Luontaistuntija Malmi juhlii 30-vuotissynttäreitään

Luontaistuntija Malmi juhlii 30-vuotissynttäreitään

3080
Luontaistuntija Malmi
Koko jengi koossa 29-vuotisjuhlissa 2014, mukana konsulentti Luomu-Eki (kuva: Eija Mykkänen).

Luontaistuotteet tuovat pirteyttä ja hyvinvointia

Malmin Luontaistuote kuuluu vanhimpaan suomalaiseen Luontaistuntijat ketjuun. Kauppa on hyvällä paikalla Ylä-Malmintorilla. Asiakkaita on vauvasta vaariin, monet tuotteet sopivat lemmikeillekin, mm. vuoden 2015 Superruoka Strath, vanhimpia superfoodeja ja joka antaa “potkua” jokaisen arkeen, kertoo yrittäjä, fytonomi Maija Huhtikorpi, jolla on myös laboratoriohoitajan ja vyöhyketerapeutin koulutukset.

Hyllyjen kätköistä löytyy ravintolisiä, rohdoksia, homeopatiaa, alan kirjallisuutta, superfoodeja, eteerisiä öljyjä ja luomukosmetiikkaa. Luomuelintarvikkeita, kuten omenoita, perunaa, porkkanaa ja punajuurta, on tarjolla läpi vuoden. Teen ja kahvin ystävät taas ilahtuvat luomuteestä ja -kahvista, joka tulee suomalaisesta paahtimosta.

Nivelten kolotuksesta väsymykseen

Apua haetaan usein niin nivelkipuihin, vatsavaivoihin ja flunssaan kuin väsymykseenkin. Kestosuosikkeja ovat rasvahapot ja D-vitamiini.

Myymälässä palvelee ammattitaitoinen henkilökunta, joka tekee työtä sydämellään, Maijan lisäksi Fytonomi Eila Sandell, luontaistuoteneuvoja Teija lehtinen ja apuvoimia omasta perheestä, Kuutista, Roosasta ja Leosta. Tärkeintä on ihmisen kohtaaminen, oikean vaihtoehdon löytäminen ja ennaltaehkäisy, Maija korostaa.

30-vuotisjuhlia vietetään Elävän Ravinnon Kakun merkeissä elokuussa 2015.

Yhteystiedot

Luontaistuntija Malmi
Ylä-Malmintori 3, 00700 Helsinki
Puh. 09 – 385 8204
Avoinna arkisin 9 – 17, la 9.30 – 14.30
www.luontaistuntijamalmi.fi
www.facebook.com/luontaistuntijaMalmi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä