Ilmettä ja toimivuutta kotiin kotimaisilla Inaria-säilytysratkaisuilla

Ilmettä ja toimivuutta kotiin kotimaisilla Inaria-säilytysratkaisuilla

2154
Inaria Studio Espoo
Ahti (vas.) ja Riku Mäntymaa palvelevat asiakkaita Inaria Studio Espoossa ma–pe 10–18 ja la 10–16.

Kotimaiset Inaria-liukuovikaapistot ja kaikki kodin säilytysratkaisut tehdään tarkkana mittatilaustyönä. Näin varmistetaan, että jokainen neliö saadaan tarvittaessa hyötykäyttöön ja ratkaisu tuo kotiin uutta yksilöllistä ilmettä.

Liukuovikaapistoilla tai matalilla tasoilla saa toimivia ratkaisuja kodin kaikkiin tiloihin. Liukuovia voidaan käyttää myös väliovina, sillä ovet on mahdollista tehdä kaksipuoleisina, eli niin, että ovien pinnat ovat siistit molemmin puolin.

– Kaapit tehdään aina asiakkaan mitoilla ja toiveilla. Meidän tehtävänä on varmistaa, että sisus ja oviratkaisut myös toimivat, toteaa kauppias Ahti Mäntymaa Inaria Studio Espoosta.

Suunnittelutyökalut asiakkaalle ja ammattilaiselle

Inarian nettisivuilta löytyy helppokäyttöinen suunnitteluohjelma, jolla asiakas voi kokeilla erilaisia ratkaisuja ja vaihtoehtoja. Ahti Mäntymaa korostaa kuitenkin, että myyjät ovat myymälöissä palvellakseen asiakkaita. Suomenojalla Kauppakeskus Liilan myymälässä palvelee Riku Mäntymaa ja Leppävaaran myymälässä Laura Lindstedt. Myymälöissä on hyvä näyttely ja kaikki värimallit.

Ammattilaiset tekevät suunnittelu- ja tarkistusmittauskäyntejä, jotka ovat asiakkaalle maksuttomia. Tällöin tila voidaan kuvata ja viedä myymälässä olevaan erittäin havainnolliseen suunnitteluohjelmaan.

– Voikin sanoa, että autamme asiakasta kuvilla näkemään erilaiset vaihtoehdot ja tekemään omat ratkaisunsa, toteaa Riku Mäntymaa.

Toimitusaika kaapeille on 2,5–3 viikkoa. Työ on valmis vasta, kun kaappi on asennettu paikoilleen. Vasta silloin on myös maksun aika. Käytettävissä on rahoitusmahdollisuus InariaRahoituksen kautta.

Inaria-liukuovikaapistot valmistetaan Finnmirror Oy:n perinteikkäällä, vuodesta 1923 toimineella peilitehtaalla Sastamalassa. Liukumekanismeille myönnetään 20 vuoden takuu.

Yhteystiedot

Inaria Studiot Espoossa
Kauppakeskus Liila
Martinsillantie 10, 02270 Espoo
Puh. 09 256 0606
inariastudio.espoo@inaria.fi

Inaria Studio Leppävaara
Läkkisepänkuja 4, 02650 Espoo
Puh. 09 297 6123
inariastudio.leppavaara@inaria.fi
www.inaria.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä