Mosan Autohuollosta laadukkaasti kaikki korjaus- ja huoltotyöt

Mosan Autohuollosta laadukkaasti kaikki korjaus- ja huoltotyöt

1627
Mosan Autohuolto
Mosan Autohuollon vetäjä Panu Syrjämäki joukkoineen haluaa keskustella ja näyttää asiakkaalle avoimesti työn kulkua alkumetreiltä valmiiksi asti.

Mosan Autohuolto on ottanut nopeasti paikkansa laadukkaana paikallisena yrityksenä, jonka ammattilaisjoukko on paneutunut erityisesti vianetsintään ja taitaa vaativimmatkin korjaus- ja huoltotyöt. Joustavuus sekä siisti ja rento ympäristö saavat asiakkailta vielä lisäpisteet.

Mosan Autohuollon nykyaikaisessa korjaamo- ja huoltamohallissa on seitsemän nosturipaikkaa ja sinne mahtuu myös pitkä ja korkea kalusto. Toiminta pyörii täysillä. Kuuden automekaanikon osaamisalueilta löytyy myös autopeltisepän ja sähkömiehen taidot.

– Peruskorjausten ja määräaikaishuoltojen lisäksi teemme paljon myös vaativia alan töitä, kuten moottorivika- ja ruostekorjauksia, joita ei nykyisin monessa paikassa tehdäkään, kertoo korjaamopäällikkö Panu Syrjämäki tyytyväisenä.

Mosan Autohuolto
Tarkka vianmääritys on laadukkaan korjaustyön ensimmäinen vaihe.

Tärkeäksi Mosan Autohuollon erikoisosaamisalueeksi korjaamopäällikkö mainitsee myös vikadiagnostiikan.

– Laatuun panostamme sekä jokaisessa työssä että asiakastyytyväisyydessä. Olemme paikallinen lähialueen palvelutalo, johon asiakas voi varmasti luottaa. Korjaus- ja huoltoaika järjestyy yleensä 1-2 päivän sisällä ja pikahuollossa asiakasta palvellaan aina heti.

Siistit tilat, moderni kalusto

Mosan Autohuollossa laadukkaan työn apuna on viimeisen päälle moderni kalusto.

Mosan Autohuolto– Se on pitkälti piilotettu kaappeihin, jotta työympäristö pysyy järjestyksessä ja turvallisena. Siivoamme jokaisen työn jälkeen ja päivän päätteeksi. Niinpä asiakkaatkin ovat halutessaan tervetulleita halliin seuraamaan oman kulkupelinsä työn etenemistä. Asentajamme juttelevat myös mielellään työnteon lomassa.

Yhteistyötä asiakkaan hyväksi

Fixus-ketjuun kuuluvan Mosan Autohuollon sisaryritykset ovat Suomenojan Autohuolto, Malminkartanon autohuolto ja RJV Autohuolto Herttoniemessä.

– Teemme monenlaista yhteistyötä asioiden sujuvoittamiseksi. Ketjuun kuuluminen on tärkeää. Se muun muassa varmistaa teknisen tuen ja tarjoaa ajankohtaista koulutusta. Varaosat saamme kolme kertaa päivässä suoraan lähellä olevasta tukusta, Panu Syrjämäki kertoo.

Tiivistä yhteistyötä ja yhteisiä tarjouksiakin tehdään myös naapurissa olevan Tapanilan Autokatsastuksen kanssa.

Mosan Autohuollon asiakaspalvelu on avoinna ma–pe klo 7–17, korjaamo sekä pikahuolto ma–pe klo 8–16.

Yhteystiedot

Mosan Autohuolto Oy
Hiidenportti 10
00730 Helsinki
Puh. 09 350 6070
asiakaspalvelu@mosanautohuolto.fi
Nettiajanvaraus: huoltovaraus.fi/mosanautohuolto
www.mosanautohuolto.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä