Kotoisa pankki keskellä kaupunkia

Kotoisa pankki keskellä kaupunkia

5087
Suupohjan Osuuspankki Helsingin konttori
Kalevankadulla asiakkaita palvelevat Katja Hallikainen (vas. ylh.), Maria Moitus, Päivi Halén, Elisa Juurikkala, Gabriella Sköld, Milla Luoma, Oksana Auner, Ksenija Parieva (vas. alh.) Nina Lindholm ja Sirpa Känkänen.

Suupohjan Osuuspankki on jäsentensä omistama, täysin suomalainen, itsenäinen ja vakavarainen pankki. Pankin Helsingin valoisa ja kotoisa konttori sijaitsee hyvällä paikalla aivan kaupungin keskustassa.

Suupohjan Osuuspankki on POP Pankki- ryhmän suurin pankki, jonka perinteet ulottuvat yli sadan vuoden taakse. Pääkonttori sijaitsee Kauhajoella. Helsingin konttori avattiin vuonna 1998. Nykyisiin avariin tiloihinsa se muutti Kalevankadun toiselta puolelta pari vuotta sitten.

– Toiminta-ajatuksenamme on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista taloudenhallintaa asiantuntevasti, yksilöllisesti ja laadukkaasti. Noudatamme toiminnassamme arvojamme, jotka ovat ihmisläheisyys, vastuullisuus, itsenäisyys ja tahto menestyä, kuvaa pankinjohtaja Gabriella Sköld pankin Helsingin konttorista.

Pankin asiakaskuntaan kuuluvat henkilöja pienyrittäjäasiakkaat. Joukossa on myös maatalousasiakkaita ja metsänomistajia. Kaikille ryhmille on tarjolla kaikki tarpeelliset maksuliikenne-, kortti-, säästämis- ja sijoitus- sekä rahoituspalvelut. Konttorin kautta järjestyvät myös lainopilliset palvelut. Pankkipalveluiden lisäksi myös henkilöasiakkaiden vakuutuspalvelut kuuluvat POP Pankkien tarjontaan: POP Vakuutus on uuden ajan vakuutusyhtiö, jonka selkeitä ja edullisia vahinkovakuutuksia voi hankkia kätevästi verkosta. Vakuutusyhtiön valtteja ovat ymmärrettävä viestintä, totuttua paremmat verkko- ja mobiilipalvelut sekä mutkaton asiakaspalvelu. Yhtiön omistaa POP Pankki-ryhmä.

Henkilökohtaista palvelua

Konttorissa saa asioida yksityisyyttä suojaavissa rauhallisissa palvelupisteissä. Nopeita kassapalveluasioita varten on oma palvelupiste heti ulko-oven vieressä. Henkilöstöön kuuluu yhteensä kymmenkunta rahoitusalan ammattilaista.

– Jokainen asiakas saa meiltä nimetyn yhteyshenkilön. Näin pankkiasioiden hoito on asiakkaalle mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Tärkeä osa toimintaamme ovat myös POP Taloushetket, joihin kutsumme asiakkaitamme säännöllisesti. Viestimme asiakkaalle on: Tule suunnittelemaan asiantuntijamme kanssa itsellesi henkilökohtainen palvelukokonaisuus. Päivittäisten rahaasioiden hoito helpottuu ja saat uusia mahdollisuuksia kartuttaa varallisuuttasi, Sköld tiivistää.

Tyytyväiset asiakkaat kiittävät

Puolueettomissa asiakastyytyväisyystutkimuksissakin Suupohjan Osuuspankin saamat huippuarvot tuntuvat myös konttorin arjessa. POP Pankin tavoitteena on palvella asiakkaitaan parhaiten niin verkossa kuin konttoreissaankin.

POP Pankki jatkaa voittokulkuaan asiakkaiden tyytyväisyyttä mittaavissa tutkimuksissa. Viime vuonna julkaistusta EPSI Ratingtutkimuksesta käy ilmi, että POP Pankilla on jälleen Suomen tyytyväisimmät pankkiasiakkaat.

– Saamme asiakkailta jatkuvasti kiitosta asiantuntevasta palvelusta ja helposta tavoitettavuudesta. Meille voi soittaa suoraan tutulle pankkilaiselle, vastaamme jätettyihin soittopyyntöihin nopeasti ja myös aikavaraukset järjestyvät todella nopeasti, pankinjohtaja kertoo tyytyväisenä.

Jäsenyys kannattaa

Helsingin konttorin tehtävä on olla myös aktiivisesti mukana pääkaupunkiseudun menossa ja pankki osallistuu vuosittain myös toimintaympäristönsä tukemiseen sponsoroinnin ja kannatustoiminnan keinoin. Lisäksi viime vuonna POP Pankki oli mukana ohjelmayhteistyökumppanina Nelosen supersuositussa Vain Elämää -sarjassa.

Koska Suupohjan Osuuspankki on jäsentensä omistama osuuskunta, myös jäseneksi liittyminen on mahdollista. Se tuo vaikutusmahdollisuuksia sekä erilaisia etuja, kuten alennuksia palvelumaksuista ja palkkioista. Osuuskunnan jäseneksi voi liittyä sijoittamalla 160 euroa osuusmaksuun. Sen saa takaisin, jos haluaa luopua jäsenyydestä.

Tee fiksu päätös rahastosäästämiseen

Rahastosäästäminen on helppo ja vaivaton tapa säästää. Minisumma on 20 euroa kuukaudessa. Säästösopimuksen voi tehdä verkkopankissa tai konttorissa. Säästövakuutus antaa mahdollisuuden säästää rahastoihin vakuutuskuoressa eli voit vakuutusaikana hoitaa aktiivisesti rahastosäästöjä ilman veroseuraamuksia. Minimisumma on 40 euroa kuukaudessa. Sopimus solmitaan konttorissa.

Uusille asiakkaille on tarjolla houkutteleva POP Tervetuloa! –paketti. Paketin avulla uusi asiakas pääsee tutustumaan palveluihimme juuri hänelle räätälöydyin erikoisehdoin. Toivomme, että mahdollisimman moni innostuu Tervetuloa! –paketistamme ja tarttuu tilaisuuteen tutustua palveluihimme.

 

Yhteystiedot

Suupohjan Osuuspankki
Helsingin konttori
Kalevankatu 4
00100 Helsinki
Puh. 020 166 6300
Aukioloaika: Ma–pe klo 9.30–16.30
www.suupohjanosuuspankki.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä