Maukasta ruokaa ja rentoa tunnelmaa

Maukasta ruokaa ja rentoa tunnelmaa

5469
Ruoka-Aika ja Eke's Pub
Riitta-Liisa Piiroinen ja Veli-Matti Arvo ovat tyytyväisiä, kun ravintolassa ja pubissa riittää säpinää.

Malmin keskustassa, Kirkonkyläntie 7:ssä sijaitsee yksityinen monitoimiravintola. Ruoka-Aika sekä Eke’s Pub muodostavat kokonaisuuden, jossa viihtyy jokainen ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Ruoka-Aika tarjoilee monipuolista kotiruoka-buffettia lounasaikaan viikon jokaisena päivänä. Iltaisin on saatavilla runsas pannupizza-buffet, joka sisältää muun muassa kuusi eri pizzaa sekä viikoittain vaihtuvan salaattipöydän. Á la carte-lista on voimassa aamusta iltaan.

Ravintola Ruoka-Aika
Monipuolinen ja kohtuuhintainen lounasbuffee tarjoillaan kaikkina viikonpäivinä.

Ruoka-Aika toimittaa myös kotiin niin pizzaa kuin á la carte -annoksiakin. Onlinetilauksen voi tehdä yrityksen kotisivuilla.

Myös lapsiperheet on otettu huomioon ruokalistassa ja ruokasaliin on rakennettu lapsille oma turvallinen leikkitila. Sieltä löytyy leluja, liukumäki ja jopa viihdyttävä sähkönorsu.

Juhlapyhinä, esimerkiksi äitienpäivänä ravintola muuttaa ruokalistan juhlavammaksi.
– Kunnioitamme erikoisia juhlapäiviä ja haluamme ilahduttaa ihmisiä panostamalla sisustukseen ja ruokalistaan, kertoo ravintoloitsija Riitta-Liisa Piiroinen.

Keittiön vastaavana toimii Veli-Matti Arvo, joka takaa ruokien laadun ja tuoreuden.

Menun, aukioloajat ja ajankohtaisten juhlapäivien infot löydät: www.facebook.com/ravintolaruokaaika sekä www.ruoka-aika.fi

Eläväinen pubi

Monitoimiravintolan toinen osa on kaiken ikäisten keskuudessa suosittu Eke’s Pub. Eke’s Pubin toiminnan takana on Pelle Pelottomaksikin kutsuttu Riitta-Liisan mies Eke, jolta eivät ideat ihmisten viihdyttämiseen
lopu.

Ravintola Ruoka-Aika ja Eke's pubPubi on mutkaton, rento ja siisti kohtaamispaikka, joka muokkautuu myös vuodenaikojen sekä erilaisten juhlapäivien mukaan. Myös mm. Formula 1, jalkapallo ja jääkiekko ovat tapahtumia, jotka täyttävät ravintolan samanhenkisillä ihmisillä. Perjantaisin ja lauantaisin on tarjolla tasokas karaoke, jota tullaan kuuntelemaan pidemmältäkin, vaikkei itse laulettaisikaan.

Nyt retrodiskoillaan

Ystävänpäivänä 2015 ensimmäistä kertaa pidetty Eke’s Retro Disco sai niin suuren suosion, että se päätettiin pitää joka perjantai ja lauantai. Eke’s Retro Disco rakennetaan viikonloppuisin Ruoka-Aika ravintolan puolelle ja sieltä löytyy mm. Malmin suurin tanssilattia. Discoa pyörittää aina livenä huippu dj, joka saa tanssijalan vipattamaan 60-, 70-, 80-, 90-, ja 2000-lukujen musiikkien tahtiin.

Eke’s Pubin tapahtumista olet parhaiten perillä seuraamalla facebook-sivua ”Eke’s Pub saloon”.

Yhteystiedot

Ravintola Ruoka-Aika & Eke’s Pub
Kirkonkyläntie 7
00700 Helsinki
Puh. 0400 481 222
ravintolaruokaaika@gmail.com
www.ruoka-aika.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä