterveyshuoltoa

Hammashoito liitetään Mäkipään mukaan entistä useammin työterveyshuollon osaksi. Monet työnantajat tarjoavat sitä henkilöstölleen lisäetuna.

– Hyvä suun terveys on tärkeä osa kokonaishyvinvointia, sillä se ehkäisee myös muita sairauksia ja sairauspoissaoloja. Hammashoidon tarjoaminen osoittaa työnantajalta huolenpitoa henkilöstöstä ja on hyvä lisä kilpailtaessa osaavista työntekijöistä. Hammashoidon tarjoaminen on kustannustehokas palkitsemistapa. Se on työnantajalle vähennyskelpoinen kulu ja työntekijälle veroton etuus. Oma Hammaslääkärisi -palvelut tuovatkin hyvän lisän Mehiläisen työterveyspalveluihin.

Lisätietoja netistä, yhteydenotot: sopimukset@omahammaslaakarisi.fi.

Yhteystiedot

Oma Hammaslääkärisi Vantaa Tikkurila
Kielotie 20 C, 01300 Vantaa
Puh. 010 273 8210 (päivystyksen ajanvaraus)
Ajanvaraus puh. 010 273 8000 tai netissä
www.omahammaslaakarisi.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä