Joogaa luovasti Hermannissa

Joogaa luovasti Hermannissa

3389
It’s Yoga Helsinki

It’s Yoga Helsingin valoisilla saleilla Hermannin kaupunginosassa Paavalinkirkon tuntumassa pääsee tekemään muun ohessa maailmankuulua, Suomessa vielä harvinaista Larry Schultzin suunnittelemaa, 30 vuotta käytettyä Rocket Yoga ™ -sarjaa.
Joogaopettaja ja yrittäjä Jari Kauppi kuvaa Rocket Yoga ™ -sarjaa Ashtanga ja Flow Yogan sekoitukseksi.
– Tämä dynaaminen, aeroobinen hengitysmeditaatio on suunniteltu herättämään keho ja rauhoittamaan mieli. It’s Yoga -menetelmässä on eteneviä ja hauskoja joogasarjoja kaikille tasoille. Siinä toistuu tietty rakenne, mutta sarjan sisällä voi käyttää luovuutta. Joogaajat voivat tehdä omat variaationsa, jolloin tunneilla voivat käydä hyvinkin eritasoiset joogaajat.

It’s Yoga HelsinkiIt’s Yoga Helsinki on toiminut keskeisellä paikalla pian kolme vuotta. Liikenneyhteydet ovat hyvät ja parkkipaikat vieressä. Myös opettajakoulutusta järjestetään It’s Yogan ohjelman mukaisesti.

Monenlaisia hyötyjä

Jari Kaupin mukaan jooga muun muassa parantaa liikkuvuutta, auttaa keskittymään, kehittää voimaa ja opettaa rentoutumaan. Useat aloittavatkin harrastuksen ystävän mukana tai lääkärin suosituksesta.
It’s Yoga Helsinki järjestää joogatunteja päivisin lounasaikaan sekä iltapäivästä iltaan, myös viikonloppuisin. Rocket tuntien lisäksi ohjelmassa on Ashtanga, Yin ja Flow sekä Hot jooga ja pilatestunteja. Tunteja löytyy myös rauhallista harjoitusta kaipaaville, aloittelijoille ja senioreille suunnattu Golden Rocket -tunti.
– It’s Yoga -harjoittelusysteemiin kuuluvat erilaiset harjoitukset eri päiville, jotta harjoitusvaikutukset vaihtelevat. Innokkaimmat käyvätkin meillä päivittäin, toiset kerran viikossa.

It’s Yoga HelsinkiHelposti alkuun

It’s Yoga Helsingissä on helppo päästä uuden harrastuksen pariin.
– Rocket 1 tunneille harjoittelemaan turvallisesti voi tulla aloittelijanakin. Järjestämme myös starttipäiviä, jolloin harjoitellaan asana-tekniikkaa ja hengitystä. Siitä on hyvä jatkaa, Jari Kauppi kannustaa.
Alkuun pääsee edullisin tarjoushinnoin: viisi kertaa maksaa 40 euroa ja kuukauden kortti 55 euroa.

Yhteystiedot

It’s Yoga Helsinki
Haukilahdenkatu 2 D/Hämeentie 103 D, 3. krs
00550 Helsinki
info@itsyogahelsinki.fi
www.itsyogahelsinki.com

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä