Kaikilla on oikeus upeaan keittiöön

Kaikilla on oikeus upeaan keittiöön

3450
Kvik keittiö Mano
Mano keittiössä vetimet ovat täysin näkymättömissä.

Kvik keittiökalusteet edustavat tyylikästä ja samalla käytännöllistä tanskalaista muotoilua. Laadukkaan Kvik keittiön saa nyt hyvään hintaan. Sen Kvik varmistaa lupaamalla lyödä kaikki keittiöerikoisliikkeiden tekemät tarjoukset.

Kvikin tunnuslauseena on: Kaikilla on oikeus upeaan keittiöön. Yritys tekee kaikkensa pitääkseen hintatasonsa alhaisena tippaakaan laadusta tinkimättä. Sen mahdollistavat kekseliäät ratkaisut ja suuret valmistusmäärät. Yli 30-vuotiaalla yrityksellä on yhteensä yli 130 myymälää Euroopassa ja Aasiassa.

Suomessa Kvikillä on yhdeksän myymälää. Niistä Vantaan Tammisto siirtyi tämän vuoden alkupuolella Niina Jaakon ja hänen puolisonsa Martti Jaakon ohjaksiin. Kauppiaspariskunta jatkaa myös Vantaan Variston myymälän yrittäjinä.
– Kvikissä suunnittelu tehdään aina ulkonäkö edellä, mutta samalla käytännöllisyyttä ja toimivuutta painottaen. Pelkistetyssä tyylissä näkyy skandinaavinen selkeys. Mallistoa kehitetään kaiken aikaa ja se uudistuu kaksi kertaa vuodessa, kuvailee Niina Jaako.

Yhdeksi kestosuosikiksi Jaako mainitsee jo 11 vuotta mallistossa olleen Kvikin Mano keittiön.
– Sitä kutsutaan maailman harkituimmaksi vetimettömäksi keittiöksi. Mano on italiaa ja tarkoittaa kättä. Manossa onkin kyse juuri käteen sopivasta vedinurasta. Vedinuria ei näy, mutta ne ovat helppokäyttöisiä, sillä ne sijoitettu sekä laatikon tai kaapin koko ala- että yläreunan pituudelle.

Lisätila kaupanpäälliseksi

Kvikin vakiokaapeissa on 15 prosenttia enemmän tilaa kuin useimpien muiden keittiövalmistajien kaapeissa. Tämän mahdollistaa 80-senttinen alakaapin runko ja tavallista matalampi sokkeli. Ainutlaatuisessa XXLarge-ratkaisussa on jopa 40 prosenttia enemmän kaappitilaa ja paljon syvemmät pöytätasot.
– Pieneenkin tilaan saadaan mahtumaan paljon. Keittiöasiantuntijamme osaavat suunnitella tilasta kuin tilasta upean keittiön, lupaa Niina Jaako.

Kvik kylpyhuone
Kvikin selkeälinjainen suunnittelu näkyy myös kylpyhuonetuotteissa.

Kvikistä löytyy nyt myös lamppuja ja muita sisustusratkaisuja. Uutena keittiötasona Jaako esittelee keraamista pöytätasoa. Keittiöiden lisäksi Kvik toimittaa vaatekaappeja, liukuovia ja -kaapistoja sekä kylpyhuoneita, joista saa myös spatyyppisiä ratkaisuja. Ovimallisto mahdollistaa koko kodin suunnittelun samalla tyylillä.

Toimitus asiakkaan mukaan

Kaappien toimitusaika Kvikillä on kaksi viikkoa ja aina mittatilaustyönä tehtävien tasojen 4–5 viikkoa. Mallistosta löytyvät myös altaat, hanat ja valaistus sekä yhteistyökumppanien kautta asennuspalvelu.

Keittiön toteutuksessa on kolme palvelutasoa, joista asiakas voi valita vapaasti mieleisensä. Tee-se-itse-ratkaisussa asiakas noutaa keittiön myymälästä litteissä paketeissa ja kokoaa sekä asentaa sen itse. Tehdään yhdessä -vaihtoehdossa kaapit kootaan Kvikissä valmiiksi ja asiakas asentaa ne omaan tahtiinsa. Kolmas vaihtoehto on avaimet käteen -toteutus.

Kvik myöntää kaikille liikkuville osille 25 vuoden takuun. Oville ja rungoille valmistusvirhetakuu on 10 vuotta. Pöytätasojen takuuaika on viisi vuotta.

Yhteystiedot

Kvik Vantaa Tammisto
Valimotie 29
01510 Vantaa
Puh. 020 7280 590

Kvik Vantaa Varisto
Riihitontuntie 4
01720 Vantaa
Puh. 020 7289 390
www.kvik.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä