Mehiläinen Airportiin on nyt helppo tulla

Mehiläinen Airportiin on nyt helppo tulla

4656
Mehiläinen Airport
Sairaanhoitajat Paula Tukiainen (vas.) ja Marjo Partti palvelevat asiakkaita aina ystävällisesti ja ammattitaidolla.

Mehiläinen Airport on pieni ja toimiva lääkärikeskus Helsinki-Vantaan lentoaseman ytimen tuntumassa. Jo toistakymmentä vuotta lääkärikeskuksen palvelut ovat olleet yksityis- ja työterveyshuollon asiakkaiden saatavissa. Kehäradan valmistumisen myötä lääkärikeskukseen on nyt entistä helpompi tulla.

Mehiläinen Airportissa on vahvaa yleislääkäritason kokemusta ja osaamista. Erikoisosaamista löytyy muun muassa ilmailulääketieteessä, gynekologiassa, ortopediassa, radiologiassa, fysiatriassa ja psykiatriassa.

– Viikoittain on vastaanotto myös verisuonikirurgilla, joka hoitaa suonikohjuja vaahtoruiskutuksella. Olemme saaneet muutamia uusia erikoislääkäreitä, joten mahdollisuutemme palvella asiakkaita ovat kasvaneet. Tarvittaessa voimme myös hyödyntää muissa toimipisteissä, esimerkiksi Tikkurilassa Kielotiellä olevaa erikoisosaamista ja koko Mehiläisen laajaa erikoislääkäri- ja tutkimusvalikoimaa, kertoo palvelupäällikkö Anne Kurri.

Mehiläinen Airportin laboratoriossa voidaan ottaa kaikki tavallisimmat peruslaboratoriotutkimukset sekä tehdä spirometria- ja uniapneatutkimuksia. Kuvantamistutkimuksia ovat tavallisimmat röntgen- ja ultraäänitutkimukset.

Pientoimenpiteet, kuten luomien poistot, pientapaturmat ja haavahoidot onnistuvat hyvin lääkärikeskuksessa.

– Sairaanhoitajamme ja työterveyshoitajamme rokottavat tavallisimmat perusrokotteet ja matkailijan rokotteet joustavasti ja asiantuntemuksella. Lisäksi meillä on mahdollisuus diabeteshoitajan palveluihin.

Ennaltaehkäisevää työelämäpalvelua

Mehiläinen Airport on vahva ja kokenut työterveyshuollon toimija. Palvelun painopiste on tarjota asiakkaille sopivat ratkaisut työkyvyn ja työhyvinvoinnin ylläpitämisessä. Työtä tehdään moniammatillisissa tiimeissä asiakasta kuunnellen ja tarpeet huomioiden.

– Kehitämme palveluita vastaamaan asiakkaittemme muuttuvia tarpeita. Käytössämme ovat digitaaliset työkykyjohtamisen työkalut ja reaaliaikainen raportointi. Esimerkiksi Esimieskompassi on sähköinen palvelu, joka tukee esimiehiä heidän työssään yrityksen varhaisen välittämisen mallin mukaisesti.

Omia yksilöllisiä palveluja

Mehiläisen OmaHoitaja-palvelu on suunnattu erityisesti eläköityville tai muuten työterveyshuollon ulkopuolella oleville.

– Asiakas saa yksilöllistä palvelua nimetyltä OmaHoitajaltaan, joka toimii yhteyshenkilönä asiakkaan ja lääkärin välillä sekä huolehtii, että terveystarkastukset ja kontrollit tulevat tehdyiksi ajallaan. Samalla mahdollisiin orastaviin terveystilan muutoksiin pystytään reagoimaan jo varhaisessa vaiheessa, kertoo Anne Kurri.

Suosittu OmaMehiläinen on sähköinen palvelu, jossa asiakas voi kirjauduttuaan pankkitunnuksilla päästä näkemään ajanvarauksiaan ja laboratoriovastauksiaan kaikessa rauhassa vaikka kotona. Lääkäri voi myös siirtää palveluun nähtäväksi sairauskertomustietoja asiakkaan pyynnöstä.

Asiakaspalautetta tarvitaan
Mehiläinen Airport
Mehiläinen Airportista kaikki palvelut ovat hyvin saatavissa. Pieni ja toimiva lääkärikeskus sijaitsee hyvällä paikalla Finnairin kainalossa.

Mehiläisen tavoitteena on 100-prosenttinen asiakastyytyväisyys.

– Saavuttaaksemme tavoitteemme haluamme palautetta toiminnastamme. Juuri nyt meillä on meneillään ”suosittelen-kampanja” asiakastyytyväisyydestä. Palautteen kautta voimme oppia ja kehittää toimintaamme ja palveluamme edelleen, painottaa Anne Kurri.

Mehiläinen Airport, vastaanotot ja laboratorio, palvelee ma–to 7.30–19 ja pe 7.30–16. Kuvantaminen palvelee ma–to 9–17 ja pe 9–14.

Yhteystiedot

Mehiläinen Airport
Lentäjäntie 1 E, 6. krs, 01530 Vantaa
Ajanvaraus joka päivä 7–20
yksityisasiakkaat 010 414 00
työterveysasiakkaat 010 414 0666
Ajanvaraus myös netistä
www.mehilainen.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä