Luonnolliset ja terveet hiukset

Luonnolliset ja terveet hiukset

2876
Hius Boss
Tatjana Nuija tekee kampaukset tyylin ja kasvojen mukaan

Kampaamoyrittäjä Tatjana Nuija kuuntelee aina asiakkaan toiveita, olipa kyseessä leikkaus, raidat tai upea kampaus.

Hius Bossin omistaja Tatjana Nuijalle asiakkaan tyytyväisyys tulee ykkösenä. On tärkeää, että hiustyyli tuntuu omalta ja sopii omiin kasvoihin ja persoonaan.

Tällä hetkellä, kun monella on rahasta tiukkaa, helposti hoidettavat ja pysyvämmät leikkausmallit ovat suosittuja. Uusi kampaus tai väri piristää synkkinäkin hetkinä ja voi pelastaa päivän. Ihmiset haluavat sokkivärien sijaan enemmän luonnollisuutta, kuten ruskeaa ja lämpimiä punertavan sävyjä.

Tatjanan asiakkaissa on sekä teini-ikäisiä että perheitä, paljon vakio-asiakkaita vuosien varrelta. Kampaamo on hyvien yhteyksien varrella Ylä-Malmin torilla, Prisman vieressä. Samalla reissulla voikin kätevästi piipahtaa vaikka kaupassa tai apteekissa. Varsinkin huonosti liikkuville on tärkeää, ettei tarvitse nousta rappusia tai ylittää muita esteitä.

Laadukkaita kotihoitotuotteita

Liikkeestä saa laadukkaita hiustenhoitotuotteita, kuten hiusnaamioita, muotoilutuotteita sekä hellävaraisia Four Reasons -hiusvärejä, jotka eivät sisällä ammoniakkia. Tuotteet on suunniteltu erityisesti suomalaisille hiuksille, joita myös aurinko ja pakkanen koettelevat. Valikoimissa on sekä KMS:n, KColorin että KC -professionalin -tuotteita.

Pietarissa 1989 parturi-kampaajaksi valmistunut Tatjana on ollut yrittäjä seitsemän vuotta. Hän on saanut koulutuksen myös Suomessa ja seuraa tarkasti hiusalan trendejä.

Vapaita aikoja kannattaa kysellä aina, joskus aika voi löytyä myös ilman ajanvarausta.

Yhteystiedot

Parturi Kampaamo Hius Boss
Torikatu 4, 00700 Helsinki
Puh. (09)3855 262
Arkisin 9–18, la 9–15
www.hiusboss.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä