Nordeasta saat pankkipalvelut haluamallasi tavalla silloin kun tarvitset

Nordeasta saat pankkipalvelut haluamallasi tavalla silloin kun tarvitset

2308
Nordea Myyrmäki
Konttorinjohtaja Päivi Ryönänkoski vastaa Nordea Myyrmäen pohjakerroksen ja konttorinjohtaja Jarkko Saarvo kolmannen kerroksen konttorin ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta.

Nordealla on kauppakeskus Myyrmannissa kaksi konttoria. Niistä löytyy vahvaa osaamista kaikissa henkilöasiakkaan elinkaaren varrella eteen tulevissa pankki- ja talousasioissa. Ammattilaiset opastavat mielellään myös vaihtoehtoisten asiointikanavien käytössä.

Myyrmannin pohjakerroksen Nordean konttorissa hoituvat henkilöasiakkaiden päivittäispalvelut, kuten kortteihin ja säästämiseen sekä kulutusluottoihin liittyvät asiat. Asiakkaita palvellaan sekä ajanvarauksella että ilman sitä.

Kauppakeskuksen kolmannen kerroksen konttorissa tarjotaan ajanvarauksella henkilökohtaista palvelua. Palveluneuvojat tuntevat säästämis- ja asuntoasiat. Sieltä löytyvät myös Premium-asiakkaille räätälöityjä palveluja säästö- ja sijoitusasioissa sekä rahoituspalveluissa tarjoavat varainhoitajat sekä pankkilakimies.

Ajanvarauksella voi konttoreissa asioida maanantaista torstaihin iltaseitsemään asti.

Lisäksi asiakkaiden käytössä ovat kaikki maksamisen palvelut, erilaiset automaatit ja verkkopankkipääte. Käteistä voi nostaa kortilla myös kauppamatkalla, esimerkiksi Myyrmannissa K-Citymarketin kassalta ja R-kioskilta.

Palvelua ajasta ja paikasta riippumatta jopa 24/7

Samaan tapaan kuin konttorissa pankkiasioita voi hoitaa puhelimitse Nordean 24/7 Asiakaspalvelussa tai verkkotapaamisessa. Palvelunumero 0200 3000 on henkilöasiakkaiden käytössä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Verkkopankkitunnusten käyttö nopeuttaa palvelua ja mahdollistaa todella monenlaisten asioiden hoidon saman tien.

Nordean verkkotapaaminen monipuolistaa puhelinpalvelua, koska ruudun välityksellä voidaan näyttää erilaista havaintoaineistoa. Verkkotapaamiseen asiakas tarvitsee puhelimen, tietokoneen tai tabletin, verkkoyhteyden sekä Nordean pankkitunnukset. Pankkineuvojan voi tavata oman verkkopankin kautta vaikka kotisohvalla arkisin kello 8–20 ja lauantaisin 10–16. Verkkotapaamisen voi sopia myös Myyrmäen konttorin neuvojien kanssa.

Kiinnostava uutuus
on esimerkiksi
Siirto-sovellus

Uskalla kokeilla uutta

Nordealaiset kannustavat kokeilemaan vauhdilla kehittyvien digitaalisten palveluiden käyttöä arjen avuksi. Konttorista saa harjoitteluun neuvoja ja tukea.

Kiinnostava uutuus on esimerkiksi turvallinen Siirto-sovellus, joka tulee myös muiden pankkien käyttöön. Se on matkapuhelimeen (iOS tai Android) ladattava maksamisen sovellus, jonka avulla voi maksaa ja vastaanottaa maksuja reaaliaikaisesti Siirto-käyttäjien välillä. Riittää, että tietää toisen osapuolen puhelinnumeron.

Toisaalta, pankkiasioinnin vuoksi ei ole pakko hankkia älypuhelinta. Rinnalle on kehitetty tiukentuvat turvallisuusmääräykset täyttäviä vaihtoehtoja. Esimerkiksi paperisen tunnuslukulistan pian kokonaan korvaavan mobiilin tunnuslukusovelluksen sijasta voi käyttää tunnuslukulaitetta.

Asiakkaan tunteminen kaikkien etu

Pankkitoiminta perustuu luottamukseen, joka muodostuu hyvästä palvelusta, asiakkaan tuntemisesta ja kokonaisvaltaisista ratkaisuista.

Jotta jokaiselle asiakkaalle voidaan tarjota juuri hänen elämäntilanteeseensa ja palvelutarpeisiinsa parhaiten sopivat ratkaisut, asiakkaalta kysytään tapaamisissa monia henkilökohtaisia kysymyksiä. Asiakkaan jatkuva tunnistaminen on myös turvallisuusasia. Pankeilla on siihen lakisääteinenkin velvoite.

Yhteystiedot

Nordea Myyrmäki
Iskoskuja 3 (Kauppakeskus Myyrmanni),
P-kerros ja 3. krs
01600 Vantaa
Avoinna 10–16.30, ajanvarauksella ma–to klo 19 saakka
Asiakaspalvelu, neuvonta sekä ajanvaraukset konttoriin ja verkkotapaamiseen 24/7
Puh. 0200 3000 (paikallispuhelun hinta)

Nordea Business Centre
Yrityksille henkilökohtaista palvelua vuorokauden ympäri.
Mahdollisuus hoitaa puhelimitse tai verkkotapaamisella kaikki pankkiasiat.
Puh. 0200 2121 (pvm/mpm) 24/7
www.nordea.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä