Kipu pois naprapaatin hoidossa

Kipu pois naprapaatin hoidossa

2034
Naprapaatti Merja Avola
Naprapaatti Merja Avola huomio kokonaisvaltaisessa hoidossa aina nivelten ja lihasten lisäksi kudosten ja rangan asennon, liikkuvuuden ja mahdolliset ongelmat.

Jos lihasten, nivelten ja hermoston yhteistoiminta ei pelaa kunnolla, kehon toimintakyky heikkenee ja tuloksena on usein kipu. Naprapaatin hoidossa moneen vaivaan löytyy nopea lievitys. Hän osaa myös ohjata asiakkaan ylläpitämään käsittelyn jälkeen itse omaa hyvää oloaan.

– Parhaisiin tuloksiin päästään, kun hakeutuu hoitoon heti kivun ilmaannuttua ennen kuin vaiva ehtii kroonistua, painottaa naprapaatti Merja Avola.

Hän on työskennellyt ammatissaan 25 vuotta, opiskellut ja seurannut jatkuvasti alan kehitystä sekä toiminut kotimaisessa ja kansainvälisessä yhdistystoiminnassa viemässä eteenpäin naprapatian asiaa. Parhaillaan hän opiskelee 3,5 vuotta kestävässä koulutuksessa kiinalaista lääketiedettä ymmärtääkseen mahdollisimman hyvin myös sen perusteita, kuten jo tutkittuakin meridiaanien merkitystä.

Nivelkäsittely hoidon keskeinen osa

Naprapaatti on kiinnostunut kokonaisuudesta. Hän tutkii, tekee diagnoosin, käsittelee ja kuntouttaa kiputilan. Nivelkäsittely erilaisine vaihtoehtoineen on keskeinen hoidon osa. Pehmytkudoskäsittelyyn löytyy monipuolisia tapoja ja apuvälineitä.

– Hoidon ensisijainen tarkoitus on vähentää kipua ja palauttaa kehon luonnollinen toiminta. Sen jälkeen on tärkeää selvittää ja analysoida kivun syntytaustat. Asennoista ja tavoista tehdä asioita syyt yleensä löytyvät. Työstressin ja liiallisen istumisen lisäksi ongelmia syntyy myös vapaa-aikana, Merja Avola kertoo.

Naprapaatin asiakaskunta muodostuu teini-ikäisistä senioreihin. Oman ryhmänsä muodostavat urheilijat.
– Puhelin ja muut mobiililaitteet ovat monen ongelma, ja hyötyliikunta jää liian vähälle. Vaikka harrastaisi liikuntaa monta kertaa viikossa, se ei riitä, jos muu aika kerätään kehoon jännityksiä.

Naprapatialla saadaan nopeita hoitotuloksia muun muassa akuutteihin niska-hartia-, olkapää- ja selkävaivoihin, iskiakseen ja migreenityyppisiin kiputiloihin. Se nopeuttaa myös kuntoutumista.

Yhteystiedot

Naprapaatti Merja Avola D.N.
Kalevankatu 26 A 3, 00100 Helsinki
Puh. 040 501 9449
www.kipupois.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä