Malmin apteekki 95 vuotta: Juhlakonsertti Malmitalossa 21.9.

Malmin apteekki 95 vuotta: Juhlakonsertti Malmitalossa 21.9.

1319
Malmin apteekki kuva Creative Commons
Apteekin meriakvaarion kätköistä löytyy pieniä klovnikalojakin, joita seikkailee myös Nemoa etsimässä -elokuvassa. Kuva Creative Commons

Yksityinen Malmin apteekki tarjoaa hyvää palvelua keskeisellä paikalla Malmin torin laidalla. Apteekilla on myös verkkopalvelu osoitteessa etuapteekki.fi sekä kotiinkuljetuspalvelu Malmille ja lähialueille. Osaava henkilöstö pitää huolen siitä, että apteekkiasiointi sujuu joustavasti jonottamatta.

Malmin apteekki etuapteekki.fiMalmin apteekin avarat ja hyvin toimivat tilat sekä ystävällisesti tarvittaessa auttava ja neuvova ammattitaitoinen henkilöstö tekevät asioinnista miellyttävää ja helppoa. Joustavuus ja toimintatapojen ketteryys ovat myös apteekkari Sirpa Peuran mielestä asioita, joilla pieni yksityinen apteekki pystyy kilpailemaan ja ylläpitämään hyvää asiakaspalvelua kaikissa tilanteissa.

– Meiltä löytyy laaja tuotevalikoima lääkkeitä ja terveydenhoitoon liittyviä valmisteita. Silti hyllymme eivät pursu tavaroita, joten oikean valmisteen löytäminen on helppoa. Jos jotain ei ole, tilaamalla saamme sen yleensä seuraavaksi päiväksi. Muutenkin pyrimme pitämään apteekin sisustuksen ja ulkoasun selkeänä ja helppokulkuisena myös vaikkapa lastenvaunujen kanssa asioiville, apteekkari kuvailee. Pidämme tärkeänä sitä että meillä asiakkaillemme tarjolla edullisempia vaihtoehtoja lääkkeistä ja muistakin tuotteista, Peura jatkaa.

Malmin apteekki
Apteekin kassalla kannattaa vilauttaa S-etukorttia. Kassalla asiakaspalvelussa lääketeknikko Outi Hirvonen.

Ostokset Malmin apteekissa kartuttavat S-Bonusta, mitä moni asiakas pitää tärkeänä etuna. Apteekki kuuluu myös OmaPlusapteekkeihin, joten siellä on jatkuvasti hyviä tarjouksia terveydenhoitoon liittyvissä tuoteryhmissä. Bonuksia ja tarjousalennuksia ei viranomaisohjeiden mukaisesti myönnetä lääkeostoista.

Perinteitä ja uusia tehtäviä

Malmin apteekki on perustettu jo vuonna 1922, joten sillä on pitkät perinteet.

Perinteisen lääkehuoltoon liittyvän tehtäväkentän lisäksi apteekin tuotevalikoimaa on laajennettu merkittävästi ja apteekki tuottaa monenlaisia lisäpalveluja. Niistä erityisesti maksullinen lääkityksen tarkistuspalvelu on ollut asiakkaiden mieleen.

Uusia palveluita tulossa

– Apteekkissa kehitetään koko ajan uutta. Kesäkuussa otimme käyttöön uuden tietojärjestelmän, ja syksyllä tavoitteena on avata apteekin terveyspiste. Sen toimintaan kuuluvat mm. rokotukset ja vaikkapa korvanhuuhtelu. Verkkoapteekkiin tulee myös reseptilääkkeiden hankintamahdollisuus, apteekkari Sirpa Peura kertoo.

Malmin apteekki 95 vuottaPaikallista toimintaa tukemassa

Malmin apteekki haluaa myös olla mukana tukemassa paikallista toimintaa. ”Taide on lääkettä sielulle” -teemalla tarjotaan Malmitalossa apteekin 95-vuotisjuhlien kunniaksi syyskuun 21. päivänä juhlakonsertti. Lisätietoja konsertista löytyy Malmitalon ohjelmaesitteestä ja maksuttomia lippuja voi hakea syyskuun alusta lukien apteekista.

Malmin apteekin lisäpalveluja mm.

  • Maksuton reseptien uudistaminen
  • Kotiinkuljetus 5 euroa (Malmi ja lähialueet)
  • Annosjakelu
  • Lääkkeenoton muistutuspalvelu
  • Lääkityksen tarkistuspalvelu
  • Lääkehoidon kokonaisarviointi
Malmin apteekkiYhteystiedot

Malmin apteekki
Ylä-Malmin tori 3
00700 Helsinki
Puh. 09 565 6080
www.malminapteekki.fi
www.etuapteekki.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä