Maken Autokoulussa ei nipoteta turhasta

Maken Autokoulussa ei nipoteta turhasta

2264
Maken Autokoulu Espoo ja Kouvola

Maken Autokoulussa opitaan ajamaan sujuvasti ja turvallisesti sopivan rennossa, mutta jämäkässä opetuksessa. Ajokorttiopetusta on kevyestä kaksipyöräisestä raskaaseen ajoneuvoon. Lisäksi järjestetään monenmoista räätälöityä opetusta ja arviointeja sekä yksilöllisesti että ryhmille.

Maken Autokoulussa tiedetään lähes 30 vuoden kokemuksella, että opetus ja oppiminen sujuvat tehokkaimmin iloisen rennolla asenteella. Turhasta ei nipoteta. Ei myöskään anneta turhia lupauksia.

– Meillä on varmasti Espoon laajin ajoneuvo- ja palvelutarjonta. Teemme yhteistyötä myös monien yritysten kanssa ja räätälöityjen palvelujen, kuten ajokyvyn arviointi ja kuljettajien työkykyarviointi, kysyntä kasvaa koko ajan, autokoulunjohtaja Markku ”Make” Kähkönen kertoo.

Koulun hinnoittelutapaa Make kuvaa suoraviivaiseksi. Hinnoissa näkyy aina selkeästi eroteltuna autokoululle tuleva osuus ja viranomaismaksut, ei mitään ylimääräistä.

Tieliikenteen asiantuntija

Tunnustuksena useiden vuosien vakavaraisesta toiminnasta ja Suomen yritysmaailman terävimpään kärkeen kuulumisesta Maken Autokoulu on saanut Suomen Asiakastieto Oy:n Suomen Vahvimmat Platina – sertifikaatin.

– Panostamme laatuun ja yksilölliseen palveluun. Emme tingi mistään. Opettajamme ovat ammattikuntansa huippuja, siksi meillä on reilu fiilis ja hyvä tekemisen meininki. Palvelutarjontamme on kehittynyt määrätietoisen työn tuloksena vuosien mittaan todella kattavaksi tieliikenteen kaikilla osa-alueilla.

Autokoulun nuorimmat asiakkaat ovat vähän alle 15-vuotiaita, vanhin on toistaiseksi ollut 92-vuotias.

– Kannattaa tulla kertaamaankin taitoja, jos ajaminen on jäänyt vuosien varrella vähemmälle tai aikoo pitkän tauon jälkeen aloittaa esimerkiksi uudelleen moottoripyöräilyn. Myös erilaisille ryhmille järjestämme mielellämme ajotaitoja ja liikenneturvallisuutta kohentavaa koulutusta, Markku Kähkönen innostaa.

Myös inva-auto

Maken Autokoulun kautta voi suorittaa kaikki kortit moposta raskaaseen yhdistelmään ja bussiin saakka.

Ympäristöystävällisessä ajokalustossa on valinnanvaraa dieseleistä hybrireihin ja manuaalivaihteista automaattivaihteisiin. Kalustoon kuuluu myös invakäyttöön rakennettu auto. Raskaan kaluston koulutukseen löytyy kaikkiin korttiluokkiin soveltuvat kouluautot C1-autoista raskaaseen CE-yhdistelmään.

Lisäksi koulu järjestää perustason ammattipätevyyskoulutusta ja jatkokoulutuksia tilaajan tarpeiden mukaan suunniteltuna.

Maken Autokoulu tekee yhteistyötä muun muassa puolustusvoimien kanssa antamalla Kouvolan pisteessään kymmenen opettajan voimin Karjalan Prikaatin kuljettajille ajo-opetusta C- ja C1-luokissa. Isossa Omenassa opettajia on neljä.

Turvallisesti kaksipyöräisellä

Maken Autokoululla on usean vuoden kokemus nuorten mopoilijoiden kouluttamisesta, sillä se on järjestänyt ilmaisia mopokouluja jo vuosia ennen kuin nykymuotoinen mopokoulutus oli pakollista.

Myös moottoripyörien ratapäivät, eli ruosteenpoistokurssit, ovat koululle perinteisiä suosittuja tapahtumia.

Netistä löydät lisätietoja sekä seuraavien kurssien alkamisajat. Toimisto on avoinna maanantaista torstaihin kello 12–17. Autokoulu auttaa tarvittaessa myös rahoituksen hakemisessa. Yhteistyökumppanina toimii Santander. Hakemuksen voi tehdä netissä.

Maken AutokouluYhteystiedot

Maken Autokoulu
Iso Omena
Piispansilta 11 A, 4.krs, 02230 Espoo
Puh. 09 803 2107, 050 454 7799
autokoulu@makenautokoulu.fi
www.makenautokoulu.fi
www.facebook.com/makenautokoulu

Maken Autokoulu Kouvola
Kauppakeskus Valtari
Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola
puh. 050 464 7799
kouvola@makenautokoulu.fi
www.facebook.com/makenautokoulukouvola

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä