Laadukasta hammashoitoa rennossa ilmapiirissä

Laadukasta hammashoitoa rennossa ilmapiirissä

4612
Malmin Hammas Oy
Malmin Hammas toivottaa kaikki tervetulleiksi! Vasemmalta Sinikka Reini, Maria Renqvist, Majlis Paader, Hannele Rissala, Tarja Metsäaro ja Maria Jaakkola.

Malmin Hampaassa palvelee ammattitaitoinen ja empaattinen henkilökunta.

Malmin Hammas on palvellut asiakkaitaan jo yli 20 vuotta Ylä-Malmin kauppakeskuksen neljännessä kerroksessa. Hammaslääkäriasema pitää huolta tutuista asiakkaistaan kutsumalla heidät säännöllisesti tarkastukseen.

Hammastarkastuksissa kannattaa käydä säännöllisesti, sillä tulehtunut hammas ei aina oireile. Suun alueella piilevä tulehdus voi heijastua myös yleisterveyteen, kuten sydämen toimintaan, kertovat hammaslääkärit Tarja Metsäaro ja Majlis Paader.

Empaattinen ja mukava ilmapiiri

Malmin Hampaassa tehdään perushammashoitoa, kuten paikkauksia, juurihoitoja ja iensairauksien hoitoa. Myös keraamisia täytteitä sekä proteettisia ja esteettisiä hoitoja tehdään. Purenta- ja kasvolihaksia rentouttavia purentakiskoja tehdään paljon, sillä kiire ja stressi saavat ihmiset narskuttelemaan hampaitaan. Narskuttelu voi ilmetä esimerkiksi päänsärkynä, leukanivelten oireina tai paikkojen murtumisena, sanoo Metsäaro.

Malmin Hampaassa palvelevat hammaslääkärit Tarja Metsäaro, Majlis Paader ja Maria Renqvist, hammashoitajat Sinikka Reini ja Hannele Rissala sekä suuhygienisti Maria Jaakkola.

Meillä on rento henkilökunta, täällä ei tarvitse jännittää. Luottamuksellisessa ilmapiirissä hammashoitopelkokin vähenee.

Leukojen kuvaus on tärkeä

Malmin Hampaassa on digitaalinen panoraamaröntgen, jolla voidaan kuvata koko hampaisto. Kuvaus paljastaa, jos juuren kärjessä tai leukaluussa on tulehduspesäkkeitä, kystia tai muita muutoksia. Kuvauksessa kannattaisi käydä viiden vuoden välein. Monesti ihmiset pelkäävät kuvaussäteilyä, mutta säteilymäärä on niin pieni, ettei kuvausta kannata karttaa sen takia. On tärkeää, että piilevät tulehdukset löydetään.

Suuhygienisti poistaa hammaskiveä ja antaa ennaltaehkäisevää neuvontaa. Hän myös valkaisee hampaita zoom –menetelmällä, joka on turvallinen, tehokas ja nopea keino saada valkoisemmat hampaat. Valkaisun jälkeen tehdään valkaisulusikat, joita asiakas voi käyttää kotona, että valkaisutulos säilyisi.

Hampaiden reikiintymisestä puhutaan paljon, mutta kiinnityskudosten hoito on myös tärkeää. On ihmisiä, joilla ei ole yhtään reikää, mutta hampaat menetetään parodontiitin vuoksi.

Implantit eivät enää ylellisyyttä

Jos hammas joudutaan poistamaan, usein tilalle tehdään nykyisin implantti. Implantit eli keinojuuret eivät ole enää ylellisyyttä. Meillä implantin kirurgisen osuuden tekee yhteistyökumppaninamme toimiva suukirurgi ja proteettinen osuus voidaan tehdä täällä.

Malmin Hampaaseen on helppo tulla.

Meillä hoidoista saa Kela-korvauksen, tervetuloa tutustumaan!

Yhteystiedot

Malmin Hammas Oy
Malmin Kauppatie 18
00700 Helsinki
Ajanvaraus: 09 – 351 5015
Ma 7.30 – 18
Ti – to 7.30 – 19.30
Pe 7.30 – 15
malmin.hammas.oy@kolumbus.fi
www.malminhammas.com

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä