Liukuovet tekevät mahdottomasta mahdollisen

Liukuovet tekevät mahdottomasta mahdollisen

2459
Decor Sisustus
Ovia saa myös maalattuna millä tahansa Tikkurilan värikartan sävyllä.

Liukuovilla voi luoda näyttäviä sisustuselementtejä ja tuoda toimivia säilytysratkaisuja ahtaisiinkin tiloihin. Erityisen hyvin liukuovet täyttävät paikkansa makuuhuoneissa ja kapeissa eteisissä, joissa avaruuden lisäämiseksi käytetään usein peili- tai lasiovia.
– Edustamistamme tuotemerkeistä voi suunnitella ja toteuttaa melkein mitä vain. Materiaaleissakin riittää valinnanvaraa ja vaihtoehtoja voidaan yhdistellä vapaasti. Toistaiseksi emme ole joutuneet sanomaan, ettei meiltä löytyisi ratkaisua asiakkaan tarpeisiin, kertoo Matti Kähkönen Kirenaa, Elfaa ja Kabinettia myyvästä Decor Sisustus Helsingistä.

Haastavaa mittatilaustyötä

Yritys on erikoistunut haastavia mittauksia vaativiin kantakaupungin yksilöllisiin tilaratkaisuihin niin kodeissa kuin toimistoissa.
– Ennen lopullista tilausta käymme aina paikan päällä varmistamassa, että kaikki täsmää ja yksityiskohdat on otettu suunnittelussa huomioon. Näin asennus sujuu mallikkaasti ja lopputulos on viimeistelty, tyylikäs ja toimiva, kertoo itsekin asennuksia tekevä Kähkönen.

Liuku- ja tilanjako-ovien materiaaleina käytetään yleisimmin kalustelevyä ja erilaisia laseja. Ovia saa myös maalattuna millä tahansa Tikkurilan värikartan sävyllä. Elfalta on saatavissa myös viiluovia.
– Erityisesti kaappien sisällön suunnitellussa asiakkaat haluavat hyödyntää ammattilaisen apua. Yhdessä pohditaan, mitkä ovat käyttötarpeet ja miten paljon tankoa, hyllyjä, koreja ja erikoisratkaisuja tarvitaan.

Yhteystiedot

Decor Sisustus Helsinki Oy
Caloniuksenkatu 10
00100 Helsinki
Puh. 09 442 670, 040 537 5214
www.liukuovet.com

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä