Hyvinvointipalveluja koko keholle

Hyvinvointipalveluja koko keholle

4243
Vuosaaren jalkaterapiakeskus
Vuosaaren Jalkaterapiakeskuksen ja sen naapuriin keväällä avatun Studion avarat merimaisemat viehättävät sekä asiakkaita että Susanna Laitista (vas.) ja Veera Keltasta. Jalkaterapian, joogan ja Asahin lisäksi keskuksesta saa ilman lähetettä myös osteopaatin, fysioterapeutin, lymfaterapeutin ja hierojan hoitoja sekä jalkojen hoitoja. Myynnissä on kevyitä Feelmax®-jalkineita ja -varvassukkia sekä jalkojenhoitotuotteita.
Jalkaterapiaa

Jalkaongelmia esiintyy Veera Keltasen mukaan kaikenikäisillä. Hän on jalkaterapeuttina (AMK) saanut koulutuksen sekä jalkojen fysioterapiaan että jalkojenhoitoihin.
– Valtaosa kivuista väistyy asento- tai toiminnallisin muutoksin. Samalla koko keho asettautuu oikeaan asentoon ja saa ryhtiä. Apuvälineillä, kuten tukipohjallisilla, saattaa olla pahentava vaikutus.

Useimmiten syynä jalkakipuihin on liian pieni kenkä, jossa jalan oma joustavuus kärsii.
– Yksikin käynti jalkaterapeutilla herättelee ajattelemaan omaa kehoa ja sen tuntemuksia. Usein asiakas kuitenkin tulee uudelleen varmistaakseen, että muutos etenee oikeaan suuntaan ja saa ehkä uutta vauhtiakin.

Elämänpuujoogaa

Jooga- ja Asahi-ohjaaja Susanna Laitisen (RYT 500) ohjaamat tunnit ovat kaikille sopivaa kehoa huoltavaa terveysliikuntaa.
– Joogassa hiljennymme ja keskitymme hengitykseen, joka kannattelee liikettä. Tunneillani painottuu lempeä, mieltä rauhoittava, “ei suorituskeskeinen” harjoittelu, jossa on mahdollisuus hyödyntää laajaa apuvälinevalikoimaa omasta tasostaan riippuen. Turvallisuus ja helppous ovat ohjaamani joogan tärkeät painopisteet.

– Asahi on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Asahi perustuu fysioterapian kaltaisiin liikkeisiin, joissa koko keho avataan systemaattisesti niskasta nilkkoihin hyödyntäen ihmisen luontaista hengitystä. Sen liikkeet ovat suunniteltu tarkoituksella yksinkertaisiksi, niin että kuka tahansa voi aloittaa harjoittamaan Asahia.

Yhteystiedot

Vuosaaren Jalkaterapiakeskus
Pursilahdenranta 2 (sisäänkäynti Aurinkorannan puolelta)
00980 Helsinki
Puh. 050 305 5020
www.vuosaarenjalkaterapia.fi
www.facebook.com/vuosaarenjalkaterapiakeskus
www.facebook.com/elamanpuujoogaa

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä