Mehiläinen Forumista kaikki terveydenhuoltopalvelut nopeasti

Mehiläinen Forumista kaikki terveydenhuoltopalvelut nopeasti

6724
Mehiläinen Forum
Vastaanottosihteeri Päivi Mentula Felicitaksesta (vas.), sairaanhoitaja Saura Tikkanen ja työterveyslääkäri Timo Jousi työskentelevät kaikki Mehiläinen Forumissa.

Mehiläinen Forum on täyden palvelun lääkärikeskuksen, työterveyshuollon, hammashuollon ja lapsettomuusklinikan muodostama kokonaisuus. Nopean ja laadukkaan hoidon takaa monipuolinen eri alojen ammattilaisjoukko apunaan alan viimeisin teknologia ja osaaminen.

Mehiläinen Forumin lääkärikeskuksessa työskentelee yleislääkäreiden lisäksi lähes kaikkien erikoisalojen erikoislääkäreitä. Kysyttyjä erikoisaloja ovat muun muassa gynekologia, ihotaudit sekä silmä- ja korvasairaudet. Myös erikoisosaaminen matkailussa ja rokotuksissa tuovat yksikönjohtaja Olli Lehtisalon mukaan paljon asiakkaita.

– Koska meillä on paljon lääkäreitä, hoitoon pääsee yleensä nopeasti. Laboratorio- ja kuvantamispalvelut hoituvat yleensä samalla käyntikerralla. Kolmessa toimenpidesalissamme teemme gynekologisia ja pienkirurgisia toimenpiteitä, ihomuutosten poistoja sekä tähystyksiä. Pientoimenpiteisiin pääsee joustavasti usein heti käynnin yhteydessä.

Erikoismaininnan ansaitsee Lehtisalon mielestä myös silmäyksikkö, jossa tehdään monipuolisia silmätutkimuksia, muun muassa näkökenttätutkimuksia sekä silmänpohjan valokerroskuvauksia.

Omahoitaja huolehtii terveysseurannasta

Sairaanhoitajan vastaanotolle voi tulla ilman ajanvarausta esimerkiksi verenpaineen mittaukseen, ompeleiden poistoon tai rokotukseen.
– Meiltä löytyvät kaikki tavalliset rokotukset, joten asiakkaan ei tarvitse hankkia niitä itse, kertoo sairaanhoitaja Saura Tikkanen.

Mehiläisessä toimii myös uusi Omahoitaja-terveyspalvelu, joka on tarkoitettu pääasiassa yli 55-vuotiaille, joilla ei ole käytettävissään työterveyshuoltoa, sekä työuran jälkeiseen oman terveyden seurantaan ja sairauksien hoitoon. Tikkasen mukaan monet eläkkeelle siirtyneet ja pienyrittäjät ovat tarttuneet innolla tähän terveystarkastuksesta ja terveyden vuosikontrollista koostuvaan palveluun.

Forumin lääkärikeskus on myös Mehiläisen suurin työterveysyksikkö, joka huolehtii lähes 30 000 työntekijän terveydestä ja hyvinvoinnista. Asiakasyrityksiä on kaikilta toimialoilta, ja erikoisosaamista on muun muassa asiantuntijaorganisaatioista sekä kuljetusalan ja ravintola-alan yrityksistä. Työssä painottuu vahvasti ennaltaehkäisy sekä työhyvinvointi kaikkine osa-alueineen.

Täyttä palvelua myös suunterveydessä Oma Hammaslääkärisi -asemalla

Mehiläinen Forum on täyden palvelun talo myös suunterveydessä. Hammaslääkärien lisäksi yksikössä työskentelee lähes kaikkien erikoisalojen erikoishammaslääkäreitä.
– Meillä on juuri aloittanut toiminnan myös esteettisen hammashoidon klinikka. Teemme myös vaativaa leikkaustoimintaa juuri avatussa uudessa leikkaussalissa. Pelkopotilaita voimme hoitaa käyttäen ilokaasua tai nukutusta, kertoo Kari Mäkipää suunterveyden yksiköstä.

Lapsettomuushoitojen edelläkävijä

Mehiläinen Felicitas Helsinki on lapsettomuushoitojen edelläkävijä ja tuo Mehiläinen Forumin laajaan palveluvalikoimaan oman kiintoisan lisänsä. Klinikalla on käytettävissä uusimmat menetelmät ja hoitomuodot. Hoitojen yksilöllisyyteen panostetaan erityisesti. Jokaiselle asiakkaalle räätälöidään juuri asiakkaan tarpeisiin sopivat tutkimukset ja hoidot, mikä varmistaa hyvän hoitotuloksen.

Helmikuun alussa Felicitaksessa aloitti toimintansa Suomen ensimmäinen hedelmällisyysneuvola. Uusi palvelu on tarkoitettu matalan kynnyksen palveluksi kaikille, jotka haluavat kartoittaa hedelmällisyytensä yleistilanteen tai raskauden alkamisen olosuhteet. Naisen kohdalla käynti korvaa tavallisen gynekologisen vuosikontrollin. Käynnin yhteydessä keskitytään myös hedelmällisyyteen vaikuttaviin tekijöihin.

Forumissa lapsettomuushoidon tukena on koko lääkärikeskuksen laaja asiantuntijaverkosto silloin, kun lapsettomuustutkimuksissa tarvitaan muiden alojen erikoisosaamista.

Yhteystiedot

Mehiläinen Forum
Mannerheimintie 20 B, 4.krs
00100 Helsinki
Ma–to 7.30–20, pe 7.30–18, la 10–15

Ajanvaraus joka päivä 7–20
yksityisasiakkaat 010 414 00
työterveysasiakkaat 010 414 0666
Felicitas lapsettomuushoidot 010 414 6650
Oma Hammaslääkärisi 010 273 8000

Ajanvaraus myös netistä
www.mehilainen.fi ja omahammaslaakarisi.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä