Mosan Autohuolto lisää korjaus- ja huoltokapasiteettia Tapanilaan

Mosan Autohuolto lisää korjaus- ja huoltokapasiteettia Tapanilaan

2615
Mosan autohuolto
Mosan Autohuolto etsii ammattitaitoisia, kokemusta omaavia autonkorjaajia tai -asentajia.

Mosan Autohuollon kyltit ovat nousseet Hiidenportti 10:n kohdalle Tapanilaan. Joustava sukupolvenvaihdos mahdollisti kolmen kokeneen korjaamoyrittäjän pitkäaikaisen tavoitteen saada pääkaupunkiseudulle itä-länsi-suuntainen neljän korjaamon ketju.

Mosan Autohuolto sijoittuu Autohuolto Sinisalo & Hyytiäisen vanhoihin tiloihin ja niin toiminnasta vastaava uusi yrittäjä Tero Kolunsarka kuin entinen yrittäjä Kari Sinisalo myhäilevät tyytyväisinä uudistuneissa ja nykyaikaistuneissa korjaamo- ja huoltamotiloissa. Hallissa on seitsemän nosturipaikkaa ja sinne mahtuu myös pitkä ja korkea kalusto. Laatukriteerit ovat tiukat sekä korjaustöissä että käytettävissä varaosissa.

Fixus-ketjuun kuuluvan Mosan Autohuollon sisaryritykset ovat Suomenojan Autohuolto, Malminkartanon autohuolto ja RJV Autohuolto Herttoniemessä, joiden kanssa tehdään yhteistyötä muun muassa peltikorjaamo- ja automaalaustöissä. Ketjuun kuuluminen on tärkeää. Se muun muassa varmistaa teknisen tuen ja tarjoaa ajankohtaista koulutusta.

Mosan autohuolto– Etsimme jo pidemmän aikaa mahdollisuutta perustaa oman ketjumme täydennykseksi yksi uusi korjaamo Malmin-Tapanilan suunnalle. Sitä ovat toivoneet erityisesti yritysasiakkaamme. Nyt asiat loksahtivat kohdilleen nopeasti, kun Sinisalo & Hyytiäinen lopetti toimintansa näissä tiloissa, kertoo Tero Kolunsarka tyytyväisenä.

Kaikki auton huolettomaan käyttöön liittyvät palvelut

Mosan Autohuollossa tehdään ammattitaidolla kaikkien automerkkien huollot ja korjaukset. Käytettävissä ovat kaikkiin merkkeihin sopivat testerit ja ohjelmat.

– Voi sanoa, että olemme erikoistuneet kaikkiin automerkkeihin ja vielä ihan erityisesti Volvoon ja Renaultiin. Mutta pyrimme parhaamme mukaan auttamaan kaikkia autoilijoita. Kannattaa siis ottaa rohkeasti yhteyttä, toimipisteestä vastaava yrittäjä toteaa.

Henkilöautojen lisäksi palvelut kattavat paketti- ja matkailuautot, sillä remontissa ja laitehankinnoissa huomioitiin myös niiden työssä tarvittavat erikoisvaatimukset.

– Huollamme myös takuun alaisia autoja ja luonnollisesti niiden takuu säilyy. Tästä joillakin autoilijoilla tuntuu olevan vanhaa tietoa, vaikka näin on toimittu jo toistakymmentä vuotta.

Lisää ammattilaisia tarvitaan

Mosan Autohuollon on tarkoitus työllistää kuusi-seitsemän mekaanikkoa, joten useampikin ammattitaitoinen, kokemusta omaava autonkorjaaja tai -asentaja saisi heti töitä.

– Pyrimme pitämään jonotusajat lyhyinä, mutta nykyisellä henkilökapasiteetilla emme pääse tavoitteeseemme, joten osaajia tarvitaan lisää, Tero Kolunsarka toteaa.

Pikahuolto sen sijaan tarjoaa nopeaa apua, joten esimerkiksi pimeällä lampulla ei tarvitse ajella pitkään.

Mosan Autohuolto palvelee maanantaista perjantaihin kello 7–17. Käytössä on myös nettiajanvaraus.

Mosan Autohuolto etsii ammattitaitoisia, kokemusta omaavia autonkorjaajia tai -asentajia.

Uusi yksityinen katsastusasema

Samassa rakennuksessa Mosan Autohuollon kanssa aloittaa joulukuussa henkilöautoja katsastava yksityinen Tapanilan Katsastus Oy.

Yhteystiedot

Mosan Autohuolto Oy
Hiidenportti 10
00730 Helsinki
Puh. 09 350 6070
asiakaspalvelu@mosanautohuolto.fi
Nettiajanvaraus: huoltovaraus.fi/mosanautohuolto
www.mosanautohuolto.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä