Luonnollinen puutalo tuntuu mukavalta

Luonnollinen puutalo tuntuu mukavalta

2728
Kastelli talo
Verso92 joustaa asiakkaan toiveiden mukaisesti sekä päältä että sisältä päin.

Kastelli on ollut vuodesta 1994 Suomen ostetuin talomerkki, jonka mallisto kasvaa jatkuvasti ja muuntuu joustavasti kaikkiin tarpeisiin. Nyt iso uutuus on Kastelli Green™. Se on aito ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on luonnonmukaista puuta. Puukuitueristeen voi valita kaikkiin Kastellin talomalleihin.

Kastelli Green™ on aito puutalo, jonka lämmöneristeet ja tuulensuojalevyt ovat puukuitua.

– Lisäksi ilmansulku on höyryä läpäisevä. Talon rakenne on hengittävä ja kosteus miellyttävällä tasolla ympäri vuoden. Kastelli Green™ -talojen ilmatiiveys on määräysten mukainen ja eristeenä puukuitu on massiivipuuta lämpimämpi, selvittää myyntipäällikkö Kari Lammervo Kastelli-taloista.

Kastelli Green™ on herättänyt Lammervon mukaan mielenkiintoa myös allergiaperheissä, joilla sisäilman laadulla on suuri merkitys.

– Aito puutalo myös sisustetaan mielellään puulla, mikä tuo viihtyisyyttä asumiseen. Kastelli-talot on iso konserni Harjavalta- konsernin sisällä. Se tarkoittaa, että olemme hyvin pitkälle omavaraisia sekä rakentamisen että kalustamisen suhteen. Puulla eristetty puutalo on myös ekoteko.

Kastelli taipuu moneksi

Kari Lammervo sanoo, että Kastelli-taloon voi tehdä melkeinpä mitä vain.

– Valmistamme koteja ja huviloita elementti- ja Pre-Cut-valmistusvaihtoehdoilla.

Valtava mallisto on syntynyt ja kasvaa usein asiakkaille tehdyistä taloista eikä siellä ole läheskään kaikkea.

– Luonnospankki on tehty asiakkaalle avuksi. Eri mallien parhaita ominaisuuksia yhdistellen moni löytää omannäköisensä talon. Joku taas aloittaa suunnittelun ihan nollasta. Kaikki käy meille.

Myös suosikkimalliksi noussut moni-ilmeinen ja valoisa Verso92 on syntynyt asiakkaiden toiveista. Tulevaisuudessa yleistyvät luultavasti entisestään pienet omakotitalot, joissa neliöitä on viidestäkymmenestä ylöspäin.

Kolme valmiusastetta

Kastelli-TalotKastelli-talon voi ostaa kolmella eri valmiusasteella.

Peruspakettiin kuuluu runsas talopakettitoimitus asiakkaan haluamaan vaiheeseen asennettuna.

Viittä vaille valmis -toimitus odottaa vain asiakkaan omaa sisustusta.

Muuttovalmis -toimitus tarkoittaa, että Kastelli tekee talon perustukset ja rakentaa kodin viimeistä listaa myöten valmiiksi.

Vaihtoehtojen sisältämistä toimenpiteistä ja töistä on tarkat luettelot, joten vertailu on helppoa samalla kun miettii, miten suurella panoksella haluaa ja pystyy itse rakennusprojektiin osallistumaan.

Yhteystiedot

Vantaan Kastelli Tammisto
Valimotie 18 E
01510 Vantaa
www.kastelli.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä