Kärkitavoitteena hyvä palvelukokemus fysioterapiasta

Kärkitavoitteena hyvä palvelukokemus fysioterapiasta

2235
Espoon OMT fysioterapia
Sirpa Talvitie, Mika Luukkonen ja Juha-Tapio Turpeinen kuuntelevat aina herkin korvin asiakkaan tarinan tunnistaakseen sieltä kivun ja voidakseen auttaa ja opastaa häntä fyysisen kunnon edistämisessä.

AAA Korkein luottoluokitusEspoon OMT fysioterapia tarjoaa terveyttä ja hyvinvointia edistäviä palveluja ortopedisen manuaalisen terapian, faskiakäsittelyn, lymfaterapian, akupunktion ja terveysliikunnan keinoin.

Vuonna 1983 perustettu Espoon OMT fysioterapia työllistää kolme ortopediseen manuaaliseen terapiaan (OMT) erikoistunutta fysioterapeuttia.

– OMT on vaativa tuki- ja liikuntaelinten fysioterapian erikoisala, jossa arvioidaan, hoidetaan ja ehkäistään hermo-, lihas- ja nivelrakenteista johtuvia toimintahäiriöitä, määrittelee toimitusjohtaja Sirpa Talvitie.

Auron ketjun sertifioima kumppani

Espoon OMT fysioterapia on osa Auron ketjua, joka on Suomen suurin fysioterapiapalveluita tuottava ketju. Ketjuun kuuluu yli sata fysioterapiayritystä eri puolilla maata.

Auron-ketjun tavoitteena on tuottaa laadukkaita ja monipuolisia fysioterapian ja hyvinvoinnin palveluita. Jäsenten on täytettävä Auronin laatutakuuarviointi, sitouduttava tiettyjen toimintamallien noudattamiseen sekä jatkuvaan hoitokäytäntöjen kehittämiseen.

Espoon OMT fysioterapian toimintaa ohjaa sähköinen IMS-FPF-toimintajärjestelmä, jonka toimintakäsikirja on ISO 9001 -standardien mukainen.

Asiakkaiden hyvä palvelukokemus tärkeintä

– Laatua mittaamalla olemme lunastaneet Auronin palvelulupauksen: ,”Olemme olemassa, jotta Sinä voisit paremmin.‚” Olemme asiakkaan kanssa tasavertainen kumppani. Kuuntelemme häntä aidosti. Vastaamme asiakkaan tarpeisiin alan viimeisellä asiantuntemuksella ja parhaalla laadulla, Sirpa Talvitie kuvaa.

Asiakaspalautteen mukaan 97 prosenttia Espoon OMT fysioterapian asiakkaista suosittelee todennäköisesti palveluita läheisilleen. Asiakkaat ovat antaneet kiitettävän arvosanan saamastaan palvelusta ja fyysisen kunnon edistämiseen saaduista eväistä.

– Asiakkaiden yleinen hyvinvointi on kohentunut, kun tuki-ja liikuntaelinten ja kivun aiheuttama haitta on vähentynyt merkittävästi.

Monipuolisia ja vaikuttavia fysioterapiapalveluita

Erilaisilla manuaalisilla käsittelyillä luodaan edellytykset asiakkaan omalle harjoittelulle, joka korjaa ongelman aiheuttamia toimintahäiriöitä ja ehkäisee oireiden uusiutumista. Tyypillisiä hoitokohteita ovat niskan, leukanivelten, selän, lantionseudun, olkanivelten, yläraajojen, lonkkien, polvien ja jalkaterien vaivat.

– Alaraaja-analyysin perusteella kauttamme voi tilata myös yksilöllisiä tukipohjallisia, kertoo analyyseihin erikoistunut Mika Luukkonen.

Fysioterapian keinoin Espoon OMT fysioterapian ammattilaiset hoitavat myös hyvänlaatuista asentohuimausta, päänsärkyä, turvotuksia, lihasten kireyksiä ja heikkouksia, lihaskalvo- eli faskiakireyksiä, hermosärkyjä, urheiluvammoja, rasitusvammoja, neurologisia sairauksia ja leikkausten jälkeisiä tiloja.

Espoon OMT fysioterapiaOsaava henkilökunta
  • Sirpa Talvitie, OMT-fysioterapeutti, terveystieteiden maisteri
  • Mika Luukkonen, OMT- fysioterapeutti
  • Juha-Tapio Turpeinen, OMT-erik. fysioterapeutti
Uutuuspalveluna yksilölliset tukipohjalliset

Espoon OMT fysioterapiasta voi nyt tilata myös alaraajaanalyysin perusteella valmistettavat Respectan yksilölliset tukipohjalliset. Yritys on pääkaupunkiseudun ainoa Respecta Active Partner.

Yhteystiedot

Espoon OMT fysioterapia Oy
Tornihaukantie 6, 02620 Espoo
puh. 010 320 2180
www.omtfysioterapia.com

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä