Katsastus mukavasti kauppamatkalla

Katsastus mukavasti kauppamatkalla

1481
KatsastusKontti
Katsastuskontin mukavat ammattilaiset ovat Espoontorilla valmiina palvelemaan asiakkaita maanantaista perjantaihin kello 9–18 ja lauantaisin 11–16.

Espoontori on saanut Suomen ensimmäisen kauppakeskuksen yhteyteen tuodun Katsastuskontin. Se tarjoaa asiakkaalle mukavan mahdollisuuden hoitaa katsastus helposti ja leppoisasti muun asioinnin yhteydessä.

Katsastuskontin perusidea on tuoda katsastuspalvelu sinne, missä autoilija liikkuu tavanomaisilla ostoksilla tai muilla asioilla. Kauppakeskuksen piha on siksi luonnollisin ja paras paikka. Kauppakeskukset ovatkin suhtautuneet yhteistyöhön innostuneesti, ja tavoitteena on laajentaa ketju ripeästi koko maahan.

Ensimmäinen Katsastuskontti avattiin Espoontorilla helmikuun alkupuolella. Seuraava tulee toukokuussa Kannelmäen kauppakeskus Kaareen, sitten Lempäälän Ideaparkkiin ja Porin Kauppakeskus Puuvillaan. Marinin veljekset ovat tehneet työtä täysin uudenlaisen asiakaspalvelumallin toteuttamiseksi sinnikkäästi syksystä 2015 saakka, jolloin Trafi mahdollisti liikkuvan toiminnan.

Katsastuskontti
Katsastuskonttiin tarvitaan jatkuvasti lisää katsastajia. Yksi paikka on auki Espoontorillakin. Työ sopii Ilkka Marinin mielestä erityisesti ihmisvilinässä viihtyville ammattilaisille.

Ilkka Marin on työskennellyt katsastusalalla eri tehtävissä yhteensä kahdeksan vuotta. Hän on ollut myös rakentamassa monia uusia kiinteitä asemia. Katsastuskontissa hän on vastuukatsastaja ja asemapäällikkö sekä samalla yrityksen toimitusjohtaja ja toinen omistajista. Toinen omistaja Pauli Marin tuntee työnsä puolesta hyvin kauppakeskustoiminnan ja -toimijat.

Helppoa, nopeaa ja edullista

Katsastuskontissa katsastetaan henkilöja pakettiautoja. Kontit varustetaan täysin Suomessa, suomalaisen yrityksen toimesta.

– Kontti on suunniteltu Trafin reunaehtojen mukaan. Minimimitat ja laitteet ovat täysin samat kuin kiinteillä asemilla ilman mitään helpotuksia. Vaikka kontti on periaatteessa liikuteltavissa, käytännössä kuitenkin pyritään kontit sijoittamaan pidemmäksi aikaa, jotta palvelu pysyy asiakkaiden helposti saatavilla. Sopimukset kattavatkin useiden vuosien toimintajakson, kertoo Ilkka Marin.

Katsastuskontin konsepti:
1. Anna avaimet
2. Onnistu ostoksilla
3. Katso katsastustodistus

Koko katsastusprosessi on tehty selkeän yksinkertaiseksi ja nopeaksi. Katsastaja tekee kaiken alusta loppuun. Kulurakenne pysyy mahdollisimman kevyenä. Katsastuspaketin hinta 60 euroa on alueen edullisemmasta päästä. Hintaan sisältyvät päästömittaukset ja OBD-testit.

Katsastukseen voi varata ajan näppärästi netistä, mutta siihen voi hyvin tulla myös ilman ajanvarausta.

– Hoidamme työn sillä välin, kun asiakas käy ostoksilla tai hoitaa muita asioita. Katsastus ei tunnu ylimääräiseltä vaivalta, vaan helposta paikasta ja mukavista katsastajista jää asiakkaalle kiva kokemus, lupaa Ilkka Marin.

Yhteystiedot

Katsastuskontti Oy
Espoontori
Asemakuja 2
02770 Espoo
Puh. 010 5838 680
www.katsastuskontti.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä