Munkkiniemen apteekki on miellyttävä asiointipaikka koko perheelle

Munkkiniemen apteekki on miellyttävä asiointipaikka koko perheelle

1581
Munkkiniemen apteekki
”Tervetuloa tutustumaan apteekkimme tuotevalikoimaan ja palveluihimme, toivottavat kosmetologi Pilvi Peltoniemi, farmaseutti Juuso Luukkonen ja apteekkari Liisa Kärkkäinen”

Munkkiniemen apteekkiin on helppo tulla, ja monipuolisesta valikoimasta löytyvät sopivat tuotteet ja palvelut koko perheelle. Lääkealan asiantuntijat auttavat mielellään, ja ajankohtaisista esittelytuotteista voi napata helposti mukaansa vaikka hyötylahjat.

Munkkiniemen apteekki palvelee tutulla hyvällä paikalla. Julkisivun uudistumisen myötä apteekin valo ohjaa pimeässäkin perille entistä paremmin. Terveyskeskus ja palvelukeskus löytyvät naapurista, ja useat julkiset liikennevälineet tuovat viereen. Autoilijoille on maksuttomia parkkipaikkoja ihan ulko-oven edessä.

Uusi sähköinen oviautomaatio helpottaa selkeästi myös apuvälinein, lastenvaunujen tai kantamusten kanssa liikkuvien kulkua. Pitkät aukioloajat tekevät asioinnista helppoa myös työ- ja kotimatkojen tai muun liikkumisen yhteydessä.

Apteekin kanta-asiakkuus palkitsee ostosten keskittämisestä esimerkiksi ei-lääkkeellisistä itsehoitotuotteista saatavilla alennuksilla ja e-reseptin maksuttomalla uusimisella.

Monipuolista palvelua myös ruotsin kielellä

Munkkiniemen apteekin asiakkaina on yksityishenkilöitä, kotihoidon asiakkaita ja hoivakoteja, kuten Munkkiniemen Saga, jonka kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä. Maksullisina lisäpalveluina tarjotaan muun muassa lääkkeiden kotiinkuljetusta sekä annosjakelupalvelua.

Apteekkari Liisa Kärkkäinen muistuttaa, että asiakkaita palvelemassa on useampi myös ruotsia puhuva farmaseutti sekä apteekkikosmetiikan hyvin tunteva kosmetologi, joka neuvoo ja opastaa sekä tuotteiden valinnassa että niiden oikeassa käytössä. Uutuutena löytyy apteekista ranskalainen Lierac-kosmetiikkasarja.

Apteekki on opetusapteekki. Samalla kun farmasian opiskelijat saavat käytännön työharjoittelua, henkilökunta kuulee yliopistomaailmassa puhaltavista uusista tuulista.

Tietoa ja tarjouksia

Reseptilääkkeiden lisäksi apteekissa on hyvä valikoima itsehoitotuotteita vauvasta vaariin. Henkilökunta opastaa mielellään tuotteiden valinnassa ja käytössä yksilöllisesti palvellen.

Apteekissa on esillä ajankohtaisia tuotteita, kuten nyt D-vitamiinivalmisteita tai lahjaksikin mainiosti sopivia tuotteita talvi-ihon hoitoon ja terveyden ylläpitoon.

Kuukausittain vaihtuvista tarjouksista kerrotaan kahden kuukauden välein ilmestyvässä apteekin omassa asiakaslehdessä, kotisivuilla ja kanta-asiakkaille toimitettavassa uudessa sähköisessä uutiskirjeessä.

– Julkaisumme eivät ole tarjousluetteloita, vaan haluamme kertoa niissä asiakkaille ajankohtaisista lääkealan kuulumisista. Järjestämme myös niin apteekissa kuin yhteistyökumppaniemme kanssa erilaisia teematapahtumia, Liisa Kärkkäinen kertoo.

Hyviä kokemuksia lääkityksen tarkistuspalvelusta

Apteekin maksullisena lisäpalveluna tarjoama lääkityksen tarkistuspalvelu on apteekkarin mukaan saanut paljon kiitosta.

– Palvelu soveltuu etenkin iäkkäille ja useita lääkkeitä käyttäville. Erityisen tyytyväisiä palveluun ovat olleet omaiset, jotka usein ovatkin asian alullepanijoita. Sen voi tehdä vaikka ostamalla lahjakortin.

Munkkiniemen apteekki
Munkkiniemen apteekki palvelee:
ma–pe 8–18.30 ja la 9–15.

Palvelussa selvitetään perusteellisesti lääkkeiden ja itsehoitotuotteiden käytön syyt, tarpeellisuus ja mahdolliset yhteisvaikutukset, varmistetaan lääkkeiden oikeat ottoajat sekä kirjataan mahdolliset haittavaikutukset, joihin koetetaan löytää helpotusta. Lisäksi tarkistetaan, että Kela-korvattavuudet ovat ajan tasalla. Asiakas saa arvioinnista kirjallisen raportin.

Yhteystiedot

Munkkiniemen apteekki
Professorintie 2
00330 Helsinki
Puh. 09 477 0100
info@munkkiniemenapteekki.fi
www.munkkiniemenapteekki.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä