Iloa liikunnasta jumpassa, salilla ja altaalla

Iloa liikunnasta jumpassa, salilla ja altaalla

3786
Urheiluhallit Oy

Aina on oikea aika aloittaa liikuntaharrastus tai kokeilla jotain uutta. Urheiluhallien vesissä ja FIX Liikuntakeskuksissa se käy kaikenikäisiltä helposti hyvässä ohjauksessa ja kivassa ryhmässä.

Remontti antoi Malmin hallille uuden ilmeen

Malmin uimahallissa on polskuteltu kesällä päättyneen remontin jälkeen hyvissä ja valoisissa, jopa ripauksen kylpylämäisyyttä saaneissa tiloissa. Hallipäällikkö Jonna Salminen iloitsee asiakkailta saadusta runsaasta myönteisestä palautteesta sekä kasvaneesta uimarimäärästä.
– Aikaisempi asemamme vesipintaalaamme nähden Suomen suosituimpana uimahallina tuskin horjuu, sen verran vilkasta on meillä ollut. Välillä on väkeä riittänyt pieneksi ruuhkaksi asti, mutta ehkä se johtuu osaltaan uutuudenviehätyksestä.

Remontissa kaikki allastilat rakennettiin uudelleen. Halli on nyt entistä lapsiystävällisempi, koska lastenallas jaettiin kahteen osaan. Vesijuoksijoille ja kuntouimareille on 25 metrin radat. Terapia-altaassa on vesihierontapisteitä. Lisäksi on kylmäallas. Suositut höyrysaunat säilytettiin. Myös löylysaunat löytyvät. Allashissiä voidaan käyttää kaikissa altaissa.

Remontin yhteydessä myös FIXin puolen naisten pukuhuone laitettiin kokonaan uuteen
kuosiin. Kesällä ulkona oleva kahluuallas palvelee pienimpiä asiakkaita ja auringonottopaikalla
viihtyy kauniina päivänä varmasti moni kävijä.
Remontin tarkistustöiden takia Malmin uimahalli on kiinni kesäkuun kolme ensimmäistä viikkoa. Jumpat ja kuntosali toimivat kesäaikataulun mukaan.

TULOSSA:
Kesän uimakoulut lapsille ja aikuisille

Uimakouluja järjestetään sekä lapsille että aikuisille ma 29.6. alkaen. Aikuisille on tarjolla myös yhden tunnin teemauinteja. Ilmoittautuminen alkaa ma 16.3. klo 6.15 (uimakoulut ovat näkyvillä nettisivuilla noin viikkoa aiemmin).

SenioriStartti – tutustu kuntosaliin

26.3.–30.4. torstaisin klo 13–14
Hinta 45 € (5 krt)
Turvallinen, innostava ja edullinen tapa aloittaa kuntosaliharjoittelu. Kurssilla jokaiselle
pienryhmän osallistujalle tehdään oma kuntosaliohjelma. Samalla opitaan, miten toimia itsenäisesti kuntosalilla jatkossa.

Laulaja Anna Hanskin liikuntavuosi on käynnistynyt reippaasti.

– Onneksi minulla oli latausta Urheiluhallien asiakaskortilla, niin kynnys aloittaa oli matala. En ole yksinliikkuja, vaan kaipaan liikunnalle ajan, paikan ja ryhmän tai kaverin. Koska työni on epäsäännöllistä sekä ajan että paikan suhteen, pidän siitä, että FIX-liikuntakeskuksia on eri puolilla kaupunkia ja niissä on ryhmäliikuntatarjontaa pitkin päivää. Se tekee liikunnan harrastamisesta vaivatonta.

Anna innostui liikunnasta ystävän kannustuksesta vasta aikuisiällä. Ajatuksena oli: Älä mieti, vaan mene!
– Ryhmäliikunnan kautta minusta on tullut säännöllinen liikkuja. Liikkumisen jälkeen olen aina tyytyväinen. Saan siitä vireyttä, hyvää oloa ja jaksamista. Stressi vähenee ja nukun paremmin. Hektistä elämää ei jaksa, jos ei ole kunnossa.

Anna harrastaa monenlaista ryhmäliikuntaa. Jooga ja selkäjumppa ovat rauhallisia vaihtoehtoja, mutta välillä hän tykkää nostaa sykettä.
– Pyrin kokeilemaan uusia, mielenkiintoisia tunteja, mutta kyllä ne omat suosikit ovat jo löytyneet. Ihan uutena olen kokeillut BODYBALANCEa, josta tykkään paljon, muusikko paljastaa.

Yhteystiedot

UH & FIX Malmi, Pekanraitti 14, 00700 Helsinki
Puh. (09) 3488 6300, uhmalmi@urheiluhallit.fi
www.urheiluhallit.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä