Lisää hyvinvointia ja energiaa elämään

Lisää hyvinvointia ja energiaa elämään

3113
Terapiahuone Marita Isomäki CellReset

CellReset® on luonnollinen elämäntapaohjelma parempaan hyvinvointiin ja energisempään elämään. Ohjelma kestää 28 päivää ja sillä on saatu aikaan huikeita tuloksia. Sivutuotteena seuraa yleensä painonpudotusta.

CellReset® on elämäntapaohjelma eikä sen tavoitteena ole ensisijaisesti painonpudotus, vaan kehon tervehdyttäminen. Ohjelman aikana ei nähdä nälkää, vaan syödään päivittäin neljä ateriaa. Korjausliikkeen myötä painokin yleensä putoaa, usein nopeasti ja reippaastikin.
– Kun elämä on yleisesti kiireistä ja keholta vaaditaan entistä enemmän, monilta on kadonnut tieto ja tunne siitä, mitä on voida hyvin. Suolisto on päässyt huonoon kuntoon, aineenvaihdunta kaipaa parannusta ja hormonitoiminta normalisoitumista, Marita Isomäki toteaa.

Hän on biokemisti-homeopaatti, ravitsemus- ja ihonhoitoasiantuntija sekä luontaisterapeutti, joka on tehnyt yrittäjänä aina työtä ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi. CellReset® ohjelma tuli Terapiahuone Marita Isomäki Oy:n palveluvalikoimaan pari vuotta sitten.
– Se on loistava lisä. Tulokset ovat niin huimia, että itsekin hämmästyn edelleen, miten hyvin asiakkaat voivat ohjelman läpikäytyään, toteaa kokenut ammattilainen.

Mieli ja keho kulkevat yhtä matkaa

Positiivinen ja avoin mieli asuu parhaiten hyvin toimivassa kehossa. Kehon kunto taas riippuu Marita Isomäen mukaan pitkälti suoliston kunnosta. Erilaiset unihäiriöt, aloitekyvyttömyys, paino-ongelmat, huonotuulisuus, keskittymisongelmat, kuukautishäiriöt, päänsärky, ummetus, ripuli, toistuvat flunssat, erilaiset himot ja niin edelleen kertovat, että keho ja mieli eivät ole keskenään tasapainossa. Siksi on tärkeää kiinnittää huomiota siihen, mitä suuhunsa pistää, miten liikkuu ja nukkuu.

Yksinkertaista, kun noudattaa vain ohjeita

CellReset® elämäntapaohjelma kestää 28 päivää. Jokainen sitä tekemään lähtevä saa matkan varrelle tarkat, hänelle räätälöidyt ruokavalio-ohjeet sekä henkilökohtaisen tuen ja ohjauksen.
– Kuurin aikana opetellaan syömään terveellisesti oikeaa ruokaa. Se merkitsee itse tehtyä ruokaa. Tarvitaan siis aikaa ja vaivannäköä. Kylmälaukku on asiakkaan paras kaveri matkan varrella. Ohjelma puhdistaa kehon väärien elintapojen aiheuttamista haitoista. Tähän tarkoitukseen kunnon ruoka ei sisällä riittävästi kaikkia luonnollisia mikroravinteita. Siksi lifestyle-ohjelma on optimoitu elintarvikkeiksi luokitelluilla ravintolisillä, jotka on valmistettu pakastekuivausmenetelmällä.

Moninaiset myönteiset vaikutukset

Ohjelman aikaansaama parantunut aineenvaihdunta ja normalisoitunut hormonitoiminta merkitsevät Marita Isomäen mukaan hyvinvointia ja energisempää elämää, syvempää unta, turhien mielihalujen katoamista, kiinteämpää ja hoikempaa kehoa.
Niin monille ylipaino on ongelma, siksi painonpudotus on usein toivottua. Suoliston kunnon parantuminen merkitsee kuitenkin sitä, että ravinto imeytyy paremmin. Siksi ohjelma toimii erittäin hyvin myös syömishäiriöistä kärsivillä tuoden lisäkiloja.

CellReset® ei ole ihmisen koko loppuelämää täyttävä kurinalainen tapa vaan kuuri.
– Sen jälkeen jokaisella on kuitenkin käytössään ja opittuna tehokas keino ja ohjevihkonen, joita voi hyödyntää myöhemmin tarpeen mukaan.

Ohjelman toteuttaja on norjalainen professori Aage Stenseth. Sitä on testattu ympäri Eurooppaa ja varsinkin Pohjoismaissa jo 20 000–30 000 kertaa. Marita Isomäki järjestää ohjelmasta tutustumisluentoja. Hänelle voi myös soittaa ja kysyä lisätietoja.

CellReset® elämäntapaohjelma
• Kesto 28 päivää
• Neljä ateriaa päivässä
• Ei kaloreiden laskemista
• Yksinkertaista
• Kiinteämpi keho
• Energisempi olo
• Naisille ja miehille

Yhteystiedot

Terapiahuone Marita Isomäki Oy
Pietarinkatu 15 B 90
00140 Helsinki
Puh. 050 552 5193
terapiahuonemarita@kolumbus.fi
www.terapiahuonemarita.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä