LadyLine Kannelmäki koukuttaa naiset liikkumaan

LadyLine Kannelmäki koukuttaa naiset liikkumaan

4277
LadyLine Kannelmäki
LadyLine Kannelmäen liikuntaresepti antaa Tuija Nikkilän (oik.) ja Laura Peltovuoren mielestä selkeät ja hyvät alkuvauhdit liikunnan pariin.

Vaikka liikunnan ilosanomaa tulvii monesta tuutista, moni törmää kysymykseen, kuinka pääsisi tekemisen alkuun ja säilyttäisi motivaationsa? Vastausta kannattaa lähteä hakemaan LadyLine Kannelmäestä. Siellä suuri joukko naisia jää jatkuvasti iloiseen liikunnan koukkuun.

Lady Line Kannelmäen toiminnan tavoitteeksi on kirjattu edistää ja ylläpitää naisten terveyttä ja hyvinvointia sekä kannustaa heitä liikkumaan säännöllisesti. Hyvinvointikeskus syntyi Kannelmäkeen lähes kahdeksan vuotta sitten Myyrmäessä tänä vuonna 15-vuotista taivaltaan juhlivan keskuksen pikkusiskoksi.

Molemmissa LadyLine -paikoissa on yrittäjänä toiminut alusta alkaen Tuija Nikkilä. Myös monet ohjaajat ovat viihtyneet keskuksissa pitkään, tulleet asiakkaille tutuiksi ja saavuttaneet heidän vahvan luottamuksensa.

– Ideoimme ja etsimme jatkuvasti keinoja, joilla saisimme mahdollisimman monet naiset liikkumaan säännöllisesti. Usein on kyse isommastakin elämäntapamuutoksesta. Toimintamme perustuu jäsenyyteen, sillä se kannustaa mielestämme parhaiten säännöllisyyteen. Houkuttelemmekin naisia oikeastaan pitkäaikaiseen kumppanuuteen, siksi haluamme tarjota puolestamme kivat ja siistit puitteet sekä lämminhenkiset ja monipuoliset palvelut, kuvaa keskusjohtaja Laura Peltovuori, joka on työskennellyt yrityksessä yli 10 vuotta.

Jokainen on ollut joskus aloittelija

Jäsenten mielipiteitä ja toiveita arvostetaan kaikessa toiminnassa, myös ryhmäliikunnan aikatauluja tehtäessä. Vaihtelevia tunteja on paljon aamuvarhaisesta iltamyöhään. Ohjattujen tuntien täydennykseksi saatiin puolisen vuotta sitten virtuaaliset Les Mills -tunnit.

– Tunneilla on tärkeää saada liikunnan iloa, energiaa ja onnistumisen kokemuksia tehokkuutta unohtamatta. On tärkeää, että kaikki aloittelijoista konkareihin saavat itselleen sopivia liikkeitä ja vaihtoehtoja. Ei stressata tai jännitellä. Positiivinen asenne on kaiken perusta.
Ohjelmat elävät, ja kokeneet ohjaajat osaavat rakentaa tunnin ryhmän mukaan.
– Oikeastaan lähtökohtana on, että joka tunnilla on joku ensikertalainen. Mukaan voi siis tulla rohkeasti milloin vain.

Kuntosali ja Personal Trainer –palvelut vetävät

Kuntosalin käytössä on Lauran mukaan tapahtunut räjähdysmäinen kasvu. Joukossa on yksin harjoittelevia ja erilaisia pienryhmiä. Ohjattuja salitunteja järjestetään myös senioreille.

– Toinen hyvin selkeä kasvualue on Personal Trainer -palvelut, joiden merkitys aletaan nyt ymmärtää toden teolla. Lyhytkin opastus voi potkaista kannustavasti turvalliseen alkuun. Jatkossa siitä saa uusia ideoita leipääntymisen estämiseksi ja tukea säännölliseen tekemiseen.

Uusia tuulia

Yhdeksi tulevaisuuden trendiksi Laura uskoo nousevan LadyLine Kannelmäessä hiljattain aloitetun mielenhallinta- ja motivaatiovalmennuksen. Sitä pitävät syventävän koulutuksen saaneet liikunta-alan ammattilaiset. Valmennus voidaan yhdistää myös Personal Trainer –pakettiin.

– Tulokset ovat olleet todella vakuuttavia. Usein yksikin puolen tunnin tapaaminen on avannut lukkoja, joita pienetkin asiat saavat aikaan. Eniten siitä ovat hyötyneet ne, joilla harjoitteluun on jäänyt pitempi tauko. Valmennus sopii hyvin myös aloittelijoille, niille, jotka tuntevat junnaavan paikoillaan sekä kroonisille kiireihmisille.

LadyLine Kannelmäki haluaa tarjota kahden viikon lahjakortin naisille, jotka eivät ole aikaisemmin tutustuneet palveluihin. Lähetä veloitukseton tekstiviesti numeroon 18232: Lady14 Nimi Yi

Yhteystiedot

LadyLine Kannelmäki
Klaneettitie 6–8
00420 Helsinki
09 454 0115
kannelmaki@ladyline.fi
www.facebook.com/Ladyt.fi
www.ladyt.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä