Ihania hoitoja taitavin käsin ja teholaittein

Ihania hoitoja taitavin käsin ja teholaittein

3052
Minnies salonki
Mari Kuisman (vas.) ja Kati Vehmasen Minnies Salonki on hyvällä paikalla Hämeentien ja Kinaporinkadun kulmassa.

Minnies Salonki on kahden kauneudenhoitoalan kokeneen ammattilaisen avara ja valoisa hoitola hyvällä paikalla Sörnäisissä. Julkinen liikenne viilettää ohi vain kulman takana ja autoilija löytää parkkipaikan usein ihan hoitolan edestä. SKY-CIDESCO kosmetologit Mari Kuisma ja Kati Vehmanen avasivat Minnies Salongin runsas vuosi sitten paikalla, jolla on ollut kauneushoitola jo kolmisenkymmentä vuotta.

Kummallakin yrittäjällä on kauneudenhoitoalan kokemusta lähes 20 vuotta ja nimenomaan hoitolatyö on lähellä heidän sydäntään.
– On ihanaa, kun saa keskittyä rauhassa jokaiseen asiakkaaseen ja tarjota hänelle parasta osaamistaan. Taustalla soiva rauhallinen musiikkikin rentouttaa ja saa liikenteen hälyn kuulostamaan meren kohinalta. Saamme asiakkailtamme hoidoista paljon palautetta. Erityisesti he mainitsevat pehmeät käden liikkeet sekä hellän ja lämpimän kosketuksen.

Jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto

Minnies Salongin palveluvalikoimaan kuuluvat kasvohoidot, kestovärjäykset ja -pigmentoinnit, meikkaukset, ihokarvojen poistot sokeroinnilla, käsi- ja jalkahoidot sekä intialainen päähieronta.
– Mikroneulaus tehoaa muun muassa ryppyihin, akneen ja arpiin. Monipuolisia LPG-hoitoja annetaan sekä kasvoille että vartalolle esimerkiksi kiinteyttämään, muokkaamaan ja muotoilemaan. Powerlite600-menetelmä sopii erityisesti hiusverisuonten ja pigmenttiläiskien poistoon sekä pysyvämpään karvanpoistoon, ammattilaiset listaavat.

– Kannattaa muistaa myös pikakasvohoidot ja -meikit. Niillä saa aamulla huoliteltuna kivasti vauhtia päivään tai lounasaikaan rentoutta loppupäivään. Voimme aloittaa työpäivämme sovittaessa hyvinkin varhain. Hemmottelemme asiakkaitamme myös erilaisin tapahtumin. Tulossa ovat esimerkiksi ihonhoito-, meikki- ja lettipäivät.

Hoitola palvelee ma–to klo 8–18, pe 9–15, la 9–14 tai sopimuksen mukaan.

Minnies Salonki Oy
Kinaporinkatu 11
00500 Helsinki
Puh. 010 778 8100
www.facebook.com/minniessalonki

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä