Monipuolinen Lääkärikeskus Mehiläinen Kielotie

Monipuolinen Lääkärikeskus Mehiläinen Kielotie

5944
Mehiläinen Kielotie
Kuvassa rokotusvastaava Hanna Perälä sekä Omahoitajat Satu Vuorela ja Arja Korhonen.

Kielotien Mehiläinen tarjoaa kattavat lääkäri- ja työterveyspalvelut. Palveluihin kuuluvat myös laboratorio- ja kuvantamistutkimukset sekä pienkirurgiset toimenpiteet.

Kielotien Mehiläinen on palvellut asiakkaitaan jo 30 vuotta tutulla paikalla Tikkurilan aseman tuntumassa Grandin kulmassa. Vastaanottavia lääkäreitä asemalla on yhteensä noin 140.

Olemme iloisia, että meillä on yleislääkäripäivystys, jonne voi tulla ilman ajanvarausta koko aukioloajan, myös viikonloppuisin. Lisäksi iltaisin päivystävät lastenlääkärit ja viikonloppuisin myös korvalääkärit, kertoo palvelupäällikkö Anne Kurri.

Ajan voi varata puhelimitse tai nettisivuilta ja varatusta ajasta saa halutessaan muistutuksen sähköpostiin tai kännykkään.

Unitutkimuksista röntgenkuviin

Yleis-, erikois- ja hammaslääkäreiden vastaanottojen lisäksi talosta saa työterveyspalveluja, laboratorio- ja kuvantamispalveluita sekä fysioterapiaa. Laboratoriotutkimuksiin kuuluvat verinäytteiden otto, sydänfilmi sekä kliinisen neurofysiologian tutkimukset, kuvantamistutkimuksiin röntgen-, ultraääni- ja mammografiatutkimukset. Myös unirekisteröintitutkimuksia tehdään.

Laboratorio- ja kuvantamisosastot ovat avoinna lääkärikeskuksen aukioloaikojen mukaisesti. Pyrimme siihen, että kaikki tutkimukset hoituvat yhdellä käynnillä.

Omahoitajat tekevät terveysseurantaa

Erikoislääkäreistä on eniten kysyntää gynekologeille, ortopedille sekä korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäreille. Viime vuonna lisäsimme sydänlääkärivastaanottoja ja hankimme sydämen ultraäänilaitteen. Palvelu on asiakkaan tarpeista lähtevää terveysseurantaa.

Mehiläisessä toimii uusi Omahoitaja -terveyspalvelu, joka on tarkoitettu 55 – 74- vuotiaille henkilöille, joilla ei ole vakituista työterveyshuoltoa. Omahoitaja -palvelu koostuu terveystarkastuksesta ja terveyden vuosikontrollista. Palvelussa kartoitetaan asiakkaan tarpeet terveysseurantaan.

Luomen poistosta kipsaukseen

Työterveyshuollon moniammatilliseen tiimiin kuuluvat työterveyslääkärin lisäksi työterveyshoitaja, työterveyspsykologi ja työfysioterapeutti.

Kielotien Mehiläisessä tehdään myös pienkirurgisia toimenpiteitä, kuten luomen poistoja, haavanompelua, kipsauksia sekä muun muassa mahalaukun tähystystutkimuksia.

Erityisesti liukkailla kaatumistapaturmia sattuu päivittäin. Meillä pääsee nopeasti
kokonaisvaltaiseen hoitoon, lääkärille ja röntgeniin, tarvittaessa kipsaukseen ja saa sauvat mukaansa. Jatkokontrollit voidaan sopia samalla käynnillä.

Palvelutarjontaa on laajennettu lasten rokotuksiin, sillä matkailijoiden rokotukset ovat suosittuja. Rokotusvalikoimaan kuuluvat myös esimerkiksi influenssa- ja punkkirokotteet. Piikkiä pelkääville lapsille influenssarokote voidaan antaa nenäsuihkeena.

Sähköinen Oma Mehiläinen –palvelu mahdollistaa omien käyntien ja reseptien seurannan kotikoneelta. Sieltä voi tarkastaa myös lähetteet ja hoitaneet lääkärit.

Yhteystiedot

Mehiläinen Kielotie
Kielotie 7 A, 01300 Vantaa
Ma – to 7.30 – 20, pe 7.30 – 18,
la 9 – 15, su 10 – 15
Ajanvaraus joka päivä kello 7 – 20.
yksityisasiakkaat: 010 414 00
työterveysasiakkaat: 010 414 0666.
Ajan voi varata myös netistä.
www.mehilainen.fi/ajanvaraus
www.mehilainen.fi/omahoitaja

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä