Mehiläinen Itäkeskus on lämpimän palvelun lääkärikeskus

Mehiläinen Itäkeskus on lämpimän palvelun lääkärikeskus

5588
Mehiläinen Itäkeskus
Vastaanoton asiakaspalvelusta ja monista muista tehtävistä huolehtiva sairaanhoitajatiimi saa jatkuvaa kiitosta ystävällisestä palvelusta sekä viihtyisistä ja avarista tiloista.

Mehiläinen Itäkeskus on koko perheen lääkärikeskus. Sieltä löytyvät yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot, työterveyshuolto, laboratorio ja röntgen. Viihtyisät, avarat ja valoisat tilat ovat Itäkeskuksen Prisman naapurissa Vanhanlinnantiellä.

Mehiläinen Itäkeskus on avoinna maanantaista torstaihin aamukahdeksasta iltakahdeksaan ja perjantaisin kello 18 asti. Laboratorionäytteitä otetaan jo 7.45 alkaen ajanvarauksella tai ilman. Röntgen toimii normaalisti kello 9–17, kesällä lääkäriaseman aukioloaikojen mukaisesti.

Lääkärikeskuksesta löytyy laaja-alaisesti erikoisalojen lääkäreitä. He samoin kuin kokeneet yleislääkärit hoitavat mielellään kaikenikäisiä potilaita ja tekevät myös toimenpiteitä isoissa ja avarissa toimenpidehuoneissa.

– Erikoislääkäreistä ortopedin ja gynekologin palveluja on tarjolla kaikkina arkipäivinä. Verisuonikirurgin vastaanotolla arvioidaan esimerkiksi suonikohjujen aiheuttamia ongelmia, joita voidaan helpottaa vaahtoruiskutushoidolla. Meillä työskentelee myös kirurgi, jolla on erityisosaamista urologiasta, joten myös miehet saavat halutessaan erikoispalvelua. Vaikka toimimme ajanvarauksella, teemme kaikkemme hoitaaksemme sujuvasti myös äkilliset tilanteet, kuten tapaturmat, kuvaa toimintaa vastaava lääkäri Kirta Kuusniemi.

Lääkärikeskuksen kokeneet sairaanhoitajat antavat rokotuksia, poistavat ompeleita ja hoitavat haavoja.

– Meillä on täällä hyvä yhteishenki ja ilmapiiri. Se tarttuu, asiakkaatkin aistivat ja kertovat sen, palvelupäällikkö Eveliina Puttonen toteaa tyytyväisenä.

Työterveyshuollolla oma osansa

Mehiläinen Itäkeskuksen työterveyshuollon asiakkaiden määrä on kasvanut tasaista tahtia.

– Sairauksien ennaltaehkäisyyn painottuvaan työhön perehtyneet työterveyslääkärit ja -hoitajat toimivat päivittäisessä yhteistyössä yleis- ja erikoislääkärien kanssa, jolloin asiakkaat hyötyvät vaivattomista konsultaatioyhteyksistä, toteaa Kirta Kuusniemi.

Työpsykologi ja -fysioterapeutti sekä lääkärikeskuksen psykiatrit ja OMT-fysioterapeutti ovat käytettävissä kuormitus- ja sairastumistilanteissa vaatiipa hoito kehon tai psyyken asiantuntemusta.

Työtä koko sydämellä

Mehiläisen OmaHoitaja-palvelussa asiakas saa yksilöllistä palvelua nimetyltä OmaHoitajaltaan, Itäkeskuksessa Eija Tölliltä. Hän pitää yhteyttä sekä asiakkaaseen että nimettyihin OmaHoitaja-palvelun lääkäreihin, Kirta Kuusniemeen ja Virve Lundgreniin. Kuusniemi kertoo, että monet vaikkapa työterveyshuollon piiristä eläköityneet arvostavat palvelua, jossa on olemassa yhteys hoitajaan ja lääkäriin, terveystarkastukset ja kontrollit tulevat tehdyiksi ajallaan ja mahdollisiin orastaviin terveysongelmiin päästään puuttumaan jo varhaisessa vaiheessa.

– OmaHoitaja-palvelua harkitsevat myös monet yrittäjät, jotka eivät ole vakituisessa hoidossa minkään sairauden vuoksi.

Suosittu OmaMehiläinen on palvelu, jossa asiakas voi kirjauduttuaan pankkitunnuksilla päästä näkemään ajanvarauksiaan ja laboratoriovastauksiaan. Lääkäri voi myös siirtää palveluun nähtäväksi sairauskertomustietoja. Monet työelämäpalveluiden asiakkaat, kiireiset ja perheelliset hyötyvät tietojen keräämisestä yhteen palveluun, josta niitä voi tarkastella kaikessa rauhassa.

Mehiläinen ItäkeskusAjankohtaisia kampanjoita

Mehiläinen tarjoaa asiakkaille ajankohtaisia rokotus- ja laboratoriotutkimuksia kampanjahinnoin. Lisätietoa kampanjoista löydät www.mehilainen.fi.

Yhteystiedot

Mehiläinen Itäkeskus
Vanhanlinnantie 3 B, 3. krs, 00900 Helsinki
Ma–to 8–20, pe 8–18 (kesäaikana 27.6.–5.8. ma–pe 8–16). Ajanvaraus joka päivä 7–20
Yksityisasiakkaat 010 414 00, työterveysasiakkaat 010 414 0666.
Ajanvaraus myös netistä www.mehilainen.fi

 

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä