Kokonaisvaltaista hoitoa ja huoltoa keholle

Kokonaisvaltaista hoitoa ja huoltoa keholle

3900
Fysio Fox Heidi Gueissaz
Cryo-terapeuttimme Heidi Gueissaz.

Fysio Foxin ammattilaiset ovat erikoistuneet ihmisen kehon kokonaisvaltaiseen hoitoon ja huoltoon. Vaikeimmissakin tuki- ja liikuntaelinongelmissa siellä osataan ja uskalletaan ottaa käyttöön kaikki mahdolliset keinot. Voimakkaiden käsittelyjen ohella tarjolla on myös hyvinkin pehmeitä ja rentouttavia hoitotekniikoita.

Fysio Foxin ammattilaisiin kuuluu fysioterapeutteja, urheiluhierojia ja kiropraktikko. He ovat hankkineet peruskoulutuksensa lisäksi monipuolista erikoisosaamista ja tekevät keskenään tiivistä yhteistyötä. Se mahdollistaa parhaiten kokonaisvaltaisen hoidon, jossa hoidetaan monipuolisesti ja tehokkaasti ongelmien syitä eikä vain seurauksia.

Fysio Foxissa hoidetaan ammattitaidolla ja sydämellä jokapäiväisessä elämässä syntyneitä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia, kuten olkapää-, kyynärpää-, niska- ja selkäkipuja.

– Lisäksi nuoret urheilijat ja kovaakin treeniä vetävät ovat löytäneet tiensä meille. Toimintakyvyn palauttamisen ja kuntoutuksen lisäksi annamme opastusta oikeaan liikkumiseen ja hyvän toimintakyvyn säilyttämiseen sekä mahdollisten vammojen ennaltaehkäisyyn. Laadimme myös henkilökohtaisia kuntoiluohjelmia. Moni asiakas osaa arvostaa myös säännöllisessä kehonhuollossa käyntiä, kertoo vuonna 2003 perustetun Fysio Foxin toimitusjohtaja Antti Kettunen. Hän on työskennellyt fysioterapeuttina Martinlaaksossa vuodesta 1995 asti.

Erilaisiin hoitoihin kuuluu muun muassa lihaskalvojen avaamista sekä arpikudoksen ja kiinnikkeiden rikkomista.

Autetaan kuntoutumaan

Fysio Foxin ammattilaiset korostavat asiakkaan omaa toimintaa kehonsa vammojen hoidossa ja kunnossapidossa.

– Tosi tiukat jumit eivät synny hetkessä vaan pitkällä aikavälillä. Syynä voi olla niin istuminen kuin runsas liikkuminenkin. Hetkessä eivät tällaiset vaivat helpota. Ihmiset ovat erilaisia. Kaikki hoidot eivät sovi kaikille. Me autamme alkuun, että ihminen pääsee itse auttamaan itseään elimistön alkaessa työskentelynsä. Siihen tarvitaan ehkä shokkihoito, toteaa Antti Kettunen.

Yrityksen sloganin ”Se pahimman paikan fysio” yrittäjä kertoo kuvastavan sitä, että Fysio Foxissa ei anneta periksi vaikeimpienkaan vaivojen edessä, vaan ratkaisu pyritään löytämään eri ammattilaisten osaamista ja kokemusta yhdistäen. Erilaisiin hoitoihin kuuluu muun muassa lihaskalvojen avaamista sekä arpikudoksen ja kiinnikkeiden rikkomista eli arkikielellä sitä kuuluisaa ”murjontaa”.

– Se on tehokkain hoitomuoto, kun lihaskalvot ovat kireät estäen lihasten normaalin toiminnan aiheuttaen hermokipua ja nivelvääntöä. Hoito tuntuu samaan aikaan sekä erittäin hyvältä että makean tuskalliselta. Kyseinen shokkihoito taas edesauttaa elimistön oman tervehtymisprosessin alkuun. Kudokset alkavat saada happea ja näin palauttaa lihaksen voimantuotannon.

 

Fysio Fox Cryo-terapia
Cryo-terapia aikoja saa Jaakonkadun ja Äyritien toimipisteissä.
Cryo-terapia

Cryo21-terapia perustuu kylmän aiheuttamaan apoptoosiin, eli luonnolliseen solukuolemaan, joka johtaa rasvasolujen hajoamiseen. Elimistö poistaa jäännökset normaalin aineenvaihdunnan kautta. Tämä prosessi vie elimistöltä aikaa noin 15-20 päivää. Hoito on täysin turvallinen ja vaaraton, ilman sivuvaikutuksia. Keho vain tykkää, kun sitä stimuloidaan kylmällä. Käsittely tuntuu useimmista miellyttävän viileältä ja rentouttavalta hieronnalta, toki toiset ovat enemmän vilukissoja ja asiakas peitelläänkin lämpimästi hoidon alkaessa. Cryo21-terapialla saadaan tehokkaasti poistettua rasvaa paikallisesti.

Olemme saaneet tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat taistelleet esimerkiksi vatsan seudulle kerääntyneen rasvan kanssa. Markkinoisin Cryo21-terapiaa tukihoitokeinona ylläpitäen samalla terveellistä elämäntapaa, kertoo Cryo-terapeutti Heidi Gueissaz.

Yhteystiedot

Fysio Fox Martinlaakso
Jaakonkatu 2
01620 Vantaa

Fysio Fox Gate8
Äyritie 8 A
01510 Vantaa
Puh. 09 878 8446
www.fysiofox.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä