Iloisen yrittäjähenkistä katsastusta

Iloisen yrittäjähenkistä katsastusta

2003
Tapanilan Katsastus
Huolellinen työ ja hyvä palvelu tuottavat tyytyväisiä katsastusasiakkaita.

Puskaradio on laulanut Tapanilan suunnalta tiuhaan tahtiin kiinnostavaa tarinaa alkuvuodesta asti. Sieltä saa kuulemma hyvää ja ammattitaitoista katsastuspalvelua edulliseen hintaan.

Tapanilan Katsastus on kahden nuoren ammattilaisen iloisen reipas yhteisyritys, jonka valttina ovat hyvä ja monipuolinen asiakaspalvelu sekä edulliset hinnat. Yritys käynnistyi täysillä alkuvuodesta, kun Mosan Autohuollon tutut kaverit ehdottivat naapurista sopivaa tilaa ja yhteistyön todettiin täydentävän mainiosti kummankin yrityksen asiakaspalvelua.

Tapanilan Katsastus Petteri Kainulainen
Petteri Kainulainen iloitsee yrittäjän vapaudesta ja vastuusta.

Petteri Kainulainen ja Mika Ahvenlampi ovat kumpikin autoinsinöörejä, jotka tutustuivat toisiinsa jo koulun penkillä. Autot ovat kiinnostaneet miehiä pikku pojista asti. Monenlaisten alan töiden jälkeen he päätyivät katsastusmiehiksi isoon yritykseen.

– Kuusi vuotta kertyi katsastuskokemusta, kun sitten tarjoutui tilaisuus pistää pystyyn oma yritys. Pakkohan siihen oli tarttua, naurahtaa Petteri Kainulainen.

Jaetaan osaamista

Loistavan asiakaspalautteen suuri määrä on tullut yrittäjille iloisena yllätyksenä, jollaista ei suuressa yrityksessä juuri pääse kokemaan. Ja mikä parasta, kaverien suositukset tuovat yritykseen päivittäin uusia asiakkaita.

– Olemme luonteeltamme aika rentoja tyyppejä, joten kaikenlainen höpöttely asiasta ja sen vierestä tulee meiltä ihan luonnostaan. Mielellämme jaamme kaiken osaamisemme, kerromme näkemyksemme ja pyrimme parhaamme mukaan ennakoimaan asioita niin, ettei asiakas joudu pulaan missään tilanteessa.

Tapanilan Katsastuksessa asiakas pääsee katsomaan ihan läheltä autoaan ja katsastajan työtä.

– Moni ei ole tullut katsoneeksi aiemmin edes autonsa alle. Monenlaisista asioista tulee juteltua.

Pienyrittäjä joustaa

Tapanilan Katsastuksella on yksi nosturipaikka ja kiireisimpään aikaan voidaan töitä lomittaa vähän. Ajanvarauksella varmistaa sen, ettei joudu odottamaan, vaikka eivät odotusajat koskaan kovin pitkiksi veny. Jo nyt pitkistä aukioloajoista yrittäjät ovat valmiita joustamaan ja laajentamaan niitä myös sunnuntaille, mikäli sille on tarvetta. Myös jo muutenkin edullisista hinnoista pystytään keskustelemaan esimerkiksi silloin, kun kuntotarkastuksesta käytetään vain osa.

– On hienoa, että meidät on otettu vastaan näin hyvin ja asiakkaat ymmärtävät, miten kotimaisen pienyrittäjän palveluiden käyttäminen tukee omalta osaltaan koko maan talouden nousua, summaa Petteri Kainulainen.

Uusi kotimainen katsastusasema Tapanilan Katsastus palvelee ma–pe 7.30–17.30 ja la 9–14

Katsastusaseman tarjous ajanvarauksella:

Katsastus + päästöt 55 €

Yhteystiedot

Tapanilan Katsastus Oy
Hiidenportti 10
00730 Helsinki
Ajanvaraus netissä tai puh. 044 207 6562
tapanilankatsastus@tapanilankatsastus.fi
www.tapanilankatsastus.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä