Laadukkaita kasetteja tulostukseen

Laadukkaita kasetteja tulostukseen

1950
Printteripiste
– Printteripiste huoltaa myös printtereitä, kertoo Dirk Sauer.

Soukan Printteripisteessä on ystävällinen ja ruuhkaton palvelu.

Printteripiste Soukasta saa sekä alkuperäisiä että uusiotäytettyjä mustepatruunoita ja laserkasetteja. Uusio- tai alkuperäiset kasetit asiakas saa heti hyllystä mukaansa.

Yritystä viisi vuotta pitänyt Dirk Sauer kertoo, että ihmiset ovat entistä innostuneempia kierrätyksestä, sillä se säästää sekä luontoa että rahaa.

Yhden laservärikasetin valmistamiseen hupenee 3,5 litraa öljyä ja sen hajoaminen luontoon vie tuhat vuotta.

Uusiokasetit puolet alkuperäisen hinnasta

PrintteripisteUusiotäytetyt kasetit sopivat myös vanhoihin tulostimiin. Vaikka uusiotäytössä käytetään laadukasta mustetta, kasetit maksavat noin puolet, joskus jopa vain 60 prosenttia alkuperäisen hinnasta. Patruunat voidaan yleensä täyttää uudelleen noin 4 – 5 kertaa ja samalla vaihdetaan rikkinäiset osat.

Mustepatruunat puhdistetaan huolellisesti vanhasta musteesta ja täytetään uudella laadukkaalla musteella. Täyttämisen jälkeen testataan, että kasetti varmasti toimii.
Tuotteilla on tyytyväisyystakuu.

Myös tulostimien huoltoa

Kasettien ohella liikkeestä saa tulostuspaperia ja fotopaperia, jolle voi tulostaa omia valokuvia. Myymälässä myös korjataan tulostimiin tulleita paperinsyöttöongelmia ja elektronisia vikoja.

Huolto kestää vain noin 2 – 3 päivää. Monesti laite saadaan kuntoon, mutta jos se ei ole enää korjattavissa, sekin kerrotaan asiakkaalle.

Yhteystiedot

Printteripiste Espoo
Soukantie 16 (Soukan ostoskeskus)
02360 Espoo
espoo@printteripiste.fi
09-2316 4642
Aukioloajat: Arkisin 14 – 19 ja La 10 – 14
www.printteripiste.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä