Oivaltaen uusia näkökulmia ja iloa elämään

Oivaltaen uusia näkökulmia ja iloa elämään

2279
Oivaltaen Elina Jalonen
Elina Jalosen 25 vuotta liike-elämän johtotehtävissä antaa vahvan ymmärryksen ihmisten auttamiseen.

Jokaisella meistä on oma eletty elämämme, joka iloineen ja suruineen on painunut syvälle kehomuistiimme. Toisinaan käsittelemättömät tunteet ja rajoittavat uskomuksemme estävät meitä elämästä täysipainoista elämää. Olemme stressaantuneita, väsymme, ahdistumme, masennumme tai pahimmassa tapauksessa palamme loppuun.

– Yksin ei kannata jäädä murehtimaan. Mitä kauemmin sitä tekee, sitä vaikeammaksi tilanne yleensä muuttuu. Apua on tarjolla ja ulospääsyreitti on sitä lyhempi mitä aikaisemmin asiaan tarttuu. Terapialla on valitettavasti usein kielteinen, jopa leimaava sävy, vaikka se on osa normaalia elämää. Metodit ovat samat kuin valmentamisessa. Raja on hyvin pieni, toteaa taideterapeutti ja NLP Coach Elina Jalonen Oivaltaen Hyvinvointipalveluista.

Oivaltaen Elina JalonenEspoolaista yrittäjää ja luontaisalan terapeuttia kiehtoo ihminen kokonaisuutena, erityisesti ihmisen mielen toiminta. Hyvinvointi syntyy mielen, kehon ja tunteiden tasapainosta.

– Ohjaaminen tapahtuu kysymyksin. Niiden tavoitteena on nähdä asiat laajempina kokonaisuuksina, oppia katselemaan itseään ja elämäänsä uudesta näkökulmasta sekä löytää uutta sisältöä ja iloa elämään.

Taideterapia on yksi vaihtoehto. Siinä ei tarvita maalaustaitoja, maalata voi vaikka silmät kiinni. Elina Jalonen kuvaakin taideterapiaa väreillä läträämiseksi enemmän kuin taiteen tekemiseksi.

– Meillä on hoitajaverkostossa monen alan ammattilaisia ja ohjaamme asiakkaita kokeilemaan, mikä olisi hänelle oma tapa edetä. Oivaltaen Hyvinvointipalveluissa järjestetään myös erilaista ryhmätoimintaa. Hyvänolon ryhmässä omat asiat asettuvat helpommin oikeisiin mittasuhteisiin ja vertaistuki on tavattoman arvokasta. Avoimet ovet pe 2.10. klo 14–19 ja la 3.10. klo 12–16.

Hyvinvointivalmennus on yksi vaihtoehto edetä seuraavanlaisissa tilanteissa:

  • uuden elämänsuunnan etsiminen
  • työ-, uravaihtoehtojen vertailu
  • ajankäytön hallinta
  • itsetuntemuksen lisääminen
  • oppia elämään itsensä näköistä elämää
  • löytää uudenlaisia ratkaisuja ongelmallisiin tilanteisiin
  • omien voimavarojen etsiminen
Yhteystiedot

Oivaltaen Hyvinvointipalvelut
Stenbäckinkatu 3, 00250 Helsinki
Puh. 040 174 9232
elina@oivaltaen.fi
www.oivaltaen.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä