Monimerkkikorjaamo palvelee Vuosaaressa

Monimerkkikorjaamo palvelee Vuosaaressa

3940
TamCar Ville Tamminen
Ville Tamminen muistuttaa, että kesän lähestyessä ilmastointilaitteet kannattaa huollattaa kuntoon.

Autohuolto TamCarissa yhdistyy Tammisten veljesten osaaminen. Vuosaaren satama-alueella korjataan ja huolletaan kaikki automerkit asiakasystävälliseen hintaan.

TamCar perustettiin viime kesänä, kun lähes kymmenen vuotta merkkikorjaamossa Volvojen parissa työskennellyt Rami Tamminen ja Audien kimpussa työskennellyt Ville Tamminen toteuttivat yrittäjähaaveensa. Tiimin täydennykseksi on juuri saatu VW-ryhmän merkkihuollossa aiemmin työskennellyt mekaanikko. Näin kaikki korjaamon kolme nosturipaikkaa tulevat tehokkaaseen käyttöön.

TamCar Ville Tamminen
Rami Tamminen lukee vikakoodeja huollossa olevasta autosta.

TamCarista autoilija saa kattavat huoltoja korjauspalvelut merkkiin kuin merkkiin. Henkilöautojen lisäksi korjataan ja huolletaan myös pakettiautoja. Käytössä ovat kaikki nykyaikaiset testerit, huoltolaitteet ja erikoistyökalut.

– Käytämme korkealaatuisia Fixuksen varaosia. Varaosakuljetukset tulevat kolme kertaa päivässä, joten aikaa ei kulu odotteluun ja tavoitteemme onkin, että työ valmistuu aina yhden päivän aikana. Määräaikaishuollot tehdään autonvalmistajan edellyttämällä tavalla, joten auton mahdollinen tehdastakuu pysyy voimassa, muistuttavat ammattilaiset.

Polttimonvaihdot ja tuulilasin kiveniskemien korjaukset sekä muut pienet työt tehdään yleensä odottaessa.

TamCar Vuosaari
TamCarin autokorjaamo sijaitsee ABC-aseman viereisen kiinteistön alakerrassa.
Paikallinen autokorjaamo

Tammiset luonnehtivat yritystään paikalliseksi korjaamoksi, sillä asiakaskunta koostuu pääosin Vuosaaren ja lähiseudun asukkaista sekä satama-alueen yrityksistä ja niiden työntekijöistä.

– Tänne on hyvät yhteydet julkisilla kulkuvälineillä, ja tarvittaessa asiakas voi vuokrata käyttöönsä sijaisauton. Haluttaessa hoidamme myös auton katsastuksen huollon tai korjauksen yhteydessä, mikä säästää paljon asiakkaan aikaa ja vaivaa.

TamCarilla on myös rengashotelli, jossa on vielä hyvin tilaa.

– Autojen tekniikka kehittyy kovaa vauhtia. Siksi arkityön ohessa pitää myös kouluttautua jatkuvasti omien tietojensa ja taitojensa edelleenkehittämiseksi, tietävät kokeneet ammattilaiset.

TamCar palvelee arkisin kello 7.30–17. Tarvittaessa yrittäjät ovat valmiita venyttämään työpäiväänsä hyvän asiakaspalvelun varmistamiseksi.

Yhteystiedot

Autohuolto TamCar Oy
Rahtarinkatu 1
00980 Helsinki
Puh. 0400 346 373
autohuolto@tamcar.fi
www.tamcar.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä