Itiksestä apteekkipalvelut helposti joka päivä

Itiksestä apteekkipalvelut helposti joka päivä

1355
Itäkeskuksen Apteekki
Itäkeskuksen Apteekin myymälätilat väljenevät, kun apteekki laajenee kevään aikana viereisen liikehuoneiston tiloihin.

Itäkeskuksen Apteekin erinomainen sijainti ja pitkät päivittäiset palveluajat tekevät apteekkiasioinnista helppoa. Kivijalka-apteekin yhteydessä toimiva apteekkituotteiden verkkokauppa apteekkishop.fi lisää vielä merkittävästi palvelun saatavuutta.

Tallinnanaukiolla sijaitsevaan Itäkeskuksen Apteekkiin on helppo tulla mistä ja millä tahansa. Asiointiaikaakin on runsaasti, sillä apteekki palvelee maanantaista perjantaihin aamukahdeksasta iltayhdeksään sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10–18.

Apteekin reseptiosastolla jokainen voi asioida luottamuksellisesti osaavan ammattilaisen kanssa. Itsehoitopuolelle on koottu laaja valikoima itsehoitolääkkeitä, terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon sopivia tuotteita sekä apteekkikosmetiikkaa. Täällä asiakas voi tutustua rauhassa tuotteisiin ja ”shoppailla”.

– Apteekin henkilöstön farmaseutit ja kosmetologi ovat paikalla neuvomassa asiakasta oikean tuotteen valitsemiseksi, täydentää apteekkari Markku Ylinen.

S-EtukorttiItsehoito-osastolla tuotteista on aina ajankohtaisia tarjouksia. Niiden ostoista sekä apteekista että apteekkishop.fi-verkkokaupasta kertyy myös S-Bonusta. Viranomaisten määräysten mukaisesti lääkeostot eivät kerrytä bonusta.

Annosjakelu helpottaa arkea

Lääkkeiden koneellinen annosjakelu on asiakkaan arkea turvallisesti helpottava apteekin tarjoama maksullinen lisäpalvelu. Siinä kaikki asiakkaan käyttämät lääkkeet sekä mahdolliset vitamiinit ja lisäravinteet jaetaan ottokertaisesti läpinäkyviin muovipusseihin. Pussit ovat rullassa ja jokaisen pussin päällä lukee lääkkeiden nimet sekä päivä ja kellonaika, jolloin ne tulisi ottaa.

Jaetut lääke-erät voi noutaa apteekista tai ne toimitetaan kotisairaanhoitoon, hoitokotiin tai asiakkaan kotiin.

– Samalla kun huolehdimme annosjakeluasiakkaan lääkkeistä, resepteistä ja reseptien uusimisesta tarkistamme lääkkeiden yhteensopivuuden. Mahdolliset muutokset lääkitykseen tehdään aina yhdessä hoitavan lääkärin kanssa. Kun annosjakelupalvelu huolehtii lääkityksestä, se sujuu helposti ja turvallisesti eikä asiakkaalle kerry turhaa lääkejätettäkään, toteaa apteekkari.

Itäkeskuksen Apteekki toimii lääkelain mukaisena annosjakelun sopimusvalmistajana myös muille apteekeille.

Itäkeskuksen Apteekki
Verkkoapteekin noutoautomaatista apteekin tuulikaapista apteekkishop.fi:n ostokset saa näppärästi matkaansa.
Verkkokaupasta ostokset 24/7

Jo vuonna 2006 ensimmäisenä suomalaisena apteekkituotteiden verkkokauppana aloittanut www.apteekkishop.fi toimii Itäkeskuksen Apteekin palveluita täydentäen ja merkittävästi tuotevalikoimaa laajentaen. Verkkokaupasta voi tilata itsehoitolääkkeitä ja nyt myös reseptilääkkeitä, jos niistä on voimassa oleva sähköinen resepti. Toimitusaika on tuotteesta riippuen yleensä 1–3 päivää.

– Verkkokaupasta ei hyllytila lopu kesken, joten siellä voi olla esillä myös harvoin kysyttyjä tuotteita, joista sitten teemme asiakkaalle erikoistilauksen. Asiakkaita on ympäri Suomen ja ulkomaillekin olemme toimittaneet esimerkiksi asiakkaan käyttämää tiettyä perusvoidetta, jota ei saa paikan päältä, kertoo Markku Ylinen.

Verkkokaupan ostokset voi noutaa maksutta apteekin tuulikaapissa olevasta noutopisteestä. Tilaukset voidaan toimittaa myös postitse tai Matkahuollon välityksellä asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen tai suoraan kotiin. Toimitustapoja on tarkoitus lisätä tämän vuoden aikana.

Itäkeskuksen apteekkiYhteystiedot

Itäkeskuksen Apteekki
Tallinnanaukio 4
00930 Helsinki
Puh. 010 320 1130
www.itakeskuksenapteekki.com
www.apteekkishop.fi

Apteekkishop.fi

Osallistu lukijakilpailuun tästä