Nordeassa lauantaikin on nyt pankkipäivä

Nordeassa lauantaikin on nyt pankkipäivä

2451
Nordea Flamingo
Heidi Räikkönen vastaa siitä, että palvelu pelaa Nordea Flamingossa.

Nordean Flamingon konttori palvelee nyt asiakkaita myös lauantaisin ajanvarauksella säästämiseen ja asuntolainoihin liittyvissä asioissa. Arkipäivisin henkilöasiakkaat löytävät konttorista kattavat pankkipalvelut.

Nordean konttori löytyy Viihdekeskus Flamingon yhdyskäytävältä. Siellä rahoitusalan ammattilaiset hoitavat henkilöasiakkaiden kaikki eri elämänvaiheissa eteen tulevat pankkiasiat joustavasti ja nopeasti. Konttorissa voi asioida sekä ilman ajanvarausta että ajanvarauksella.

Konttorissa on verkkopankkipääte millä voi maksaa laskuja koko aukioloajan. Konttorin ulkopuolella on Jumbon maksuautomaatit ja Stockmannin päädystä löytyy talletus -Ottoautomaatti. Sinne talletetut rahat näkyvät heti asiakkaan tilillä. Automaatit ovat asiakkaiden käytössä kauppakeskuksen aukioloaikana.

– Konttoriin tulevia asiakkaita vastaanottaa asiakasneuvoja. Hän ohjaa oikeaan paikkaan; neuvontapalvelumme palvelee asiakkaitamme ilman ajanvarausta ja ajanvarauksella, konttorinjohtaja Heidi Räikkönen kertoo.

Konttorin lisäksi Nordeassa saa henkilökohtaista pankkipalvelua myös puhelimen ja verkon välityksellä verkkotapaamisissa. Omatoimisesti asiat voi hoitaa hyödyntämällä monipuolista tekniikkaa missä ja milloin vain.

Vaativampiin neuvotteluihin ajanvarauksella

Asiakkaan varallisuuden käsittelyyn eli ns. säästämisen keskusteluihin sekä asuntolainaneuvotteluihin on syytä varata aika etukäteen. Pankkilaiset ovat myös itse aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja tavoitteena on päivittää asiakkaan sijoitussuunnitelmat kerran vuodessa. Konttorissa on säästämisen ja sijoittamisen asiantuntijoita.

– Meille on tärkeää, että asiakas pääsee mahdollisimman nopeasti lainaneuvotteluun, varsinkin kun on hän löytänyt haluamansa kohteen. Olemme myös todenneet, että asiakkaiden kannattaa tulla ajoissa keskustelemaan omista suunnitelmistaan ja hankinnoistaan, koska silloin voimme aina paremmin auttaa heitä omien tavoitteidensa toteuttamisessa. Tässä olemme mielestäni experttejä, konttorinjohtaja Heidi Räikkönen toteaa.

Konttorissa päivystävät maanantaisin ja torstaisin klo 12-16 Huoneistokeskuksen kiinteistönvälittäjät. Asiakkaat voivat tulla helposti keskustelemaan heidän kanssaan.

Lauantaiaukioloa kokeillaan asiakkaiden toivomuksesta

Nordean Flamingon konttori palvelee asiakkaita nyt myös lauantaisin kello 10-16 ajanvarauksella säästämiseen ja asuntolainoihin liittyvissä neuvotteluasioissa. Asiakkaiden toivomuksesta toteutettuun kokeiluun osallistuu toistakymmentä Nordean konttoria eri puolilla Suomea. Flamingon konttori on Vantaan ainoa kokeilukonttori.

Lauantaikokeilu koskee myös verkkotapaamisia. Niitä on voitu käydä viime syksystä lähtien arkisin kello 7.30–22. Kokeilun aikana ajan voi varata myös lauantaipäivälle.

Lauantaikokeilua on suunniteltu Nordeassa tiiviissä yhteistyössä työnantajan ja henkilöstön edustajien kesken. Kokeiluun osallistuminen on henkilökunnalle vapaaehtoista. Henkilöstö on ottanut sen vastaan erittäin myönteisesti.

Lauantaikin pankkipäivä

Asiakkailla on mahdollisuus asioida Nordeassa lauantaisin kello 10–16 ajanvarauksella esimerkiksi säästämiseen ja asuntolainoihin liittyvissä neuvotteluasioissa esimerkiksi Flamingon konttorissa.

Asiakkaat voivat käydä neuvotteluja lauantaisin myös verkkotapaamisina. Asiakkaiden toivomuksesta toteutettuun kokeiluun osallistuu toistakymmentä Nordean konttoria eri puolilla Suomea.

Yhteystiedot

Nordea Flamingo
Flamingon yhdyskäytävä, 2.krs
Tasetie 8, 01510 Vantaa
Avoinna 10–16.30 tai sopimuksen mukaan
Verkkotapaaminen, asiakaspalvelu, neuvonta ja ajanvaraukset konttoriin 24/7
Puh. 0200 3000 (paikallispuhelun hinta)
www.nordea.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä