Monipuolista liikuntaa Talin liikuntapuistossa

Monipuolista liikuntaa Talin liikuntapuistossa

3478
Talin liikuntapuisto

Talin liikuntapuistossa pääkaupunkiseudun asukkaat ja yritykset pääsevät nauttimaan monipuolisesta liikunnallisesta tarjonnasta. Vuodesta 1932 palvellut puisto on laajentunut vuosien saatossa. Uusimpana liikuntapalveluiden tarjoajana avautuu tänä keväänä seikkailupuisto Zippy.

Yritysten työhyvinvointi- ja virkistyspäiviin Talin liikuntapuisto tarjoaa monipuolista tekemistä: alueella voi muun muassa pelata sulkapalloa, squashia tai tennistä, keilata tai köysiseikkailla. Alueelta löytyvät myös luento-, kokous- ja saunatilat, samoin mahdollisuus ruokailuun. Työhyvinvointi- ja virkistyspäivien järjestäminen työpaikan lähellä on kustannustehokasta, ja Talin alueen toimijat auttavat mielellään erilaisten tapahtumien ideoinnissa ja järjestämisessä. Tekemistä ja vaihtoehtoja löytyy niin pienille kuin suurille, jopa satojen ihmisten ryhmille.

Keilahallissa pelitoimintaa koko päivä

Suomen suurin keilahalli on toiminut vuodesta 1973, mutta tekniikka on tätä päivää ja uusittu muutama vuosi sitten. Keilahallissa on 36 rataa ja lisäksi 3 pool ja 3 snooker pöytää sekä muita oheispalveluita.

Keilailu sopii kaikille ja Talin keilahalli on rento perhepaikka. Hallissa kokoontuu koululaisten keilakerho ja siellä on mahdollista pelata myös vaikka biljardia ja kokeilla metsästyssimulaattoria. Ravintolassa ruokailee isompikin ryhmä. Viihtyisiin saunatiloihin mahtuu parikymmentä saunojaa.

TalihalliTalihallissa palloillaan – squashia ja sulkapalloa

Vuonna 2011 valmistuneessa Talihallissa on korkealaatuiset tilat squashin ja sulkapallon harrastamiselle. Squash-alue lasikenttineen on avara alue, jossa viihtyvät niin harrastajat kuin kilpapelaajatkin.

Sulkapallokenttiä on 12 ja joustoparkettlattia mahdollistaa erinomaiset peliolosuhteet. Lisäksi hallissa on kahvio, välineshop ja viihtyisät kokoustilat. Talihallissa toimivat urheiluseurat tarjoavat runsaasti junioritoimintaa mm. kesäleirejä, joille ilmoittautumiset ovat käynnissä kotisivuilla.

Seikkailupuisto ZippyYlitä itsesi seikkailupuisto Zippyssä

Seikkailupuisto Zippy avaa huikeat seikkailuratansa yleisölle toukokuun lopussa. Elämyksellisessä seikkailussa edetään puusta toiseen vaijeriliukujen, trapetsien, kiipeilyseinien, keinujen ja muiden tehtävien avulla. Puistossa viihtyvät niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin, sillä seikkailuratoja löytyy helpoista haastaviin. Lisäksi perheiden pienimmille (n. 2-7v.) seikkailullisia elämyksiä tarjoaa lastenmaa.

Zippyssä voi kokea huikeita liikunnallisia elämyksiä ja itsensä ylittämisen kokemuksia upean luonnon ympäröimänä. Puisto tarjoaa hauskan tavan liikkua kaupunkimetsässä yksin tai yhdessä. Ryhmien kannattaa varata seikkailu ennakkoon, jotta koko porukka pääsee samaan aikaan seikkailemaan.

Talin tenniskeskusTennistä sisällä ja ulkona

Euroopan suurin sisätennishalli on toiminut Talissa vuodesta 1976 ja laajentunut moneen otteeseen. Sisäkenttiä on 22. Ulkona on kuusi massa- ja viisi hiekkanurmikenttää. Tenniskeskuksessa toimii useita tenniskouluja ja -seuroja, jotka järjestävät kursseja kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. Lisäksi keskuksessa on Tennis Shop, kahvilaravintola, kerhotiloja, kuntosali, hieroja ja mailahuolto. Välineitä ja jalkineita voi myös vuokrata.

Talin liikuntapuiston alueelta löytyy myös SATS ELIXIAn monipuoliset kuntosali ja ryhmäliikuntapalvelut, Suomen vanhin golfkenttä, frisbee golfkenttä, useita jalkapallokenttiä sekä jalkapallohalli, amerikkalaisen jalkapallon kenttä ja paljon vehreää maastoa ulkona liikkumiseen. Talin liikuntapuiston TYKY-palveluihin kuuluvat myös ohjatut ulkoilutapahtumat.

Yhteystiedot

Talin keilahalliTalin keilahalli
bowling@bowling.fi
Puh. 044 7004 300

 

TalihalliTalihalli – Sulkapallo & squash
info@talihalli.com
Puh. 050 4399 800

 

Zippy seikkailupuistoSeikkailupuisto Zippy
info@zippy.fi
Puh. 046 920 0101

 

Talin tenniskeskusTalin tenniskeskus
asiakaspalvelu@talintenniskeskus.fi
Puh. 09 565 6050

www.talinliikuntapuisto.fi

Osallistu lukijakilpailuun tästä