Kampaamo kuin viihtyisä olohuone

Kampaamo kuin viihtyisä olohuone

2337
Salon Wellcome Pukinmäki kampaamo
Meri Eskelinen (vas.), Emilia Vaurama ja Johanna Turan palvelevat asiakkaita sopimuksen mukaan kuutena päivänä viikossa, yleensä aamusta iltaan. Ilman ajanvaraustakin on mahdollista saada hiuksensa kuntoon.

Pukinmäen keskustassa sijaitsevassa Salon Wellcomessa on jo kuuden vuoden ajan palveltu asiakkaita ammattitaidolla ja iloisella mielellä. Työn jäljestä ja laadusta ollaan erittäin tarkkoja. Parturi-kampaamon omistaja Johanna Turanilla on alan kokemusta 28 vuotta. Yrittäjänä hän on ollut 15 vuotta. Hän on myös kouluttanut seitsemän ammattilaista oppisopimuksella alusta alkaen.

Rennon ja viihtyisän Salon Wellcomen asiakkaina on kaikenikäisiä naisia ja miehiä. Uskollisia kanta-asiakkaita on paljon. Moni ensikertalainen päättää tulla sinne uudelleen.

– Meillä on välitön ja vähän erilainen tunnelma. Ollaan kuin yhteisessä olohuoneessa, jossa rentoudutaan ja viihdytään. Kaikki keskustelevat usein iloisesti keskenään. Omaa rauhaa kaipaavillekin on toki yksi nurkkaus, Johanna Turan kertoo.

Koko perheen palvelut

Salon Wellcomessa työskentelee kolme parturi-kampaajaa. He taitavat perusparturi-kampaamopalveluiden lisäksi esimerkiksi erikoistyönä tehtävät pidennykset.

– Meillä tehdään paljon ammoniakittomia luomupermanentteja, joilla saadaan aikaan kaunista ja pehmeää kiharaa. Erilaisia kampauksia tehdään paljon. Meillä on vakioasiakkaita, jotka maanantaiaamuisen hiusten pesun ja laiton jälkeen pärjäävät huolettomasti koko viikon, Johanna Turan hymyilee.

Salon Wellcomessa järjestetään teematapahtumia. Sieltä voi ostaa aloe vera -pohjaisia hyvinvointituotteita sekä kampaamoalan tuotteita. Yritys löytyy myös Facebookista ja Instagramista nimellä: Salon Wellcome.

Yhteystiedot

Salon Wellcome
Eskolantie 2, 00720 Helsinki.
Puh. 09 340 5585
www.salonwellcome.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä