Hyvää palvelua ja monipuolinen kehysvalikoima

Hyvää palvelua ja monipuolinen kehysvalikoima

3089
Herttoniemen silmälasi
Anne Jämsä (vas.) ja Heidi Jussila ovat laillistettuja piilolinssioptikoita. Heidi Jussilalla on myös lisäkoulutus työnäkemiseen.

Herttoniemen Silmälasin optikoilla on pitkä kokemus Herttoniemen alueen asiakkaiden palvelemisesta. Yrittäjinä he ovat toimineet nyt kolme ja puoli vuotta ja ovat saaneet erityisesti kiitosta asiantuntevasta ja hyvästä palvelusta sekä monipuolisesta kehysvalikoimasta. Laadukas työ ja tuotteet, ystävällinen, osaava palvelu ja nopeat toimitusajat sekä viehättävät puitteet ovat kasvattaneet asiakasjoukkoa tasaiseen tahtiin.

– Erityisesti olemme saaneet kiitosta monipuolisesta kehysvalikoimastamme. Huippubrändien lisäksi tarjolla on aina myös edullisia vaihtoehtoja, sekä kehysmerkkejä, joita ei isoista ketjuliikkeistä löydy, kertovat optikot Heidi Jussila ja Anne Jämsä.

Uusia malleja koko ajan

Kehysvalikoimaa täydennetään jatkuvasti ja monilta valmistajilta saadaan tarvittaessa näytille asiakkaan toivomusten mukaisesti erilaisia vaihtoehtoja. Jokaiselle pyritään löytämään omaan persoonaan sopivin kehys ja linssivalinnassa kiinnitetään huomiota asiakkaan näkötarpeisiin.

– Koska emme kuulu mihinkään ketjuun, voimme valita tuotteemme vapaasti. Kehyksiä löytyykin laidasta laitaan. Huippubrändeistä on mukana esimerkiksi Superdry, Vera Wang, Marimekko ja Face a Face. Linsseissä luotamme tunnettujen linssivalmistajien Hoyan ja Essilorin laatuun, optikot kertovat.

– Tällä hetkellä käytetään aika paljon isoja ja siroja kehyksiä, joissa on usein joku tehosteväri.

Kehysmateriaaleista muovi on edelleenkin metallia hiukan suositumpi. Vaihtoehtoja on kuitenkin paljon ja niistä varmasti löytyy sopivin omien mieltymysten mukaisesti.

Aurinkolasivalikoima on nyt runsaimmillaan. Malleja löytyy niin vauvoille, lapsille kuin aikuisillekin. Lähes kaikkiin malleihin saa linssit omilla vahvuuksilla, tarvittaessa myös polarisoituna. Ne ovat paikallaan esimerkiksi vesillä liikuttaessa. Myös tummuvat linssit ovat hyvä vaihtoehto.

Herttoniemen silmälasi
Omassa pajassa hiontatyöt ja erilaiset korjaukset sujuvat ammattitaidolla nopeasti.
Oma paja on luksusta

Herttoniemen Silmälasissa on oma hiontapaja tarvittavine laitteineen. Pääosa silmälaseista valmistetaan itse. Se mahdollistaa huolella valmistettujen lasien lisäksi todella nopeat toimitukset. Yksiteholasit saa jopa samana päivänä. Monitehoja tarvitsee odottaa vain vajaa pari viikkoa.

– Teemme myös korjauksia, joita monissa liikkeissä ei enää tehdä. Usein se onnistuu odottaessa. Meille korjaustyö on arvokas osa ammattitaitoamme. Olemme pelastaneet monet lasit ja monta asiakasta pahastakin pulasta. Voimme tilata ja valmistaa linssit myös asiakkaan omaan kehykseen, kehyksen kunto ratkaisee kannattako sitä käyttää uudelleen. Kehyksen esimerkiksi rikkoutuessa hiomme vanhat linssit uuteen kehykseen.

Piilolinssejä löytyy liikkeen varastosta aina pieni erä. Sekä kertakäyttö- että kuukausilinssejä on siis mahdollista saada mukaan saman tien.

Näyttöpäätelasien määritys ja valmistaminen samoin kuin työsuojalasien toimitus kuuluu myös liikkeen palveluun. Liikkeessä on myös jatkuva vanhojen silmälasien keräys yhteistyössä Lions Club Revonsalmen kanssa. Vanhat lasit toimitetaan puhdistettuina ja mitattuina Sri Lankaan.

Optikkopalveluja täydentää liikkeessä vastaanottoa pitävä kokenut silmälääkäri Reijo Ahonen. Ajan hänelle saa yleensä nopeasti.

Liike palvelee ma–pe klo 9.30–17.30, la 10–14 ja joustavasti sopimuksen mukaan. Kesälauantait se on suljettu. Opiskelijoille myönnetään erikoisalennus.

Yhteystiedot

Herttoniemen Silmälasi
Hiihtäjäntie 1
00810 Helsinki
Puh. 010 235 1919
www.herttoniemensilmalasi.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä