Laatua elämään korkeatasoisin kauneudenhoitotuottein

Laatua elämään korkeatasoisin kauneudenhoitotuottein

1859
Kauneuskeskus Estemed
Elena Vikström (vas.), Annenina Vilkman ja Julia Turvikas toivottavat asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan kauneuskeskukseen ja keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa itselle sopivista hoidoista.

Kauneuskeskus Estemed on monipuolinen, korkeatasoiseen kauneudenhoitoon erikoistunut hoitola. Sen asiantuntijat tarjoavat moniin ihon ongelmiin laadukkain tuottein toteutettavia ratkaisuja, kuten Revitajal-pistoshoitoja sekä ihon luonnolliseen nuorentamiseen suunniteltua biorevitalisaatiota.

Kauneuskeskus Estemed on toiminut vuodesta 2007 lähtien. Keskuksen johtaja Elena Vikström on koulutukseltaan lääkäri. Pistoshoitojen antajana ja uutena kouluttajana on aloittanut sairaanhoitaja Annenina Vilkman. Kosmetologina työskentelee Julia Turvikas.

– Hyvät ja turvalliset tuotteemme ja asiantuntijoidemme vankka ammattitaito takaavat optimaalisen lopputuloksen ja asiakastyytyväisyyden. Osallistumme jatkuvasti koulutuksiin, seminaareihin ja symposiumeihin, joten pysymme aina ajan tasalla uusien hoitomenetelmien ja tuotteiden suhteen. Asiantuntijamme toimivat myös itse kouluttajina, kun järjestämme koulutuksia alan ammattilaisille, kertoo Elena Vikström.

Ammattilaiset korostavat, että luonnollinen lopputulos on tänä päivänä se, mihin hoidoissa pyritään.

– Esimerkiksi huulten täytöllä tarkoitetaan ensi sijassa suun ympäristön ryppyjen silottamista ja tätä kautta ilmeen nuortumista, ei mitään yliampuvaa.

Kiva katsoa peiliin
Kauneuskeskus Estemed
Kauneuskeskus Estemed sijaitsee Siilitie 6:n pohjakerroksessa. Sisäänkäynti on kerrostalon päädystä.

Elena Vikström myöntää, ettei ihon vanhenemista voi estää.
– Sen merkkien näkymistä voi kuitenkin hidastaa merkittävästi. Eri hoitojen avulla ihoa voidaan auttaa uudistumaan ja korjaantumaan. Jokaiselle naiselle on tärkeää, että kun katsoo itseään peilistä näyttää kauniilta. Kirurgiaa ei tarvita, kun täyteainehoidot saavat kasvot näyttämään tyytyväisiltä ja poistavat väsyneen ilmeen.

Biorevitalisaatio, luonnollinen ja tehokas hoito

Kauneuskeskus Estemed on edelläkävijä biorevitalisaatiohoidoissa. Biorevitalisaatio on keskuksen ammattilaisten mukaan tehokas hyaluronihappohoito ihon ikääntymistä vastaan. Menetelmä sopii kaikille ihotyypeille.

– Iho sisältää luonnostaan hyaluronihappoa, jonka tuotanto kuitenkin vähenee jo parikymppisestä alkaen. Siksi varastoa pitäisi täydentää koko elämän ajan. Hyaluronin vähentymisestä kertovat muun muassa veltostunut iho ja rypyt, kertoo Kauneuskeskus Estemedin johtaja, lääkäri Elena Vikström.

Veltostumista vastaan

Biorevitalisaatiohoidossa ihon syvään kerrokseen laitetaan injektiomenetelmällä hyaluronihappoa käyttäen hyvin ohutta neulaa. Noin tunnin kestävä hoito kosteuttaa tehokkaasti ja parantaa ihon sävyä ja väriä.

Menetelmä sopii kasvojen, dekoltee-alueen ja kämmenselkien ihon koostumuksen parantamiseksi sekä naisille että miehille.

– Monet asiat, kuten ikä ja ihon kunto, vaikuttavat tarvittavaan hoitotiheyteen. Kun aloittaa noin 30-vuotiaana, pääsee parhaisiin tuloksiin. Iäkkäämmille hoito toimii ylläpitohoitona. Hoidon lopettaminen ei aiheuta mitään muutoksia elimistössä, joten sen voi halutessaan tehdä milloin vain.

Elena Vikström kertoo, että esimerkiksi Italiassa ja Ranskassa monet naiset kokevat biorevitalisaatiohoidon niin luonnolliseksi ja tärkeäksi asiaksi, että käyvät hoidossa ruokatunnilla.

Yhteystiedot

Kauneuskeskus Estemed
Siilitie 6,
00800 Helsinki
Puh. 046 894 3820
info@estemed.fi
www.estemed.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä